Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مووی‌وب، جان کرازینسکی کارگردان و بازیگر فیلم «یک مکان ساکت»، پنجشنبه ۳ ژانویه (۱۳ دی)  در گفتگویی مفصل با روزنامه نیویورک‌تایمز فاش کرد که ۲ تدوین اولیه «یک مکان ساکت» بدون صدا انجام شده است. «یک مکان ساکت» درامی ترسناک به نویسندگی و کارگردانی جان کرازینسکی و بازی او و همسرش امیلی بلانت است و داستان موجوداتی ترسناک را روایت می کند که زمین را به تسخیر خود درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیولاها به صدا حساس هستند و تولید کوچترین صدایی باعث جذب آن‌ها به سوی انسان‌ها و کشته شدن آن‌ها می‌شود.

حال جان کرازینسکی نکاتی درباره این فیلم بیان کرده است که توجه علاقه‌مندان به سینما را به خود جلب کرده است که یکی از آن‌ها تدوین بی صدای این پروژه است. کرازینسکی در این باره گفت: در روزهای اول پس‌تولید، من و تدوینگرم به دنبال صدایی بودیم که با هم‌نوایی با آن بتوانیم سکانس‌های مختلف را تدوین کنیم تا اینکه به او گفتم خاموشش کن! و این طور شد که صدای پروژه برای ۵ هفته بعدی بسته بود. در حقیقت تدوین اول و دوم کل این پروژه در سکوت مطلق انجام شد. من احتیاج داشتم با شخصیت‌های فیلمم بدون حضور عنصری دیگر ارتباط برقرار کنم.

«یک مکان ساکت» شیوه‌ای منحصر به فرد در استفاده از صدا دارد که نه تنها به ترسناکی فضا می‌افزاید که در شخصیت‌پردازی کاراکترها و شکل گیری روابط میان آن‌ها نیز تاثیر به سزایی دارد. در این مصاحبه کرازینسکی در پاسخ به این پرسش که آیا این فیلم می‌توانست صامت باشد پاسخ داد: صد در صد، چرا که در سکوت نیز بسیاری از روابط فیلم شکل می‌گیرد. با این حال من در موفقیت تجاری فیلم تردید داشتم، چرا که تنها باری که دیدم کسی این‌گونه فیلمی بدون دیالوگ کار کند پل توماس اندرسن در «خون به پا خواهد شد» (۲۰۰۷) بود. آن ۱۲ تا ۱۴ دقیقه اولی که دنیل دی‌لویس حرف نمی‌زند یک سنگ محک و معیاری بزرگ برای من بود.

 اما «یک مکان ساکت» سرانجام بر خلاف پیش بینی‌ها نظر مثبت منقدان و مخاطبان را جلب کرد و با ۳۴۰ میلیون دلار فروش به یک موفقیت تمام عیار در گیشه تبدیل شد و پارامونت را مجاب کرد تا سفارش ساخت دنباله آن را در دستور کار قرار دهد؛ پروژه‌ای که هم‌اکنون کرازینسکی در حال نگارش آن است.

کرازینسکی همچنین با وجود آن که قبلا درباره کارگردانی قسمت دوم این فیلم ابراز تردید کرده بود در این باره گفت: من ایده‌ای برای ادامه این داستان دارم، با این حال همچنان به چگونگی انجام آن فکر می‌کنم. اگر بتوانم این ایده را پیش ببرم خیلی دوست دارم تا دوباره کارگردانی کار را در دست بگیرم اما اگر این امر رخ نداد خوشحال خواهم شد تا آن را به دست کسی دیگر بسپارم و فقط رد پای خودم را در آن به جا بگذارم تا خیالم از مراقبت از کار راحت باشد. 

نامزدهای جوایز اسکار ۲۲ ژانویه (۲ اسفند) معرفی می‌شوند و باید صبر کرد و منتظر ماند که آیا نامزدی جوایز اسکار نیز به لیست دستاوردهای «یک مکان ساکت» اضافه خواهد شد یا نه. اکران «یک مکان ساکت ۲» برای ۱۵ می ۲۰۲۰ (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹) برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 4505114

منبع: مهر

کلیدواژه: تدوین فیلم فیلم ترسناک هالیوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۳۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گور‌های جمعی، مکان‌هایی که ابعاد نقض حقوق شهدای غزه را افشا می‌کند

مسئولان بهداشتی غزه به تازگی به ویژه در مجتمع پزشکی الشفا شهر غزه و مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس گور‌های دسته جمعی ایجاد شده توسط رژیم اشغالگر را کشف کردند.

