Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس گزارشی از اقدامات این بنیاد ارائه کرد و گفت: فعالیت‌های این بنیاد در راستای محرومیت زدایی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عملیاتی می‌شود که در این راستا بنیاد مستضعفان هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،محمدرضا پور ابراهیمی داورانی در تشریح نشست اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، گفت: اجرای مدل اقتصاد مقاومتی از جنوب کرمان آغاز شده که متولی آن بنیاد مستضعفان بوده و با سرعت خوبی در حال توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، با بیان اینکه ۸ منطقه جدید به لیست اجرای مدل اقتصاد مقاومتی اضافه شده است، افزود: این مناطق براساس شاخص‌هایی همانند محرومیت‌ها، شرایط اقلیمی و اولیویت‌های حل محرومیت‌ها انتخاب می‌شوند که بنیاد مستضعفان روی آن کار می‌کند.

پورابراهیمی با تاکید بر اینکه بنیاد مستضعفان اقدامات خوبی انجام داده و برای حل مشکلات مردم مناطق محروم همانند قلعه گنج و کرمان ظرفیت‌سازی کرده است،ادامه داد: این ظرفیت سازی می‌تواند ادامه یابد و به یک مدل واقعی در حوزه کاری تبدیل شود.

پورابراهیمی با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت‌های بخش دولتی و قانون بودجه برای رفع مشکلات مناطق محروم استفاده کرد، تاکید کرد: می‌توان از ظرفیت‌های حوزه قوانین و مقررات همانند منابع ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی و تبصره‌های ۱۶ و ۱۸ بودجه برای توسعه مناطق محروم استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه نشست مشترک بعدی کمیسیون اقتصادی و بنیاد مستضعفان برای جمع بندی اقدامات در هفته‌های آتی برگزار می‌شود، افزود: کمیسیون اقتصادی از اقدامات بنیاد مستضعفان در کشور حمایت می‌کند تا بتوان در چارچوب مدل اقتصاد مقاومتی با حمایت بنیاد، محرومیت‌ها را رفع کرد.

طبق گزارش خانه ملت،محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این نشست گزارشی از اقدامات بنیاد به اعضای کمیسیون اقتصادی ارائه کرد و گفت: فعالیت‌های این بنیاد در راستای محرومیت زدایی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عملیاتی می‌شود که در این راستا بنیاد مستضعفان هزار میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بنیاد مستضعفان مالیات پورابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم