Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: اجلاس‌های سالیانه تغییر اقلیم از سال 1994 با محوریت جلوگیری از افزایش دمای زمین به‌واسطه کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای توسط کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC) برگزار می‌شود. اولین توافق کشورهای عضو این کنوانسیون در سال 1997 تحت عنوان کنوانسیون کیوتو به‌عنوان یک کنوانسیون مادر در تغییرات اقلیم، حاصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این توافق با کارشکنی کشورهای توسعه‌یافته ازجمله آمریکا که از آن خارج شدند، راه به‌جایی نبرد. پس از پایان یافتن دوره اجرایی این توافق در سال 2012، تلاش کشورهای عضو در نشست‌های سالانه بی‌نتیجه ماند.

بالاخره کشورهای حاضر در نشست بیست و یکم تغییر اقلیم توانستند به یک توافق برای ممانعت از افزایش دمای زمین از طریق کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای دست یابند. این توافق که با عنوان توافق تغییر اقلیم پاریس شناخته می‌شود، خواستار ارائه سند مشارکت ملی (NDC) از سوی کشورهای عضو شده است. این سند راهبرد کشورهای عضو در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای را مشخص می‌کند. سند  NDCیکی از اختلاف‌های اصلی جریان‌های مخالف و موافق پیوستن به توافق پاریس است. موافقان این توافق معتقد هستند که توافق‌نامه پاریس یک توافق داوطلبانه است و هیچ مورد الزام‌آوری در آن نیست. به عنوان مثال، معصومه ابتکار رئیس سابق سازمان حفاظت محیط‌زیست معتقد است که توافق پاریس کاملاً داوطلبانه است. همچنین ناصر مقدسی مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در امور کنوانسیون‌های بین‌المللی، تاکید می‌کند که توافق پاریس از نوع تعهدات نرم بوده و سازوکار تنبیهی در آن دیده نشده است. 

از سوی دیگر، مخالفان این توافق معتقد هستند که این توافقنامه داوطلبانه نیست. به عنوان مثال، مهدی پیری استاد حقوق دانشگاه تهران درباره الزام‌آور بودن این توافق معتقد است متن تعهدات ایران (INDC)، زمانی که موافقت‌نامه پاریس امضاء شود خودبه‌خود و به‌صورت اتوماتیک تبدیل به یک سند الزام‌آور خواهد شد از طرف دیگر، در حقوق بین‌الملل تعهد جدی یا غیر جدی نداریم، تعهد وقتی به وجود آید حتی اگر مکانیزم اجرای آن تعهد نرم باشد برای کشور الزام‌آور است.

*توافق نامه پاریس داوطلبانه است یا الزام آور؟

حال به بررسی این موضوع می پردازیم که دیدگاه صحیح درباره داوطلبانه یا الزام آور بودن توافق‌نامه پاریس چیست؟

 در متن توافق‌نامه پاریس به دفعات از واژه shall استفاده شده، واژه ای که ازلحاظ حقوقی، دستوری و الزام‌آور است.

الف- بر اساس بند ۲ ماده ۴ توافق‌نامه پاریس، کشورهای عضو موظف هستند سند مشارکت ملی (NDC) خود را ابتدا آماده (shall prepare) و سپس اجرا (shall pursue) کنند.

ب- بند 4 ماده 16 این توافق‌نامه تاکید می‌کند که پایبندی کشورهای عضو به تعهدات خود باید به‌صورت منظم بررسی شود تا کشورها ملزم به اجرای درست تعهدات خود شوند. همچنین این ماده نظارت بر اجرای تعهدات را یک امر ضروری (shall keep) می‌شمارد.

همچنین بر اساس بخش b بند 4 ماده 16 توافق‌نامه پاریس، مجمع اعضای کنوانسیون تغییر اقلیم در مواجهه با کشورهایی که قادر به اجرای تعهدات خود نیستند، پتانسیل به‌کارگیری هر اقدامی را دارد. مطابق این بند که از عبارت other functions (هر اقدامی) استفاده‌شده است، برای اقدامات احتمالی کنوانسیون فوق، هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد. به‌عبارت‌دیگر، کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC) اجازه هرگونه واکنشی نسبت به کشورهای ناموفق در اجرای NDC را داده است. این موضوع می‌تواند در سال‌های آتی منجر به ایجاد رژیم‌های تحریمی جدیدی برای کشور شود.

با توجه به نکات فوق و برخلاف اظهارات موافقان توافق‌نامه پاریس، اجرای تعهدات در این توافق الزام‌آوراست. بنابراین ضرورت دارد که تعهدات ایران در توافق پاریس مبنی بر کاهش 12 درصدی کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال 2030، بازبینی شود تا در صورت ناتوانی در اجرای این تعهدات، کشورمان از لحاظ اقتصادی و سیاسی دچار چالش نشود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست دادگاه های تبریز

لیست دادگاه های تبریز به همراه آدرس کامل و لوکیشن مقصد به صورت تفکیک شده ( حقوقی + خانواده + کیفری ) پارس وکیل برای سهولت در یافتن دادگاه های تبریز لیست کامل دادگاه ها + شورای حل اختلاف را به همراه لوکیشن ارائه داده است ، همچنین ما پیشنهاد میکنیم در صورتی که با مشکل حقوقی حاد روبرو هستید حتما از لیست بهترین وکیل تبریز بهره مند شوید .

پارس وکیل حامی حقوقی مردم این پست را ارئه میدهد.

"در نظر داشته باشید که هزینه های کمک نگرفتن از یک وکیل بسیار سنگین تر از هزینه های دستمزد یک وکیل است!!!