در این گور‌ها اجساد متلاشی شده برخی از شهدا در کنار باقی مانده اجساد و نیز پیکر‌های بدون عضو یافته شدند و به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی عامدانه اعضای این پیکر‌ها را به سرقت برده است.

از سوی دیگر پس از بررسی برخی از پیکر‌ها مشخص شد که رژیم صهیونیستی تعدادی از آنها را در حالی که زنده بودند، دفن کرده است، علاوه بر این خانواده‌هایی که فرزندانشان به شهادت رسیدند با مشکل بزرگی در شناسایی اجساد آنها مواجه هستند چرا که به دلیل طولانی شدن دوره عملیات نظامی، چهره‌ها و پیکر‌های آنها از بین رفته است.

مسوولان پزشکی دولت غزه با همکاری برخی نهاد‌های بین‌المللی در حال بیرون آوردن اجساد هستند تا از هویت آنها مطمئن شده و از نظر ظاهری آنها را بررسی کنند سپس آنهایی را که شناسایی می‌شوند در گورستان‌های رسمی دفن کرده و یا علامت‌های مشخصی روی آنها قرار می‌دهند تا خانواده‌ها بعدا بتوانند آنها را شناسایی کنند. در مواردی که پیکر‌ها قابل شناسایی نبودند برخی افراد داوطلب را بر بالای قبر‌های آنها همراه با مشخصاتشان قرار دادند.

«احمد الخطیب» جوان فلسطینی که همراه با ده‌ها جوان دیگر به صورت داوطلبانه در حال بیرون آوردن پیکر‌های شهدا و دفن آنها است، در گفتگو با سایت «العربی الجدید» درباره شرایط بد این پیکر‌ها و از بین رفتن تعدادی از آنها گفت: برخی از اجساد دستانشان بسته بود و به نظر می‌رسید که آنها توسط سربازان رژیم صهیونیستی اعدام شده‌اند، برخی دیگر از آنها نیز کاملا تحلیل رفته و تنها استخوان‌هایی از آنها باقی مانده بود و دیگر قابل شناسایی نبودند.

الخطیب افزود: برخی اجساد روی یکدیگر انباشته شده بودند و رژیم اشغالگر آنها را بدون توجه به خانواده‌هایشان و بدون هیچ نظمی دفع کرده بود.

«رامی عبده» رئیس دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در این رابطه، اقدامی بین‌المللی و فوری برای تحقیق درباره جنایات مربوط به صد‌ها گور جمعی کشف شده در نوار غزه با پیکر‌های هزاران فلسطینی را خواستار شد که از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

عبده گفت: با توجه به اینکه نشانه‌هایی دال بر قتل عامدانه و اعدام‌های ظالمانه و فراقانونی این افراد وجود دارد، حجم گور‌ها و تعداد اجسادی که از آنها بیرون می‌آورده می‌شوند و پیکر‌هایی که هنوز بیرون آورده نشده‌اند، هولناک بوده و مستلزم اقدامی بین‌المللی و فوری شامل تشکیل کمیته بین‌المللی و مستقلی جهت تحقیق درباره این گور‌ها و چگونگی قتل این افراد است، شواهد حاکی از این است که آنها در حالی که بازداشت بوده و دستانشان بسته بوده، به قتل رسیده‌اند.

رئیس دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در ادامه گفت: شرایط دفن این افراد مستلزم تشکیل کمیته فنی از کارشناسان برای بررسی و معاینه پیکر‌هایی است که بیرون آورده شدند و باید درباره علت قتل آنها تحقیقات انجام شود و سیستمی ایجاد شود که امکان شناسایی آنها در حال حاضر و آینده را فراهم کند.

پیش از این پیکر‌های صد‌ها تن از شهدا در مجتمع پزشکی الشفا کشف شد و این گور‌های جمعی صفحه سیاهی در کارنامه اقدامات متجاوزانه سربازان رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین اشغالی هستند.

به گفته عبده، تیم‌های رصد گزارش دادند پیکر‌های ده‌ها قربانی از گور‌های جمعی موجود در بیمارستان الشفا بیرون آورده شده و همچنین پیکر‌هایی دست بسته و زخمی‌هایی که به آنها رسیدگی نشده بود و با وجود شرایط جسمی‌شان اعدام شده بودند، از این گروه‌ها بیرون آورده شدند.

