Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرج الله عطابکی با اشاره به اینکه زیرساختهای فرهنگی شهر پاسخگوی نیاز استان نیست بیان کرد: استان البرز هنرمندان بسیار زیادی در عرصه هنرهای تجسمی دارد ولی زیرساختهای استان مانند موزه هنرهای معاصر، گالری استاندارد، خانه هنرمندان نه به این شکل که اکنون داریم خانه ای که متعلق به خود هنرمندان باشد در استان نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرج الله عطابکی رییس انجمن هنرهای تجسمی استان البرز در گفتگو با خبرنگار "تیتریک"،  گفت: هدف از برگزاری پنجمین نمایشگاه گروهی انجمن هنری های تجسمی ایجاد شرایطی که اعضای انجمن بتوانند آثارشان را برای علاقمندان به نمایش گذارند و در این نمایشگاه داوری نداشتیم و هریک از اعضای فعال انجمن یک اثر را برای بازدید در نمایشگاه آوردند .

عطابکی مهمترین مشکل برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی در استان را نداشتن سالن استاندارد دانست و افزود: متاسفانه استان البرز از لحاظ نمایشگاه آثار تجسمی، نمایشگاه استانداردی را ندارد و دیوارهای گالری های استان نهایتا 30 الی 40 اثر ظرفیت دارد که این پاسخگوی نیاز استان نیست.

رییس انجمن تجسمی استان با اشاره به اینکه زیرساختهای فرهنگی شهر پاسخگوی نیاز استان نیست بیان کرد: استان البرز هنرمندان بسیار زیادی در عرصه هنرهای تجسمی دارد ولی زیرساختهای استان مانند موزه هنرهای معاصر، گالری استاندارد، خانه هنرمندان نه به این شکل که اکنون داریم خانه ای که متعلق به خود هنرمندان باشد در استان نداریم.

عطابکی افزود: در پنجمین نمایشگاه گروهی 81 اثر مربوط به 76 هنرمند برای علاقمندان به نمایش گذاشته شد و مجموع آثار شامل عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی، سفالگری، گرافیک، تصویرسازی و کاریکاتور در نمایشگاه در معرض دید قرار گرفت.

وی مهمترین دغدغه هنرمندان تجسمی استان را بحث اقتصاد هنر دانست و گفت: اقتصاد هنر موضوعی است که سالها درگیرش هستیم و هیچ پیشرفتی در آن نداشتیم و زمانی اقتصاد هنر در استان رونق می گیرد که فرهنگ سازی عمومی ایجاد شود و اینکه مردم جای خالی آثار هنری را در خانه هایشان حس کنند و مسئولان نیز به هنر بهاء دهند و برای خرید آثار هنری هنرمندان شهر پیشقدم شوند.

عطابکی با بیان اینکه در اداره های شهر و استان آثاری از هنرمند در تابلوها و بیلبوردها دیده نمی شود و استان البرز به لحاظ زیبایی از شهرهای نازیبای کشور است عنوان کرد: بارها به مدیران شهری پیشنهاد دادیم که دیوارهای شهر را در اختیار هنرمندان تجسمی قرار دهند تا هنرمندان روی آن هنرنمایی کنند و زیبایی را به شهر بگردانند ولی در حد حرف باقی ماند.

وی در پایان گفت: پنجمین نمایشگاه گروهی انجمن هنرهای تجسمی از١٣ لغایت ١٩ دی ماه ١٣٩٧ درمیدان آزادگان خیابان شهید مطهری نبش شاهد ٢ اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان البرز نگارخانهاستاد سیروس قائم مقامی و نگارخانه فجر در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج

اسعد فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن میلاد خجسته حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: نقش آفرینی و حضور دختران و زنان این سرزمین در طول دوران انقلاب اسلامی با سرلوحه قراردادن ویژگی‌های یک زن مسلمان ایرانی و کمک در توسعه کشور و استان بسیار چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف علمی و دانشگاهی، فرهنگی و هنری، سیاسی و اقتصادی، ورزشی و اجتماعی نشان از توجه جدی نظام اسلامی به جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی است.

فرهادی تصریح کرد: در بخش فرهنگ و هنر هم امروز بانوان هنرمند در رشته‌های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

فرهادی در ادامه به نمایشگاه سیاه قلم بانوان هنرجوی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته آثار خود را در معرض نمایش علاقه مندان قرار می‌دهند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می‌شود ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه مندان است.

بانو فرنوش درخشانی مدرس کلاس‌های سیاه قلم حوزه هنری دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاه قلم از مبتدی تا حرفه‌ای در آموزشگاه‌های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صدها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

برگزاری چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی و حضور در برنامه‌های مختلف هنری بخشی از موفقیت‌های این بانوی هنرمند محسوب می‌شود.

کلاس‌های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دایر است.

کد خبر 6096981

دیگر خبرها

  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی