Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حکم محکومیت مدیرعامل موسسه ثامن‌الحجج منتشر شد، افزایش 282 درصدی خرید و فروش حیات وحش در فضای مجازی، منشاء بوی بد تهران هنوز شناسایی نشده است و غیره از مهم‌ترین اخبار حوزه اجتماعی در روز یکشنبه (شانزدهم دی ماه) بود.

آیا معافیت سربازی از طریق ارائه مقاله ISI حقیقت دارد؟

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره معافیت سربازی از طریق ارائه مقاله ISI توضیحاتی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده حسین فریدون در دادسرا مفتوح است/ اگر ثابت شود کسی در حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد مقصر است، با او برخورد می‌شود/ محکومیت شهردار گچساران به ۵ سال حبس

سخنگوی قوه قضاییه از محکومیت شهردار گچساران به ۵ سال حبس خبر داد.

حکم محکومیت مدیرعامل موسسه ثامن‌الحجج منتشر شد

دادستانی تهران حکم محکومیت «ابوالفضل میرعلی» مدیرعامل موسسه ثامن‌الحجج را منتشر کرد.

منشاء بوی بد تهران هنوز شناسایی نشده است/ احتمال پخش مرکاپتان در یک کارگاه پلاستیک‌سازی

محسنی بندپی درباره آخرین وضعیت پیگیری بوی نامطبوع روزهای گذشته تهران توضیحاتی داد.

آیا بسته حمایتی دولت در سال ۹۷ به مجرد‌ها تعلق می‌گیرد؟

در شرایطی که بسته حمایتی دولت میان برخی اقشار جامعه توزیع شده است، مجردها نیز خواهان دریافت آن هستند.

افزایش 282 درصدی خرید و فروش حیات وحش در فضای مجازی

محبت‌خانی از افزایش 282 درصدی نگهداری، خرید و فروش حیات وحش در فضای مجازی خبر داد.

بهره‌مندی ۵۰۰ هزار شهروند بی‌بضاعت تهرانی از اماکن ورزشی شهرداری

شجاع‌پوریان گفت: ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر شهروند بی‌بضاعت تهرانی از اماکن ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران استفاده می‌کنند.

روزنامه شهروند مجرم شناخته شد

مومنی راد گفت: مدیرمسئول روزنامه شهروند به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، با اکثریت آراء مجرم شناخته شد.

نقص فنی خط ۳ مترو تهران برطرف شد

مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه درباره علت نقص فنی صبح امروز خط ۳ مترو توضیحاتی داد.

برگزاری ۶ کارگاه آموزشی برای کارکنان و مدیران مراکز اقامتی اعتیاد

معاون توسعه و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی استان تهران از برگزاری ۶ کارگاه برای ارتقاء سطح کیفی برنامه‌های مراکز اقامتی اعتیاد خبر داد.

اظهارنظر‌های متفاوتی درباره منشأ بوی نامطبوع وجود دارد/ بودجه ۹۸ با لایحه برنامه سوم ارائه می‌شود

هاشمی در خصوص یافتن منشأ بوی نامطبوع روز چهارشنبه تهران گفت: اظهارنظر‌های متفاوتی در این باره وجود دارد.

تغییر نام خیابان شهید عاطفی شرقی به‌ نام دریانوردان سانچی

اعطا از تغییر نام خیابان شهید عاطفی شرقی به‌ نام دریانوردان سانچی خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نمادهای آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود. بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نمادهای آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

کد خبر 6088451

دیگر خبرها

  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • (ویدئو) آهنگ زیبای رضا یزدانی در سریال افعی تهران
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • پایان تورنمنت زیر ۱۲ سال فوتبال تهران برای شناسایی استعدادها
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • عملیات «وعده صادق» منشاء تحولات مهم در نظام بین الملل