Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: میزان کشفیات مواد مخدر امسال نسبت ۲۶ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، مجتبی بیرانوند در شورای مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: بیش از ۶۵ درصد از آسیب‌های اجتماعی و جرائم ارتکابی در این حوزه با مواد مخدر ارتباط مستقیم دارد.

وی تأکید کرد: توجه و اهتمام جدی برای مبارزه و مقابله با این پدیده شوم و خانمان‌سوز باید صورت گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: متولیان در این حوزه به این نتیجه رسیده‌اند که یک دستگاه به‌تنهایی قادر به مبارزه با مواد مخدر نیست  هم‌اکنون بیش از ۲۴ دستگاه اجرایی در این حوزه فعالیت دارند.

بیرانوند گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر و شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مسئولیت هماهنگی و تعامل بین‌بخشی را در این زمینه بر عهده دارند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به کشفیات مواد مخدر در استان، گفت: میزان کشفیات مواد مخدر استان امسال ۶ تن و ۵۲۰ کیلو و ۱۴۷ گرم بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۵ تن و ۱۹۰ کیلو و ۵۴ گرم بوده ۲۶ درصد رشد داشته است.

وی به شناسایی املاک قاچاقچیان مواد مخدر در سطح استان اشاره و عنوان کرد: کار شناسایی و توقیف این املاک به‌روز، در سطح استان انجام شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با تقدیر از همکاری دستگاه قضایی استان در رابطه با پیگیری پرونده‌های موجود در این حوزه، عنوان کرد: تفاهم‌نامه‌ای بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و بسیج در سطح کشور منعقد شده است.

بیرانوند با بیان اینکه در قالب این تفاهم‌نامه یک ظرفیت 4000 نفری معتاد در سطح کشور برای نگهداری، درمان، کاهش آسیب معتادان متجاهر، توانمندسازی و صیانت در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در این راستا ۵ جلسه با حضور مسئولان سپاه استان برگزار شده و از این ظرفیت جدید در استان استفاده خواهد شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، تأکید کرد: در این راستا علاوه بر ظرفیت قدیم که نگهداری حدود ۲۴۰ نفر  معتادان متجاهر در استان بوده، ۴۰۰ نفر دیگر نیز برای نگهداری در دستور کار قرار گرفته است .


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسيب هاي اجتماعي مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه