Web Analytics Made Easy - Statcounter

وجود موجودات خارجی در غذای دانشجویان از مواردی است که بار‌ها شاهد اعتراض دانشجویان به غذای سلف دانشگاه بوده‌ایم، این موجودات خارجی نه فضایی هستند و نه از سیاره دیگری به غذای دانشجویان آمده‌اند...

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از مهمترین مشکلات صنفی که دانشجویان همواره نسبت به آن گلایه مند هستند، وضعیت نامناسب سلف دانشجویی است و عدم رسیدگی به سلف‌های دانشجویی همواره با اعتراض و حتی تحصن دانشجویان در دانشگاه‌ها منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وجود موجودات خارجی در غذای دانشجویان از مواردی است که بار‌ها شاهد گلایه و اعتراض دانشجویان به غذای سلف دانشگاه بوده‌ایم، این موجودات خارجی نه فضایی هستند و نه از سیاره دیگری به غذای دانشجویان آمده‌اند.
عدم توجه و نظارت کافی به وضعیت بهداشت سلف دانشجویی، ساختمان‌های نامناسبی که محل سلف دانشجویی می‌شود، از جمله عواملی است که موجب بروز این مشکلات در دانشگاه‌ها می‌شود.   هفته گذشته شاهد بودیم که دانشجویان دانشگاه دامغان با گلایه و انتقاد به وجود جسم خارجی در غذایشان نسبت به آن معترض شدند و خواستار رسیدگی مسئولان دانشگاه به وضعیت سلف دانشگاه شدند.  
 یکی از دانشجویان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با  اشاره به مشکل غذای دانشجویان در دانشگاه می‌گوید که ما دانشجو‌ها چه تقصری کرده ایم که وضعیت غذای ما این است، پس از این ماجر چند روزی نتوانستم لب به غذا بزنم و برای خوردن هر غذا مجبور هستم که با قاشق و چنگال غذایم را وارسی کنم تا چیزی در آن پیدا نشود.
این دانشجو با بیان اینکه مسئولان باید نظارت بیشتری بر سلف‌های دانشجویی داشته باشند، گفت: به دلیل نزدیکی ایام امتحانات فرصت اینکه بخواهیم غذا درست کنیم را نداریم و برای همین از غذا‌های سلف دانشگاه استفاده می‌کنیم و هر چند از این به بعد ترجیح می‌دهم تا از گرسنگی بمیرم تا لب به این غذا‌ها نزدنم.
وی با اشاره به نبود بهداشت در سلف دانشگاه گفت: بار‌ها این موضع را به شورای صنفی دانشگاه مطرح کردیم، اما پاسخی دریافت نکردیم، هرچند که خبرنگار خبرگزاری دانشجوی این موضوع را از مسئول شورای صنفی دانشجویان دانشگاه دامغان رسیدگی کرد، ولی حاضر به گفتگو با خبرنگار ما نشد.  
اما ابری، معاون دانشجویی دانشگاه دامغان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با وجود جسم خارجی در غذای دانشجو‌ها، وضعیت نامناسب ساختمان و وجود منافذ را عامل آمدن جسم خارجی در غذای دانشجو‌ها دانست و گفت: برای حل این مشکل از مهندسی طرح و توسعه دانشگاه خواستیم تا وجود این مشکل را بررسی کنند تا جلوی ورود این موجوادت خارجی گرفته شود.
وی با اشاره به دو طرح کوتاه مدت و بلند مدت برای حل مشکل سلف دانشجویی این دانشگاه گفت: از زمان تعطیلات بین دو ترم دانشگاه تعمیراتی قرار است که در سلف انجام شود و جلوی این مشکلات گرفته شود و در پروژه بلند مدت نیز سلف دانشگاه به محل دیگری منتقل خواهد شد.
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان با اشاره به دیگر راهکار‌ها برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات گفت: افزایش تعاد ناظرین بهداشت و استانداردسازی برای مراقبت وضعیت بهداشتی سلف از دیگر برنامه‌های ما است.  
اما اینکه چرا شاهد هستیم که این اتفاقات ناخوشاید در سلف دانشگاه به وقوع می‌پیوندد، معاون دانشجویی دانشگاه دامغان می‌گوید: به دلیل اینکه تعداد بالای غذای که در سلف دانشگاه تهیه می‌شود و در یک زمان هم سرو می‌شود، این مشکلات رخ می‌دهد.
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان در پاسخ خبرنگار ما در رابطه با اینکه آیا امیدوار هستیم شاهد عدم تکرار این موضوعات باشیم، می‌افزاید: اینکه بگویم این موارد به صفر برسد غلوآمیز است؛ اما بر اساس برنامه ریزی وزارت خانه سعی ما این است که این مشکل را به صفر برسانیم،  بعضا در برخی موارد از جمله نوع ساختمان، فرسودگی و استهلاک آن به دلیل پخت و پز شاهد این بروز برخی از موارد هستیم.
 ابری در رابطه با اینکه آیا قرار نیست سلف دانشجویی به مکان دیگری منتقل شود؟ نیز پاسخ می‌دهد که در مزایده‌های قصد داریم ظرفیت سلف دانشجویی را تجهیز کنیم و به دنبال پیمان کار برای ساخت رستوران‌های مکمل هستیم و با دقت و نظارت می‌توان بر بروز این مشکلات جلوگیری کرد.  
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان با اشاره به برگزاری جلساتی با مرکز بهداشت و ناظرین دانشگاه می گوید: در این جلسات سعی شد تا تدابیری برای حل این مشکلات اندیشیده شود، بعد از امتحانات وتعطیلات دوترم  کار سپماشی آغاز می‌شود و استاندار‌های لازم برای وضعیت سلف دانشگاه در نظر خواهد گرفته شد.
هرچند که مسئولان دانشگاه برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت برای حل این مشکل در نظر گرفته اند اما به نظر این راهکارها برای حل مشکلات سلف دانشگاه کافی نیست و پیگری بیشتری از سوی مسئولان این دانشگاه را می‌طلبد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشجویان برخی دانشگاه‌های کانادا نیز با برگزاری تحصن دانشجویی حمایت خود از مردم غزه و فلسطینی‌ها را اعلام کردند.

در این ارتباط گزارش شده است که تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه ساکنان غزه برگزار شده است.

در جریان برگزاری این تحصن، دانشجویان دانشگاه تورنتو خواستار پایان دادن به حمایت و سرمایه گذاری در دانشگاه‌های مناطق اشغالی فلسطین شدند.

«محمد یاسین»، فعال دانشجویی از دانشگاه تورنتو گفته است که تحصن با حضور دانشجویان کشورهای مختلف در این دانشگاه معروف کانادا طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت.

تحصن دانشجویی در کانادا برای حمایت از فلسطین و با درخواست توقف جنگ در غزه همزمان با اعتراضات جنبش دانشجویی در آمریکا صورت می‌گیرد. رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد که ما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097742

دیگر خبرها

  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه پرینستون در همبستگی با غزه