Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: امسال با توجه به پیگیری‌های رئیس کمیته امداد، دولت و مجلس شورای اسلامی پشت نوبت در تمام حوزه‌های حمایتی نداریم و افراد به صورت روزانه کار آنها انجام می‌شود.

‌به گزارش ایسنا- ‌سیدمهدی عبادی‌ در جمع خبرنگاران افزود: کمیته انقلاب اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اولین نهاد به منظور پاسداشت امنیت عمومی و کمیته امداد حضرت امام (ره) به نام دومین نهاد تحت نظارت امام (ره) تشکیل و وظیفه رسیدگی به محرومان و رفع آلام مردم را داشت‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طول سال‌هایی که این نهاد تلاش و فعالیت خود را انجام داده شکل کار این نهاد تغییرات گوناگونی کرده به طوری که در ابتدا نگاه ما حمایت صرف بود اینکه جامعه دچار مشکل در عموم بود و حضرت امام (ره) دستور اکید صادر فرموده بودند و در اساسنامه کمیته امداد رسیدگی به محرومان به عنوان اولویت نخست بود‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمان گذشت و خصوصا در زمان تصدی رئیس کمیته امداد و بازنگری در اساسنامه توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت اولویت بیشتری بر حمایت پیدا کرد، به گونه‌ای که این نهاد از حمایت صرف خارج و تبدیل به کمیته امداد حمایتی و توانمندسازی شد‌.

عبادی یادآور شد: اینک نگاه مسئولان در کمیته امداد و حتی مقام معظم رهبری این مهم را پررنگ تر کرده‌، بنابراین این نهاد از سمت حمایت صرف خانواده ها به طرف توانمندسازی خانواده ها حرکت نموده است‌.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تا ۹ ماهه ‌امسال فعالیت‌های متفاوتی در حوزه های مختلف این نهاد در حال انجام بوده این در حالی است که ۱۵۷ هزار و ۸۲۲ خانوار شامل مستمری بگیران، چند و تک خدمت تحت حمایت قرار دارند که یک بخش عمده و در حقیقت بیش از ۵۰ درصد اخیرا تحت حمایت قرار گرفتند‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان افزود: یک همت بین دولت، مجلس شورای اسلامی و کمیته امداد امام (ره) برای تسکین فشارهای اقتصادی اتفاق افتاد و به صورت موقت ۵۵ هزار خانوار وارد چرخه حمایتی این نهاد شدند‌.

عبادی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۴۴ هزار و ۷۰۰ دانش آموز از خدمات این نهاد بهره مند هستند و برای هر نفر ۱۰۲ هزار تومان کمک هزینه شامل لوازم التحریر و بسته‌های تحصیلی در نظر گرفته شده است‌.

وی با اشاره به اینکه پنج هزار و ۶۴۶ دانشجو تحت حمایت کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان قرار دارند،  اظهار کرد: ‌هر دانشجو تحت حمایت در طول سال تحصیلی ۹۰۰ هزار تومان از این نهاد خدمت دریافت می کند‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۸۰۰ کودک زیر شش سال دچار سوء تغذیه از بسته حمایتی این نهاد استفاده می کنند، افزود: برنامه کمک به رفع سوء تغذیه کودکان زیر شش سال با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیته امداد امام (ره) در دستور کار قرار گرفته، به طوری که  پس از انجام شناسایی کودکان توسط مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه ها ، کودکان دچار سوء تغذیه به کمیته امداد معرفی و سبد غذایی تحویل آنها می شود‌.

عبادی با اشاره به اینکه سرانه هر کودک نیازمند ۹۲ هزار تومان بوده که به صورت ماهیانه به آنها در قالب سبد کالا پرداخت می شود،  ادامه داد: پس از پایان یک دوره ۶ ماهه ، مجدداً کودکان مورد پایش توسط مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه ها قرار می‌گیرند و در صورت بهبود از  چرخه حمایتی این نهاد خارج و افراد جدید جایگزین می‌شوند‌   ولی در غیر این صورت یک دوره مجدد شش ماه تمدید می شود‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۲۴۷  زن سرپرست خانوار تحت حمایت از خدمات بیمه تأمین اجتماعی بهره‌مند هستند که مانند سایر اعضای سازمان تامین اجتماعی از خدمات مستمری بازنشستگی بهره مند بوده و در نتیجه از چرخه حمایتی این نهاد خارج می شوند‌.

