Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو سلجوقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه امضای دیجیتال در کشور ما بیشتر در امور بانکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار کرد: بعضی از کارها در اتاق بازرگانی نیز به وسیله امضای الکترونیکی انجام می‌شود و در دیگر بخش‌ها این موضوع به فراموشی سپرده شده است.

وی افزود: فقدان فرهنگ‌سازی مناسب و مقاومت نظام اداری، از دلایل عدم استقبال از امضای الکترونیکی در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سلجوقیT امضای دیجیتال بخش مهمی از دولت الکترونیک محسوب می‌شود که باید بیشتر مورد توجه مسئولان و مردم قرار گیرد.

مشاور وزیر ارتباطات با انتقاد از سیستم سنتی ادارات در کشور گفت: متاسفانه کارت‌های هوشمندی که این‌روزها در دست مردم است و حدود 100 هزار تومان برای هر فرد هزینه داشته است، یکی از بی‌مصرف‌ترین کارت‌های هوشمند درجهان محسوب می‌شود و هیچ استفاده‌ای از هوشمند بودن آن نمی‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر شاهد آن هستیم که در اغلب شرکت‌ها و نهاد‌ها برای ارایه خدمات به مردم همچنان از کارت ملی هوشمند کپی می‌گیرند و این موضوع از  وجود سیستم اداری سنتی در کشور حکایت دارد.

سلجوقی با بیان اینکه فرآیند امضای دیجیتال تا حد زیادی حضور ارباب رجوع در بانک‌ها و نهاد‌های دیگر را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: این موضوع می‌تواند تا حد زیادی از اتلاف وقت مردم، ترافیک شهر‌ها و تخریب محیط زیست جلوگیری کند و بیشتر  امور اداری از طریق اینترنت انجام شود.

به گفته ویT درحال حاضر وزارت صمت، بانک مرکزی و ثبت احوال ادعای متولی‌گری در این عرصه را دارند که این موضوع می‌تواند در بخش عملیاتی کردن این پروژه اختلال ایجاد کند.

مشاور وزیرارتباطات افزود: اگر امضای الکترونیک در کشور نهادینه شود، نقش موثری در تجارت الکترونیک نیز خواهد داشت و کسب‌و‌کارهای نوپا هم می‌تواند از این خدمات بهره‌مند شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: الکترونیک اینترنت فرهنگ سازی فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران

مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

گفتنی است، بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی زیر بار می‌رود و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا خواهد شد.
در حوزه انتخابیه تهران ۴ هزار شعبه به صورت تمام الکترونیک، آماده اخذ رأی هستند.

دومین دوره از انتخابات مجلس دوازدهم جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229499 برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین