Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@21:58:31 GMT

بی مهری ایرلاین ها به فرودگاه خرم آباد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۷۱۵۶۱

بی مهری ایرلاین ها به فرودگاه خرم آباد

در ادامه این مطلب به قلم حسین سلاح ورزی آمده است: با وجود قدمتی که این فرودگاه دارد اما دیده می‌شود که پروازهای منظمی در آن صورت نمی‌گیرد؛ به طوری‌که مسافران روی پروازها برنامه‌ریزی نمی‌کنند و برای سفرهای هوایی به استان‌های مجاور مراجعه می‌کنند.
به همین دلیل تعداد مسافران پروازی فرودگاه خرم‌آباد کم است و این یک بهانه از سوی شرکت‌های هواپیمایی برای لغو پروازهای روزانه است؛ چراکه صندلی‌های پروازی خالی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از این رو شرکت‌های هواپیمایی از هواپیماهای کوچک در پروازهای این فرودگاه استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که تعداد هواپیماهای کوچک در کشور کم است و فراهم کردن این هواپیماها تا حدودی دشوار به نظر می‌رسد.
از سوی دیگر، چندی پیش نیز یکی از شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد که این فرودگاه شرایط پرواز پهن پیکر را ندارد که ما با این دیدگاه موافق نیستیم؛ چراکه عملیات عمرانی که در سال‌های اخیر در این فرودگاه انجام شده، شرایط را برای پرواز پهن پیکر نیز فراهم کرده است و به‌راحتی می‌توان ادعا کرد که فرودگاه خرم‌آباد از نظر فنی برای پرواز مشکلی ندارد و شرایط پروازهای متعدد با هواپیماهای اندازه متوسط را دارد.
البته باید به این نکته اشاره کرد که شرکت‌های هواپیمایی ترجیح می‌دهند که در فرودگاه‌های شلوغ و پرمتقاضی پرواز داشته باشند؛ زیرا درآمد بیش‌تری کسب می‌کنند و از لحاظ اقتصادی توجیه بیش‌تری دارد.
در چنین شرایطی می‌توان از شرکت‌های هواپیمایی دولتی مثل ایران ایر و آسمان که تا حدودی توانایی مالی بیش‌تری دارند و به اندازه‌ی شرکت‌های خصوصی درگیر مسائل مالی نیستند، درخواست کرد که در فرودگاه خرم‌آباد نیز پروازهایی برقرار کنند.
در همین رابطه نیز جلساتی را با این شرکت‌های هواپیمایی برگزار و این موضوع را مطرح کردیم؛ البته برخی از این شرکت‌های هواپیمایی که از آن‌ها درخواست همکاری شده است معتقدند که هواپیمای کافی و مناسب برای پرواز در فرودگاه خرم‌آباد را ندارند اما این شرکت‌ها قول داده‌اند که در اولین فرصت که موفق به تامین هواپیمای مناسب فرودگاه خرم‌آباد شدند تعداد این پروازها را افزایش دهند.
اگرچه پیگیری ما به عنوان نماینده‌ی بخش خصوصی به همراه مسئولان دولتی برای افزایش تعداد پروازها در فرودگاه خرم‌آباد ادامه دارد اما افق روشنی در این خصوص دیده نمی‌شود؛ چراکه این پیگیری‌ها و نتیجه بخش بودن آن‌ها امری زمان بر است و به این راحتی به نتیجه نخواهد رسید.
منبع: هفته نامه سیمره
7269/6060
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها ایران بخش خصوصی درآمد مسافران خرم جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!
  • پلمپ تالاری که باعث لغو پروازهای یک فرودگاه در ایران شد!
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • دادستان مرکز لرستان: تیراندازی در عروسی پرواز‌های خرم‌آباد را لغو کرد
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تیراندازی در عروسی، پرواز‌های فرودگاه خرم‌آباد را لغو کرد
  • بازگشت پرواز تهران - خرم آباد
  • شرایط جوی پرواز تهران - خرم آباد را مجبور به بازگشت کرد
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت