Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کار با اشاره به ابلاغ دو مرحله دیگر از اعتبار تسهیلات اشتغال روستایی که هر مرحله ۱۵ درصد از منابع مربوطه است، گفت: متاسفانه با وجود گذشت بیش از یک ماه از ابلاغ مرحله سوم و یک هفته از مرحله چهارم هنوز به بانک‌ها رقمی پرداخت نشده است.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی منصوری، معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره روند اجرای قانون توسعه اشتغال روستایی و اختصاص ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به این بخش گفت: معادل ریالی ۱.۵ میلیارد دلار، در آن زمان ۱۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شد که امروز با تغییر نرخ ارز این رقم به ۱۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تا کنون ۳ هزار میلیارد تومان از این رقم به به بانک‌ها ابلاغ شده، افزود: معادل همین میزان هم از سوی بانک‌ها گذاشته شده و در مجموع ۶ هزار میلیارد تومان از این منابع در اختیار بانک‌ها برای پرداخت است.

وی گفت: تاکنون نیز در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان طرح توسط دستگاه‌های اجرایی به بانک‌ها معرفی شده که در این راستا بانک‌های عامل علی‌رغم در اختیار داشتن ۶ هزار میلیارد تومان تا الان ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح را مصوب کرده‌اند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تاکنون قرارداد ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از این طرح‌ها بین متقاضی و بانک منعقد شده و ۵ هزار و ۴۰۰میلیارد تومان تسهیلات نیز پرداخت شده است.

وی با اشاره به ابلاغ دو مرحله دیگر از این تسهیلات که هر مرحله ۱۵ درصد از منابع مربوطه است، گفت:: متاسفانه با وجود گذشت بیش از یک ماه از ابلاغ مرحله سوم و یک هفته از مرحله چهارم هنوز به بانک‌ها رقمی پرداخت نشده است.

به گفته وی، از ۶ هزار میلیارد تومانی که بعد از افزایش نرخ ارز به رقم تسهیلات توسعه اشتغال افزوده شده بخشی معادل ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مقررشد به بخش‌های حمایتی اختصاص یابد که رقمی معادل ۲ هزارمیلیارد تومان آن اختصاص به کمیته امداد امام (ره) دارد.
منصوری افزود: مابقی این رقم تا ۶ هزار میلیارد تومان برای افزایش هزینه اجرای طرح‌هایی است که اجرایی شده و به دلیل افزایش نرخ‌ها مشمول افزایش هزینه‌ها شده است.
وی درباره دلیل بسته شدن سامانه کارا برای ثبت تقاضای تسهیلات اشتغال روستایی تصریح کرد: علت بسته شدن سامانه کارا به دلیل آن است که در شرایط فعلی ظرفیت پذیرش طرح‌های جدید وجود ندارد، اما در عین حال در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم مجوز برداشت رقمی از این حساب برای حوزه اشتغال را به صورت سالانه اخذ کنیم. در بحث متمم برای طرح‌های در دست اجرا بانک‌ها محور عمل خواهند بود و این افزایش هزینه‌ها در اجرای طرح‌ها را مشخص و در صورت نیاز در قالب متمم اقدام می‌شود.
منصوری افزود: همچنین طرح‌هایی که به بانک‌ها ارسال شده و هنوز مصوب نشده مشمول پالایش دوباره می‌شوند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نظارت اثبات می‌کند که کار هدفمند اثربخش است، اظهار کرد: بدین منظور در حوزه نظارت علاوه بر سامانه کارا یک سامانه ناظر هم تعریف کردیم و در این راستا علاوه بر استان‌ها در مرکز نمونه برداری برای نظارت هم به روش علمی انجام می‌شود.

منصوری تصریح کرد: این وام‌ها نه برای تولید بلکه با محوریت اشتغال است و در حوزه نهاد‌های حمایتی هم باید توجه داشت که هدف ما در این پروژه اختصاصا نه فقرزدایی بلکه ایجاد و تقویت اشتغال این جمعیت است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حل مشکل اشتغال با پشت میزنشینی ممکن نیست. باید به روستا‌ها و مناطق دورافتاده رفت و با شناسایی آن به مردم منطقه کمک و خدمات برای ورود به این عرصه ارائه داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تسهیلات اشتغال روستایی معاون وزیر کار اشتغال روستایی کارآفرینی روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند