Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رامسر در خصوص سیطره جنگل‌های هیرکانی این شهرستان در میان انبوهی از زباله گفت: در جانمایی احداث کارخانه زباله‌سوز و کمپوست، رامسر دیده نشده است و برای حل معضل زباله، بحث پردازش و تفکیک زباله از مبدأ را در حال انجام داریم.با توجه به تولید روزانه 100 تن زباله در رامسر امیدواریم ساخت کارخانه در این شهرستان در برنامه‌های استانی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد آزاد در گفت‌وگو با بلاغ، در خصوص آخرین وضعیت گازرسانی به روستاهای رامسر اظهار کرد: خوشبختانه به لحاظ گازرسانی روستایی، شرایط خوبی داریم و تمامی روستاهای کوهپایه و دشت در رامسر از نعمت گاز بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: در خصوص روستاهای کوهستانی این پروژه به‌طور کامل اجرایی نشده است که گازرسانی به حدود 50 تا 60 روستا در مناطق کوهستانی رامسر تاکنون انجام نشده است.

فرماندار رامسر در خصوص مهمترین برنامه‌های قابل افتتاح در دهه فجر امسال پاسخ داد: جلسه در خصوص تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی ایام دهه فجر در محل فرمانداری انجام شده است که در حال جمع‌بندی آن هستیم اما گازرسانی به روستاهای رامسر و نیز افتتاح ساختمان آموزش هتلداری سازمان فنی و حرفه‌ای از گزینه‌های افتتاح در دهه فجر امسال در رامسر هستند.

آزاد در خصوص سیطره جنگل‌های هیرکانی رامسر در میان کوه‌های زباله به خبرنگار ما اعلام کرد: شهرستان رامسر نیز همچون سایر شهرهای مجاور در غرب استان، چاره‌ای جز انباشت و دپوی زباله در جنگل‌ها ندارد و رامسر نیز همانند شهرهای چالوس، تنکابن و سایر شهرهای اطراف، همین شرایط را دارد.

وی تصریح کرد: در جانمایی احداث کارخانه زباله سوز و کمپوست، رامسر دیده نشده است و ما برای حل معضل زباله، بحث پردازش و تفکیک زباله از مبدأ را در حال انجام داریم.

فرماندار رامسر میزان تولید روزانه زباله در رامسر را حدود 100 تن اعلام کرد و افزود: امیدواریم ساخت کارخانه زباله سوز در رامسر با توجه به شرایط فعلی زیست محیطی این شهرستان در دستور کار استانی قرار گیرد.

درخصوص ساخت کارخانه زباله سوز در رامسر، تاکامی مدیرکل دفتر امور شهری استانداری مازندران به خبرنگار ما اعلام کرد: در برنامه‌ریزی انجام شده، رامسر در طرح ناحیه‌بندی تحت پوشش کارخانه زباله سوز و کمپوست تنکابن قرار گرفته است که با افتتاح کارخانه کمپوست در تنکابن، بخش زیادی از معضلات فعلی این شهرستان مرتفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما علیرغم احداث کارخانه در تنکابن، شهرستان رامسر را رها نکرده‌ایم؛ گفت: چند سرمایه‌گذار برای ساخت کارخانه در رامسر اعلام امادگی کرده‌اند که در حال رایزنی و صحبت‌های اولیه برای انتخاب سرمایه‌گذار هستیم.

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری مازندران در خصوص زمان افتتاح کارخانه کمپوست در تنکابن خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی کارهای کارخانه انجام شده است و تنها برای خرید دستگاه همزن ترنر با مشکل و پول نقد برخورده‌ایم که امیدورایم با صحبت‌های انجام شده با دفتر مقام معظم رهبری این مشکل تا دو ماه آینده مرتفع و کارخانه تا 5 ماه دیگر به افتتاح و بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است

علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • آزادسازی ۲هزار متر از زمین های کشاورزی در رامسر
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • پایان قدرت نمایی اوباش در رامسر با شلیک پلیس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • کشف دپوی ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در جاسک
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شهرستان جاسک