Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش کرمان عصر یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: از جمله برنامه های آموزش و پرورش اجرایی کردن سند تحول بنیادین است.

وی افزود: راهبردی که بر اساس سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش در سطح استان کرمان مدنظر بوده است تکریم معلم، مدیریت منابع، مدرسه پویا، یادگیری و یاددهی، نیروی انسانی و منابع دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندری نسب عنوان کرد: به دنبال این هستیم فضایی در آموزش و پرورش ایجاد کنیم که توانمندسازی حرفه ای و شغلی معلمان مدنظرمان است و یکی دیگر از کارهایی که می توان در معلمان انگیزه ایجاد کرد توجه به مراکز رفاهی و درمانی در سطح استان است.

وی بیان داشت: به دنبال آموزش مهارتهای زندگی و مهارت محور در سطح مدارس هستیم تا بتوانیم دانش اموزانی فعال و پرسشگر در سطح مدارس داشته باشیم.

اسکندری نسب ابراز داشت: در زمینه مدارس خیرساز در سطح استان کرمان با رشد خوبی روبرو هستیم و از ابتدای دولت تا کنون یک هزار و ۸۰۰ مدرسه ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شده است.

مدیرکل اموزش و پرورش استان کرمان گفت: ۲۵۰ کلاس درس توسط خیران در حال احداث است که تعداد زیادی از آنها در دهه فجر افتتاح می شوند و در اختیار آموزش و پرورش قرار می گیرند.

وی تصریح ورد: در ایام دهه فجر۷۷ پروژه داریم که۵۰ پروژه افتتاح و ۲۷ پروژه کلنگ زنی می شوند.

اسکندری بیان کرد: در سطح استان کرمان ۶۱۲ مدرسه تخریبی داریم و در شهرستانهای پر جمعیت استان به ویژه شهر کرمان نیاز به احداث ۳۶۱ مدرسه داریم .

وی تاکید کرد: در سطح استان کرمان ۱۸۰ مدرسه چادری، ۴۶ مدرسه کپری، ۲۳۲ مدرسه خشت گلی یا بلوکی، ۷۷۷ مدرسه مصالح بنایی غیراستاندارد و ۱۷۰ مدرسه کانکسی داریم.

اسکندری نسب ابراز داشت: ۹۱۴ مدرسه در سطح استان کرمان فاقد حصار بوده و اکثر مدارس عشایری استان به صورت چادر و کانکس هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: در مدارس سطح استان کرمان دو هزار و ۹۴۳ بخاری گازی و یک هزار و ۹۵۸ بخاری نفتی غیر استاندارد وجود دارد و دو هزار و ۵۹۶ فضای آموزشی هیچ نوع وسیله گرمایشی وجود ندارد .

وی افزود: برای رفع مشکل سیتم گرمایشی و سرمایشی هشت هزار و ۷۵۴ کلاس درس در سطح استان کرمان نیاز به اعتباری به مبلغ ۱۵۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان داریم.

اسکندری نسب تاکید کرد: در سطح استان کرمان در حال حاضر ۲۵۸ مدرسه فاقد انشعاب آب، ۱۸۸ مدرسه فاقد انشعاب برق و ۶۵۸ فاقد انشعاب گاز هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: ۳۵ درصد مدارس استان غیر استاندارد هستند.

 انتهای پیام/پ

شناسایی  مدارس استان غیر استاندارد در کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، گفت: تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

 غلامعلی حیدری هشتم اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در جریان سفر اول و دوم رئیس‌جمهور به استان در حوزه آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس داشتیم، اظهار کرد: ردیف اعتبارات این حوزه چند برابر سال‌های قبل بود و با ریاست نوسازی و تجهیز مدارس نیز جلسات خوبی برگزار شد که می‌طلبد این مصوبات و تعهدات و نیز اعتبارات استانی از سوی مسئولان مربوط با جدیت پیگیری شود.

وی با یادآوری برگزاری مجمع خیران مدرسه‌ساز که به زودی در استان برگزار می‌شود، ادامه داد: لازم است یک کارگروه در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با دبیری ریاست مجمع خیران مدرسه‌ساز تشکیل شود و همه دستگاه‌ها دعوت شوند تا این همایش بدون مقدمه برگزار نشود.

حیدری بیان کرد: انتظار می‌رود برای همایش خیران مدرسه‌ساز از خیران جدیدی دعوت و با آنها رایزنی شود و تعهداتی را داشته باشند که بتوانیم اقدامات مؤثر و تحولاتی را نسبت به سال‌های گذشته در حوزه مدرسه‌سازی داشته باشیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی با مشارکت مردم را در حوزه مدرسه‌سازی یادآور شد و توضیح داد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری ناظر بر جهش تولید با مشارکت مردم، انتظار می‌رود که در حوزه احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس نیز مسئولان مربوط اهتمام جدی را داشته باشند و از ظرفیت مردمی و بسیج سازندگی برای زیباسازی مدارس به‌ویژه در تابستان امسال استفاده شود.
حیدری تأکید کرد: ردیف مولدسازی نیز فرصت مورد مناسبی است به‌ویژه اینکه وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت اجازه دارند صد در صد درآمد حاصل از مولدسازی را در حوزه خودشان هزینه کنند لذا از آموزش‌وپرورش استان انتظار می‌رود از این ظرفیت برای احداث، بازسازی و زیباسازی مدارس حداکثر استفاده را داشته باشد.

وی با گرامیداشت هفته معلم و با تأکید بر اینکه بزرگداشت این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از این قشر تأثیرگذار و ارزشمند است، ادامه داد:  تأکید می‌شود که برنامه‌های پرشور و در شأن و در تراز این قشر در تمامی شهرستان‌ها و شوراهای آموزش‌وپرورش در سراسر شهرستان‌ها پیش‌بینی و اجرا شود.

استاندار افزود: سرکشی و تجلیل از خانواده‌های شهدای معلم، برپایی نشست‌های خبری و تبیینی و اطلاع‌رسانی در حوزه خدمت دولت مردمی به معلمان، خدمات دولت در حوزه رتبه‌بندی، استخدام نیروهای جدید، اعتبارات سفرهای اول و دوم، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاه‌ها، حذف مدارس کانکسی، توسعه مدارس و زیرساخت‌ها، زیباسازی مدارس، احداث ۸۰ زمین چمن و بسیاری دیگر از خدمات جا دارد که هم برای معلمان و هم افکار عمومی تشریح و روشنگری شود زیرا سبب امیدآفرینی خواهد شد.

حیدری با تأکید بر ضرورت بازروایی خدمات دولت در حوزه آموزش‌وپرورش، توضیح داد: در برهه‌ای که دشمن با قدرت مشغول پمپاژ ناامیدی و یأس به لایه‌های مختلف جامعه است، جا دارد با جهاد تبیین و روشنگری به بازگویی دستاوردها و خدمات با رویکرد هنرمندانه و جذاب پرداخته شود تا بتوان فضایی امیدبخش و مطلوب را ایجاد کرد.

استاندار با اشاره به در پیش بودن ایام امتحانات دانش‌آموزان به‌ویژه امتحانات نهایی، تصریح کرد: ایام امتحانات در واقع فرصتی برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است که ثمره یک سال تلاش خود را بچینند. لذا مسئولان اهتمام لازم را برای برگزاری بدون دغدغه امتحانات در تمامی شهرستان‌ها داشته باشند.

حیدری در پایان گفت: برای دانشگاه فرهنگیان نیز از هم‌اکنون برنامه‌ریزی مؤثری صورت گیرد که برای سال تحصیلی آینده از نظر فضای آموزشی مشکلات این مجموعه رفع شود و تأکید می‌کنم فضای مناسبی برای دانشجومعلمان فراهم گردد که بتوانند بدون دغدغه تحصیل کنند و بالنده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!