رئیس دیده‌بان اروپا-مدیترانه تایید کرد، شواهد و مدارک نشان می‌دهد برخی از این پیکر‌ها متعلق به بیماران هستند چراکه آنها در حالی بیرون آورده شدند که هنوز سرم و تجهیزات پزشکی به آنها وصل بود.

همچنین «جمیل سرحان» معاون مدیر کل هیئت مستقل حقوق بشر به العربی الجدید گفت: با گذشت زمان جنایات زننده رژیم صهیونیستی برای جهانیان نمایان شد و گور‌های جمعی با پیکر‌هایی از تمام گروه‌های سنی در بیمارستان ناصر کشف شدند.

سرحان افزود: به گفته شاهدان عینی بسیاری از این پیکر‌ها برهنه و یا دستانشان از پشت بسته بود و یا سر نداشتند و یا جسد‌های بدون پوست بودند، تردید‌هایی در مورد سرقت اعضای پیکر این شهدا و نیز پیکر‌هایی که به شکلی غیر عادی متلاشی شدند، وجود دارد و این مسئله نیازمند انجام تحقیقاتی درباره کشف چگونگی از بین رفتن این اجساد است.

بیش از ۲۸۳ پیکر از گروه‌های سنی مختلف از سه گور جمعی بیرون آورده شدند و هنوز حدود ۵۰۰ تن دیگر در زمره مفقودی‌ها هستند و این نگرانی وجود دارد که سرنوشت آنها هم گور‌های دسته جمعی است.

در کل تعداد افراد ربوده شده فلسطینی حدود ۲۰۰۰ شهروند است، نزدیک به ۱۰ هزار تن در نوار غزه در زمره مفقودی‌ها هستند و هیچکس اطلاعی از سرنوشت آنها ندارد و با توجه به حجم گسترده حملات هوایی و زمینی و ویرانی ساختمان‌ها و مسیر‌ها نیرو‌های دفاع مدنی نیز نتوانستند بسیاری از پیکر‌ها را از زیر آوار‌ها بیرون بیاورند.

«اسماعیل الثوابته» مدیرکل دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در گفتگو با العربی الجدید اظهار کرد: از زمان عقب‌نشینی نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی از مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌یونس بیش از ۷۰۰ تن مفقود هستند.

الثوابته افزود: سه گور جمعی در بیمارستان ناصر کشف و ۳۹۲ پیکر از آن بیرون آورده شد و مابقی پیکر‌ها در دو گور دیگر هستند که به زودی بیرون آورده می‌شوند.

این مسوول فلسطینی با اشاره به اینکه برخی از پیکر‌هایی که از این گور‌های دسته جمعی بیرون آورده شدند، پیکر‌های کودکان فلسطینی هستند، گفت: اجسادی در این گور‌ها دیده شدند که دست‌ها و پاهایشان بسته شده بود و این باور وجود دارد که آنها در حالی که زنده بودند، دفن شدند، همچنین برخی از این پیکر‌ها با شلیک مستقیم به سرشان به شهادت رسیدند.

او افزود: اجساد در عمق ۲ تا ۳ متری زمین دفن شدند و این نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر سعی داشته ابعاد این جنایت را از نگاه جهانیان مخفی نگه داشته و در سطح بین‌المللی و جهانی از این مسئله فرار کند.

به گفته الثوابته، تعدادی از اجساد در کیسه‌های پلاستیکی پیدا شدند که روی آنها به زبان عبری کلماتی نوشته شده بود و این نشان‌دهنده طرفی است که آنها را دفن کرده است، علاوه بر این پیکر‌های بدون سر، دست و پوست کشف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد
  • ساکت الهامی به دنبال طلسم شکنی برابر پرسپولیس
  • ایران در مقابل هرگونه اقدام خصمانه‌ای ساکت نمی‌ماند
  • پیام ساکت قبل از پرسپولیس: شمال فقط نساجی
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • نهیب ساکت برای بقا: نکیسا در جشن نساجی
  • گور‌های جمعی، مکان‌هایی که ابعاد نقض حقوق شهدای غزه را افشا می‌کند
  • دومین برد متوالی نساجی با ساکت/ ذوب‌آهن باز هم در خانه شکست خورد