Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - «جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، ادعای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور را درباره حمایت روسای جمهوری پیشین از ساخت دیوار مرزی رد کرد.

به گزارش تارنمای آمریکایی 'هیل'، بایدن نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری 2020 گفت، نمی توانم حتی به یک نفر فکر کنم که چنین چیزی را گفته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سپس فهرستی از روسای جمهوری قبلی آمریکا ارائه داد که مخالف ساخت دیوار بودند و از جمله به نام «جیمی کارتر» سی ونهمین رئیس جمهوری آمریکا اشاره کرد و گفت که ادعای ترامپ را باور نمی کند.
ترامپ پیشتر گفته بود که دیگر روسای جمهوری به او گفته اند که آنها نیز علاقه مند بودند در دوران ریاست جمهوری خود دیواری را در مرز مکزیک احداث کنند.
مخالفت با درخواست ترامپ برای اختصاص بودجه 6 میلیارد دلاری برای ساخت دیوار، اکنون 17 روز است که به تعطیلی بخش هایی از دولت آمریکا منجر شده است.
«میک مولوانی» سرپرست ستاد کارکنان کاخ سفید روز گذشته (یکشنبه) گفت که درباره این اظهارات ترامپ نظری ندارد.
بر اساس گزارش هیل، سخنگویان «بیل کلینتون» و «جرج دبلیو بوش» روسای جمهوری پیشین آمریکا نیز هر گونه گفت وگو با ترامپ در حمایت از دیوار مرزی را رد کردند.
هیل نوشت: اوباما و کارتر دیگر روسای جمهوری پیشین آمریکا نیز هرگز از ساخت دیوار حمایت نکرده اند.
مولوانی درباره این واکنش روسای جمهوری پیشین افزود: نمی دانم منظور روسای جمهوری (پیشین) از اینکه از دیوار حمایت نمی کنند، چیست.
جرج بوش در سال 2006 میلادی قانون حصار امن را تصویب کرد که اکنون از آن برای ساخت دیوار استفاده می کنیم.
به گزارش ایرنا، ترامپ مدعی است که ساخت این دیوار از ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا جلوگیری می کند.
ترامپ وعده داده به منظور تامین بودجه ساخت دیوار وضعیت فوق العاده ملی اعلام خواهد کرد که بر اساس آن وزارت دفاع آمرکا دستور ساخت مانع در مرز مکزیک را دریافت می کند اما منتقدان این تصمیم ترامپ می گویند وی با موانع حقوقی مواجه است.
اروپام ** 9158 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ساخت ديوار تعطيلي دولت ادعاي ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی

تحلیل‌گران سیاسی در آمریکا می‌گویند که جنبش اعتراضی دانشجویان در روز‌های گذشته در حمایت از حقوق مردم فلسطین برابر اسرائیل، یک شکاف نسلی در موضوع اسرائیل ایجاد کرده و تمایل جوانان برای به چالش کشیدن سیاستمداران و مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا را بیش از پیش جدی کرده است.

به گفته تحلیل‌گران این شکاف و افکار جوانان آمریکایی در حمایت از فلسطین موجب شده که تیم دموکرات‌ها خطر انتخاب نشدن جو بایدن ۸۱ ساله را به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا در انتخابات پیش رو بیشتر احساس کنند و حتی احزاب مخالف بایدن را نیز با این خطر جدی مواجه کرده است.

«عمر واسو»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه گفت: ما در حال حاضر شاهد شکاف نسلی در آمریکا هستیم و این موضوع در دراز مدت چالشی برای حزب دموکرات خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک طی هفته گذشته کارزار همبستگی با فلسطین را ایجاد کرده که از آن زمان تا کنون با بازداشت‌های منظم از سوی مقامات دانشگاه روبه‌رو شده است. هرچند برخورد مقامات دانشگاه کلمبیا با این تظاهرات بیش از حد خشن بوده ولی همچنان اعتراض‌های مشابهی در دانشگاه‌های دیگر این کشور ادامه دارد.

تصاویری از بازداشت خشونت‌آمیز دانشجویان، اساتید و روزنامه‌نگاران توسط افسران پلیس نیز خشم بیشتری بین دانشجویان ایجاد کرده است.

عمده بحث‌های اصلی دانشجویان در تظاهرات خود علیه مسئولان دانشگاه این است که باید نوع و میزان حمایت دانشگاه‌ها از اسرائیل مشخص شود.

کاخ سفید و احزاب طرفدار اسرائیل، دانشجویان را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند ولی هیچ کدام از این اتهام زنی‌ها نتوانسته اراده دانشجویان را در کاهش اعتراضات کاهش دهد.

نظرسنجی‌های متعدد نشان می‌دهد که بیشتر شهروندان آمریکایی از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند ولی با علم به این موضوع هنوز بایدن حمایت قاطع خود را از اسرائیل حفظ کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند این اصرار بایدن برای ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل هزینه بسیاری برای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد داشت.

دموکرات‌ها در طولانی مدت نمی‌توانند برای مردم آمریکا و به خصوص جوان‌تر‌ها بهانه‌ای برای شرکت در انتخابات داشته باشند و به نظر می‌رسد باید سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر دهند.

دانشجویان معترض درگیر سیاست حزبی ایالات متحده نیستند. از شعار‌های این چند روز اخیر دانشجویان این‌گونه برمی‌آید که آن‌ها تنها حمایت از فلسطین را جستجو می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!