Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در مورد سرانجام لایحه درآمدهای پایدار که در مجلس در حال بررسی است، گفت: احتمالا ظرف یک الی دو ماه آینده لایحه درآمدهای پایدار در دستور کار صحن مجلس قرار خواهد گرفت و تصویب می شود.

زریر نگین تاجی  از اعمال جریمه دو درصدی عدم پرداخت عوارض در لایحه درآمدهای پایدار خبر داد و گفت:  در  لایحه درآمدهای پایدار، دو درصد جریمه ماهیانه برای عدم پرداخت عوارض در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس در صورت تصویب لایحه در مجلس  از سال بعد 24 درصد جریمه سالیانه برای افرادی که عوارض شهری خود را پرداخت نکنند، در نظر گرفته می‌شود.

نگین تاجی با بیان اینکه تنها 50 درصد مردم تهران عوارض‌های سالیانه خود را پرداخت می‌کنند، ادامه داد: 2000 میلیارد تومان معوقات باقی مانده در حوزه عوارض از سالهای قبل داریم.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در مورد سهم درآمدی شهرداری از محل پرداخت عوارض سالیانه افزود: در آمد شهرداری می‌بایست بین 950 تا 1000 میلیارد تومان باشد؛ اما معمولا نیمی از مردم عوارض خود را پرداخت می‌کنند و شاهد تحقق 50درصدی این سهم درآمدی هستیم.

وی در مورد زمان صدور قبوض نیز گفت:  قبوض عوارض پسماند،‌ نوسازی و کسب و پیشه از اوایل بهمن‌ماه توزیع خواهد شد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