Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@16:23:57 GMT

حمله قلبی خاموش را بشناسید +نشانه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۶۹۲۳۲

حمله قلبی خاموش را بشناسید +نشانه‌ها

باشگاه خبرنگاران: حمله قلبی شرایطی است که احتمالا فکر نمی‌کنید بدون بروز هیچ نشانه و علائمی آن را تجربه کنید. اما این امکان وجود دارد و حتی از آن چیزی که شاید فکرش را بکنید شایع‌تر است.

این شرایط به نام حمله قلبی خاموش شناخته می‌شود. این نوع از حمله قلبی می‌تواند برای هر فردی رخ دهد، اما ابتلا به دیابت این احتمال را هرچه بیشتر افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی یک حمله قلبی خاموش ممکن است متوجه هیچ چیزی نشوید و یا آن را به صورت خفیف، به عنوان مثال، همانند سوزش سردل یا دردی عجیب و مبهم احساس کنید. این شرایط ممکن است آنقدر جزئی به نظر برسد که آن را نادیده گرفته و فکر کنید که بخشی از روند افزایش سن و پیری محسوب می‌شود.

اما حمله قلبی چه علائم آن را آشکار باشد و چه نباشد، شرایطی جدی و خطرناک محسوب می‌شود. در همین راستا چکاپ‌های منظم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

چگونه می‌تواند خاموش باشد؟

یکی از اثرات شایع دیابت نوعی آسیب عصبی به نام نوروپاتی است. به طور معمول این آسیب موجب مشکلاتی مانند بی حسی، احساس سوزن سوزن شدن، یا ضعف در دست‌ها و پا‌ها می‌شود. اما نوروپاتی در همینجا متوقف نمی‌شود.

افراد مبتلا به دیابت ممکن است آسیب دیدن اعصابی که به قلب، مثانه، و رگ‌های خونی منتهی می‌شوند را تجربه کنند. زمانی که این اتفاق رخ می‌دهد، فرد ممکن است نشانه‌های هشدار دهنده مانند درد و ناراحتی را احساس نکند.

از این رو، طی یک حمله قلبی که در حالت عادی می‌تواند دردی شدید در قفسه سینه، بازوها، یا فک ایجاد کند، بیمار ممکن است متوجه هیچ چیزی نشود. اما آسیب رخ می‌دهد و پیامد‌های خطرناک حمله قلبی خاموش واقعی هستند.

نشانه‌های آسیب عصبی

شما می‌توانید با نظارت دقیق و بررسی احتمال آسیب عصبی به محافظت از خود کمک کنید. اگر این شرایط زود شناسایی شود، ممکن است در کند کردن روند آن موفق باشید.

از جمله نشانه‌های احتمالی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

احساس سرگیجه یا غش کردن هنگام برخاستن از جای خود

دشواری در انجام کار‌ها حتی ورزش سبک

مشکلات در دفع ادرار

مشکلات جنسی مانند کاهش میل جنسی کم

تعریق بیش از حد معمول یا عدم تعریق

دشواری در گوارش غذا، مانند بروز نفخ و ناراحتی معده

نشانه‌های حملات قلبی خاموش

برخی افراد متوجه هیچ چیزی نمی‌شوند. حتی اگر با نشانه‌ای مواجه شوید، ممکن است خفیف بوده و به سرعت از بین برود. پس از حمله قلبی خاموش نیز ممکن است احساس کاملا خوبی داشته باشید.

این امکان وجود دارد مقداری درد، فشار، یا انقباض را در مرکز سینه به جای سمت چپ آن احساس کنید. این شرایط ممکن است همانند یک سوء هاضمه بی اهمیت به نظر برسد، اما اگر از بین نرود می‌تواند از مشکلی بزرگتر حکایت داشته باشد.

از دیگر نشانه‌هایی که ممکن است با آن‌ها مواجه شوید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عرق سرد ناگهانی یا خیس شدن دست‌ها بدون هیچ دلیلی

احساس سبکی سر

احساس خستگی بدون هیچ دلیلی

سوزش سردل

درد در فک، گردن، یا بازوی چپ (به ویژه در زنان شایع است)

ناراحتی معده

تنگی نفس، حتی زمانی که کار خاصی انجام نمی‌دهید

اگر با هر یک از این علائم مواجه شدید مراجعه به پزشک در کمترین زمان ممکن بهترین گزینه است.

از کجا متوجه شویم که حمله قلبی خاموش داشته ایم؟

این تشخیص می‌تواند چالش برانگیز باشد. در برخی موارد، با برخی علائم پس از حمله قلبی مواجه می‌شوید که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

احساس خستگی شدید

سوزش سردل که از بین نمی‌رود

تورم در پا‌ها

دشواری در تنفس در شرایطی که سابقه تجربه چنین شرایطی را نداشته اید

در مواقع دیگر، تنها به صورت اتفاقی متوجه می‌شوید که یک حمله قلبی خاموش را تجربه کرده اید. شما ممکن است چند ماه بعد به پزشک مراجعه کرده و آزمایش‌هایی انجام دهید که بروز حمله قلبی را نشان می‌دهند.

پزشک می‌تواند چند کار برای بررسی نشانه‌هایی که پیش‌تر داشته اید را انجام دهد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آزمایش خون برای بررسی پروتئین‌هایی خاص که قلب در زمان تجربه آسیب تولید می‌کند.

الکتروکاردیوگرام یا نوار قلب که سیگنال‌های الکتریکی در قلب شما را بررسی می‌کند.

اکوکاردیوگرام که نوعی تصویربرداری فراصوت بوده و وضعیت قلب را نشان می‌دهد.

آسیب در کمین است

شما باید حمله قلبی خاموش را به اندازه حملات قلبی دارای علائم آشکار جدی بگیرید. این شرایط می‌تواند به قلب صدمه زده و آسیب‌هایی را بر جای بگذارد. این شرایط می‌تواند بر سطح عملکرد قلب اثرگذار باشد.

افزون بر این، اگر نمی‌دانید که حمله قلبی خاموش داشته اید، نمی‌توانید برای درمان آن اقدام کنید. حتی اگر پس از وقوع حمله احساس خوبی دارید، همچنان با چالشی بزرگ مواجه هستید. بدون مراقبت و درمان مناسب، احتمال تجربه حملات قلبی بعدی با شدت بیشتر افزایش می‌یابد. این به تنهایی می‌تواند زندگی فرد را در معرض خطر قرار دهد و احتمال ابتلا به مشکلات جدی دیگر مانند نارسایی قلبی را نیز افزایش می‌دهد.

منبع: فردا

کلیدواژه: حمله قلبی خاموش نشانه ها حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور

اگر از این کالای دیجیتال درست استفاده نشود، ممکن است دچار یک‌سری خرابی ها شوند. از طرفی هم اعتماد به هر شخص یا مرکزی جهت تعمیر اسپیکر می تواند خسارات جبران ناپذیری به این کالا وارد کند. پس علاوه بر دلایل خرابی اسپیکر، باید سراغ مرکز تخصصی مورد اعتماد جهت تعمیر اسپیکر رفت تا خیالمان از بابت هزینه و وقتی که صرف می کنیم، راحت باشد.

دلایل خرابی اسپیکر

همانطور که اشاره شد، اسپیکر نیز مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگری، ممکن است با گذشت زمان یا به دلیل استفاده نادرست دچار مشکل شوند. این مشکلات می توانند شامل عدم پخش صدا، صدای ضعیف یا خفه، نویز یا خش خش در صدا، و یا عدم کارکرد یکی از بلندگوها باشند. در ادامه به برخی از دلایل خرابی آن ها خواهیم پرداخت.

عیب یابی اتصالات

مطمئن شوید که تمام کابل های مربوط به اسپیکر به درستی به پورت های مربوطه وصل شده اند. از جمله کابل برق، کابل صدا، سیم شارژ ( و کابل های دیگر در صورت وجود).

به دنبال هرگونه علامت آسیب دیدگی، مانند پارگی، خم شدن یا فرسودگی در کابل ها باشید.

در صورت مشاهده هرگونه آسیب دیدگی، کابل را تعویض کنید.

بررسی پورت ها

پورت های دستگاه منبع صدا (مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تلویزیون و ...) و پورت های اسپیکر را به دقت بررسی کنید.

ممکن است پورت ها آلوده، زنگ زده یا آسیب دیده باشند.

در صورت نیاز، پورت ها را با استفاده از یک دستمال نرم و تمیز تمیز کنید.

بررسی اتصالات بلوتوث (در صورت وجود)

اگر از بلوتوث برای اتصال اسپیکر استفاده می کنید، مطمئن شوید که بلوتوث هر دو دستگاه روشن و به یکدیگر متصل شده باشند.

در صورت نیاز، اتصال بلوتوث را از نو برقرار کنید.

تست با دستگاه دیگر

اسپیکر را به دستگاه دیگری (مانند کامپیوتر، لپ تاپ، یا گوشی موبایل) متصل کنید.

اگر مشکل در دستگاه دیگر نیز وجود داشت، ممکن است مشکل از خود اسپیکر باشد.

نکات ایمنی برای تعمیر اسپیکر

تعمیر اسپیکر می تواند یک کار چالش برانگیز اما ارزشمند باشد. با این حال، مهم است که قبل از شروع کار، اقدامات ایمنی لازم را انجام دهید تا از آسیب رساندن به خود، اسپیکر یا سایر تجهیزات جلوگیری کنید.