+

+

چنانچه در پایتخت به مشکل حقوقی برخورده اید میتوانید به صفحه وکیل تهران مراجعه کنید.

1) دادگاه مرکزی تبریز (آذربایجان شرقی)

دادگاه مرکزی تبریز (مجتمع قضایی مرکزی تبریز) واقع در آدرس زیر میباشد :

آدرس: اول سربالایی ولیعصر-دادگستری کل استان آذربایجان شرقی (کد پستی:۵۱۵۷۷۳۳۱۳۵)

تلفن: ۰۴۱۱۳۳۰۶۴۲۰ – ۰۴۱۱۳۳۱۸۱۴۴

(دادگاههای انقلاب در داخل دادگستری ودادگاههای خانواده روبروی
دادگستری مرکز و جنب پارکینگ مستقر می باشند.)

اگر مشکل حقوقی شما به این دادگاه ارجاع شده است به احتمال زیاد با یک مشکل کیفری حاد دست و پنجه نرم میکنید ، مشکلات کیفری میتوانید در مورد جرایم : کلاهبرداری ، سرقت ، جرایم اینترنتی ، جعل اسناد ، فروش مال غیر ، نزاع ، حمل سلاح و... که در این صورت میتوانید از کمک بهترین وکیل کیفری تبریز بهره مند شوید.

شما میتوانید از طریق لوکیشن زیر این دادگاه را مسیر یابی کنید...

آیا میدانید 7 نابغه وکالت در تبریز چه کسانی هستند؟ به صفحه شهر وکیل مراجعه کنید.

2) دادگاه خانواده تبریز

دادگاه خانواده تبریز که به مسائل حقوقی مربوط به حوزه خانواده اعم از طلاق ، مهریه ، نفقه و... در شهر تبریز رسیدگی میکنند، مجتمع قضایی دادگاه های خانواده تبریز واقع در :

آدرس: تبريز، پل قاری، به طرف آبرسان، اول خیابان علامه طباطبائی

اگر مشکل شما به این دادگاه ارجاع داده شده است به احتمال زیاد با مشکلاتی نظیر : طلاق ، مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ، استرداد جهیزیه و... است که در این صورت پیشنهاد میکنیم حتما از کمک بهترین وکیل خانواده تبریز بهره مند شوید .

و اگر به وکیل متخصص طلاق احتیاج دارید نیز میتوانید به پارس وکیل مراجعه کنید.

شماره تماس: 04133320110

 

3) شورای حل اختلاف باغمیشه امام خمینی تبریز

شورای حل اختلاف باغمیشه امام خمینی تبریز ، آدرس این شورای حل اختلاف واقع در : استان آذربایجان شرقی، تبریز، شهرك باغميشه، خيابان مولانا، 398Q+QGH مجتمع اداری شورای حل اختلاف، ایران و لوکیشن این شورا در :

4) دادگاه شهید بهشتی تبریز

دادگاه شهید بهشتی تبریز در آدرس :  گلکار، تبریز، استان آذربایجان شرقی، ایران میباشد ، برای دسترسی به لوکیشن مجتمع قضایی شهید بهشتی تبریز میتوانید بر روی لوکیشن زیر کلیک کنید ...

دادگاه حقوقی تبریز (شهید بهشتی )

در این دادگاه به مشکلاتی نظیر دعاوی ملکی و حقوقی نظیر چک و سفته ، وصول مطالبات رسیدگی میشود لذا میتوانید از کمک بهترین وکیل ملکی تبریز بهره مند شوید.

شماره تماس: 04111011213

5) شورای حل اختلاف شهید قدوسی تبریز

شورای حل اختلاف شهید قدوسی تبریز واقع در آدرس : استان آذربایجان شرقی، تبریز،، چهار راه لاله، خیابان سالاری،، ، ایران ، میباشد ، چنانچه در جستجوی لوکیشن مجتمع قضائی شهید قدوسی تبریز هستید میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید و مسیر یابی کنید :

6)دادگاه شهید قاضی طباطبایی تبریز

دادگاه شهید قاضی طباطبایی تبریز ( مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی) که دادگاه حقوقی را نیز شامل میشود واقع در آدرس : تبریز، خيابان آذربايجان، نرسيده به ميدان آذربايجان، مجتمع قضايی شهيد قاضي طباطبايي تبريز

شماره تماس: 04111010133

7) دادگاه شهید مدنی تبریز

دادگاه شهید مدنی تبریز که ویژه جرایم اقتصادی(پولشویی،اختلاص،رشوه و...) میباشد واقع در : استان آذربایجان شرقی، تبریز، جاده باسمنج، ، ایران ، میباشد ، در صورت نیاز به مسیر یابی از طریق گوگل مپ میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید :

8) دادگاه آذرشهر تبریز

دادگاه آذرشهر تبریز واقع در آدرس : تبریز، آذرشهر، شهرک ولیعصر، خیابان رجایی ، دادگستری آذرشهر واقع در لوکیشن زیر میباشد ...

9)دادگاه جلفای تبریز

دادگاه جلفا در خیابان ولایت فقیه واقع شده است،این دادگستری در نزدیکی بازار روس ها ،هتل گریبتون ،مهمان پذیر آذربایجان ،درمانگاه تامین اجتماعی قرار گرفته است ، شما میتوانید از مسیر طریق لینک زیر این دادگاه را مسیر یابی کنید...

تمامی اطلاعات وکلا از سایت رسمی کانون وکلای دادگستری گرداوری شده.

دیگر خبرها

  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • لیست دادگاه های تبریز
  • روزنامه همشهری : دنبال تعطیلی شنبه نباشید / ۵شنبه و جمعه روزهای دینی اند
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم