Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: کشور‌های اروپایی طی ۷-۸ ماه گذشته پایبند به وعده هایشان نبودند و موضوع تشکیل کانال مالی را به تعویق انداختند از سوی دیگر بسیاری از شرکت‌های خود را از همکاری با جمهوری اسلامی بازداشتند.

حسن عابدینی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص ایجاد کانال مالی پرداخت با سوئیس گفت: موضوع ایجاد کانال مالی موضوعی است که پس از خروج آمریکا از برجام برای تسریع در انجام مبادلات تجاری بین ایران و اروپا در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این روند هم با حضور۳ کشور اصلی اروپایی یعنی انگلیس، آلمان و فرانسه پیش گرفته شد و هم برخی دیگر از کشور‌های اروپا.

عابدینی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها مانع هرگونه موضوع که سبب شود تحریم‌ها بر ایران کاهش یابد، می‌شوند گفت: ایران علاوه بر این کشور‌ها با کشور‌هایی مثل سوئیس وارد مذاکره شد. سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران است و از این منظر هم موضوع را با آمریکایی‌ها در جریان می‌گذارد و هم با اتحادیه اروپا.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: کشور‌های اروپایی طی ۷-۸ ماه گذشته پایبند به وعده هایشان نبودند و موضوع تشکیل کانال مالی را به تعویق انداختند از سوی دیگر بسیاری از شرکت‌های خود را از همکاری با جمهوری اسلامی بازداشتند و آن‌ها را به ادامه همکاری تشویق نکردند.

وی با تاکید بر اینکه نباید به ایجاد یک راهکار راهبردی در حوزه مالی بین کشور‌های اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی دلخوش کرد گفت: این اتفاق به ۲ دلیل عملیاتی نخواهد شد اول آنکه پیوند‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و دیپلماتیک بین اتحادیه اروپا و آمریکا گسترده است و این کشور‌ها به شدت در هم تنیده هستند و اگر کشور‌های عضو اتحادیه اروپا بین ایران و آمریکا مخیر شوند قطعا آمریکا را انتخاب خواهند کرد.

عابدینی دلیل دوم عدم دل بستن به وعده اروپایی‌ها را عدم تصمیم گیری آن‌ها در مواقع حیاتی دانست و گفت: حتی اگر اراده‌ای برای ایجاد یک رابطه مستقل از آمریکایی‌ها در حوزه تجاری بین ایران و اتحادیه اروپا وجود داشته باشد این اتحادیه توان تصمیم گیری ندارد، چون روابط بین آمریکا و اتحادیه اروپا صد‌ها برابر روابط ایران و اتحادیه اروپاست؛ لذا نباید به این امیدوار بود که اروپا گام بلندی در این مسیر بردارد.

این کارشناس مسائل خاورمیانه یادآور شد: مساله مهم دیگر آن است که تجربه تاریخی نشان داده که اروپایی‌ها هیچگاه در عمل به وعده هایشان خوش قول نبودند و انتظار عملکرد مستقل اروپا از آمریکا در قبال SPV چندان سهل الوصول به نظر نمی‌رسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سوئیس حافظ منافع آمریکا کانال مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است/ امروز دنیا دارد حقانیت جمهوری اسلامی را باور می‌کند