قبل از شروع کار، آن را از برق بکشید:

این مهمترین نکته ایمنی است که باید رعایت کنید. همیشه قبل از جدا کردن هرگونه پنل یا دست زدن به هرگونه قطعات داخلی، اسپیکر را از برق بکشید. این کار خطر شوک الکتریکی را از بین می برد که می تواند بسیار خطرناک باشد.

از ابزار مناسب استفاده کنید:

برای تعمیر اسپیکر به مجموعه ای از ابزارهای مختلف نیاز دارید. از استفاده از ابزارهایی که برای این کار طراحی نشده اند خودداری کنید، زیرا می تواند به اسپیکر آسیب برساند یا شما را در معرض خطر قرار دهد.

با احتیاط کار کنید:

هنگام کار با اسپیکر، با احتیاط و ظرافت عمل کنید. به یاد داشته باشید که قطعات داخلی می توانند ظریف باشند و به راحتی آسیب ببینند.

از دستورالعمل های مناسب استفاده کنید:

قبل از شروع کار، دستورالعمل های مربوط به مدل اسپیکر خاص خود را مطالعه کنید. این دستورالعمل ها اطلاعات مهمی را در مورد نحوه جدا کردن و تعمیر اسپیکر به شما ارائه می دهند.

در صورت عدم اطمینان، از یک متخصص کمک بگیرید:

اگر در مورد نحوه تعمیر اسپیکر خود مطمئن نیستید، از یک متخصص کمک بگیرید. تکنسین های با تجربه می توانند اسپیکر شما را به درستی و با خیال راحت تعمیر کنند.

نکات نگهداری از اسپیکر

اسپیکر را در مکان مناسب قرار دهید:

اسپیکر را از منابع گرما، مانند بخاری یا شومینه دور نگه دارید.

اسپیکر را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.

اسپیکر را در مکانی با رطوبت کم قرار دهید.

اسپیکر را ترجیحا روی سطح صاف و محکم قرار دهید (مخصوصا اسپیکر قدرتمند و ایستاده).

از قرار دادن اشیای سنگین روی اسپیکر خودداری کنید.

اسپیکر را تمیز نگه دارید:

به طور مرتب گرد و غبار را از روی اسپیکر پاک کنید.

برای تمیز کردن اسپیکر از یک پارچه نرم و کمی مرطوب استفاده کنید.

از استفاده از مواد شوینده یا حلال های قوی برای تمیز کردن اسپیکر خودداری کنید.

از اسپیکر با ولوم مناسب استفاده کنید:

از گوش دادن به موسیقی با ولوم بسیار بالا خودداری کنید. این کار می تواند به بلندگوهای اسپیکر آسیب برساند.

اگر برای مدت طولانی به موسیقی گوش می دهید، از ولوم متوسط استفاده کنید.

نکات مهم

قبل از شروع هرگونه عیب یابی، اسپیکر را از برق بکشید.

برای باز کردن اسپیکر، از دفترچه راهنمای آن استفاده کنید.

اگر در انجام مراحل عیب یابی با مشکلی روبه‌رو شدید، از یک تعمیرکار مجاز کمک بگیرید.

به یاد داشته باشید که تعمیر برخی از مشکلات ممکن است نیاز به دانش و ابزار تخصصی داشته باشد.

گارانتی اسپیکر

یکی از موارد مهمی که هنگام خرید اسپیکر باید توجه داشته باشید بحث گارانتی محصول است. شرکت داده پرداز رایانه متین به عنوان نماینده انحصاری فروش و خدمات پس از فروش برندهای معتبر سیلیکون پاور، اپیسر، کینگ استار، هایلو، QCY، مک دودو، سیبراتون، لونارک و کداک تمرکز خود را بر روی کیفیت کالاهای خود و ارائه خدمات به بهترین شکل ممکن گذاشته است.

این شرکت همچنین به‌عنوان وارد کننده گروه‌ کالایی‌های متنوع از جمله انواع اسپیکر، هارد اکسترنال، هندزفری، پاوربانک، شارژر و کابل شارژر و انواع گجت دیجیتال و هوشمند خود را میان ارائه دهندگان معتبر خدمات پس از فروش یکپارچه در سراسر کشور قرار داده است تا کاربران با خیالی آسوده از خرید محصولات با ضمانت متین اطمینان حاصل کنند.

مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر

دفاتر گارانتی متین به‌عنوان مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر نیز در سراسر کشور فعالیت می کند. انواع عیب یابی، تست و تعویض و تعمیر قطعات به همراه گارانتی یک‌ماهه پس از تعمیر هر نوع برند و مدلی از اسپیکر از جمله خدمات شرکت متین است که به همراه فاکتور رسمی در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 849569

دیگر خبرها

  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • چرا ناخواسته وزن اضافه می‌کنیم؟/ ۸ دلیل افزایش وزن غیرارادی
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • حمدان: عملیات کرم ابو سالم نشانه آمادگی مقاومت بود
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