وی افزود: امسال با توجه به پیگیری‌های رئیس کمیته امداد، دولت و مجلس شورای اسلامی پشت نوبت در تمام حوزه های حمایتی نداریم و افراد به صورت روزانه کار آنها انجام می شود‌.

عبادی با اشاره به فرآیند ایجاد اشتغال کمیته امداد امام (ره) گفت: قبل از اجرای طرح اشتغال، استعدادسنجی، مشاوره شغلی و ارایه آموزش انجام و در زمان اجرای نظارت بر طرح وجود دارد و تا زمانی که فرد به درآمد تعریف شده برسد این روند ادامه خواهد یافت‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: چنانچه میزان درآمد سالیانه طرح براساس حداقل‌های اعلام شده و به عبارتی حداقل دستمزد سالیانه اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نرسد از چرخه حمایتی این نهاد خوارج نمی شود، بنابراین باید حداقل حقوق و دستمزد مشخص شده را دریافت کند‌.

وی با بیان اینکه بسته های تشویقی به کارفرمایان برای مددجویان در استان سیستان و بلوچستان ارایه می‌شود، گفت: کارفرمایانی که نیروی کار مورد نیاز خود را از بین مددجویان کمیته امداد جذب کنند در سطح کشور از یک بسته تشویقی اما در این استان براساس مجوز های دریافت شده از  دو  بسته‌های تشویقی و حمایتی برخوردار خواهند شد‌.

عبادی یادآور شد: این بسته حمایتی و تشویقی کارفرمایان شامل پرداخت دو سال حق بیمه سهم کارفرما و پرداخت ۲۰ میلیون تومان به ازای هر مددجو تا پنج نفر وام قرض الحسنه بوده که طبق قوانین و مقررات از طریق این نهاد پرداخت خواهد شد‌.

مدیرکل کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اجرای برنامه‌های مشترک میان این نهاد و قرارگاه قدس جنوب شرق سپاه پاسداران و امضای تفاهم نامه که در چند مرحله این تفاهم نامه تمدید می شود؛ سال گذشته ۸۸۱ واحد مسکونی در دست اقدام قرار گرفت که در سفر معاول اول رئیس جمهور به این استان به صورت همزمان ۸۰۰ واحد مسکونی رسما افتتاح و به بهره برداری رسید‌.

وی گفت: امسال عملیات اجرایی ۹۱۹ واحد مسکن روستایی در قالب تفاهم نامه این نهاد و سپاه پاسداران شروع شده که یک بخش آن در دهه فجر انقلاب اسلامی تحویل خانواده های تحت حمایت خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت

کریم زارع در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد فرزندان همام امام موسی کاظم (ع) اظهار کرد: این دهه فرصت مغتنمی برای نشر و تعمیق فرهنگ اهل بیت به ویژه فرهنگ فاطمی و رضوی است تا با بهره مندی از دریای خروشان آموزه‌های قرآنی، زمینه آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان با فرهنگ اهل بیت به ویژه امام هشتم شیعیان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه معصومه (س) فراهم شود.

وی با اشاره به برنامه‌های این دهه، ادامه داد: در این ایام علاوه بر اجرای جشن میلاد حضرت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، درخصوص اعزام مادران و دختران تحت حمایت برای مشرف شدن به زیارت حرم مطهر فرزندان همام امام موسی کاظم (ع)، امام زادگان و بقاع متبرک برنامه ریزی لازم صورت گرفته، همچنین دیدار با خانواده و دختران شهدا و نیز خانواده‌هایی که دختر بیمار دارند در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان اجرای این برنامه‌ها را با هدف تقویت روحیه و خودباوری خانواده‌های تحت حمایت عنوان کرد و افزود: در دهه کرامت به نوعروسان در آستانه ازدواج نیز جهیزیه و به خانواده‌های تحت حمایت براساس نیازشان، کالاهای ضروری زندگی اهدا خواهد شد، همچنین مراسم تجلیل از نخبگان دختر در روز تولد حضرت معصومه (س) و تجلیل از نخبگان پسر در روز تولد حضرت امام رضا (ع) انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه خدمات این نهاد با مساعدت خیران و نیک اندیشان به خانوارهای تحت حمایت ارائه می‌شود، گفت: عموم مردم می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری به دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد، با شماره گیری #۰۳۱*۸۸۷۷* نسبت به اهدای نذورات و مساعدت برای تامین مایحتاج نیازمندان واقعی اقدام کنند.

کد خبر 6100112

دیگر خبرها

  • حمایت ۷۹۳ معلم نیکوکار از ایتام اردبیلی
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند