Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ‌محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ، در جمع‌بندی سفر خود به بنادر جنوبی کشور و همچنین اهم تصمیم‌هایی که گرفته شد، اظهار کرد: بازدید ما از بنادر جنوبی کشور با تمرکز بر بنادر کوچک بود که ناوگان سنتی در آنها تردد دارد، آن بنادر به رغم آنکه ظرفیت و توان مناسبی برای پوشش نیازهای ناوگان سنتی دارند اما به دلیل مشکلاتی از جمله تامین سوخت و مسائل مرتبطی که در رابطه با تسهیلات گمرکی دارند تا حد زیادی متاسفانه بلااستفاده یا کم استفاده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سوخت ناوگان سنتی در بنادر کشور تامین می‌شود

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم تا مسائل و مشکلات مرتبط با تامین سوخت ناوگان سنتی و تسهیلات گمرکی آنها به گونه‌ای شود که بتوان از ظرفیت‌های مناسب بنادر سنتی نیز بهره‌مند شد.

آغاز مطالعات توسعه‌ای بندر اروندکنار

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری این مطلب که مجموعه‌ای از پروژه‌های توسعه و بهسازی برای بنادر کوچک کشور در دستور کار قرار گرفته است از آغاز مطالعه توسعه بندر اروندکنار خبر داد و گفت: طی بازدیدی که از بندر آبادان داشتیم به این نتیجه رسیدیم که در بندر آبادان مشکل اصلی رسوب زیاد کالا است که مقرر شد تا مدیران استانی برحسب ضرورت مسائل و مشکلات خود را به مدیران کشوری انعکاس دهند و مسائل مرتبط با ماندن کالا در محوطه‌های بندر آبادان مدیریت شود تا ماندن کالا در بندر به حداقل ممکن برسد.

راستاد همچنین خاطرنشان کرد: در بندر امام‌خمینی بحث مهم پیرامون سرویس‌دهی و تخلیه کالاهای اساسی بود. خوشبختانه با تجهیزاتی که هم اکنون در آن بندر وجود دارد و همچنین زیرساخت هایی که داریم می‌توانیم هر کشتی را حداقل تا ۱۰ هزار تن در روز و حداکثر ۳۰ هزار تن در روز با توجه به ظرفیت‌ها و تعدد کشتی‌هایی که در بندر امام خمینی وجود دارد، تخلیه و بارگیری کنیم. بنابراین حداکثر زمانی که برای کشتی ۶۰ هزار تنی در بندر امام خمینی در انجام عملیات تخلیه و بارگیری صرف می‌شود، بیش از هشت روز به طول نمی‌انجامد.

احداث و تکمیل پایانه کانتینری بندر خرمشهر با ۱۷۵ میلیاردتومان سرمایه گذاری بخش خصوصی

این مقام مسئول گفت: در رابطه با بندر خرمشهر نیز کارهای خوبی انجام شده است. پایانه کانتینری بندر خرمشهر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با ۱۷۵ میلیاردتومان و در کنار آن توسعه پس‌کرانه‌های بندر و بهسازی و نوسازی آن توسط سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در بندر خرمشهر روند فعالیت صادرات غیرنفتی رشد خوبی داشته و حدود ۱۵ درصد رشد فعالیت را نسبت به سال گذشته در این بندر، شاهد بودیم.

بهره‌برداری از بزرگترین کشتی مسافربری توسط شرکت کشتی‌سازی داخلی در دهه فجر امسال

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین گفت: در سفر به خرمشهر، بازدیدی از کارخانه کشتی‌سازی اروند در بندر خرمشهر داشتیم که در آنجا هم پروژه‌های کشتی‌سازی از نوع مسافربری رونق گرفته است. مقرر شده تا یکی از آن کشتی‌ها در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در دهه فجر به بهره‌برداری برسد که یکی از بزرگترین پروژه‌های کشتی سازی داخلی محسوب می‌شود.

وی در عین حال از برگزاری جلساتی با منطقه آزاد اروند پیرامون همکاری‌های دو جانبه و  همکاری در خصوص گردشگری دریایی خبر داد و افزود: هماهنگی خوبی با منطقه آزاد اروند در خصوص گردشگری دریایی انجام شده است.

در مورد آخرین وضعیت لایروبی اروند وزارت خارجه اظهار نظر می‌کند

راستاد همچنین درباره آخرین وضعیت لایروبی اروند و مذاکراتی که با طرف عراقی انجام شده و همچنین جمع‌آوری مغروقه‌ها نیز، اعلام کرد: در مورد اروندرود، وزارت امور خارجه و کمیته لایروبی‌اروند تصمیم گیری خواهند کرد و در مورد جزئیات آن وزارت امورخارجه می‌تواند اعلام نظر نهایی کند.

وی در توضیح این مطلب که در اولین سالگرد حادثه سانچی مجموعه اقداماتی که سازمان بنادر برای امنیت و ایمنی دریانوردی در دستور کار دارد، چیست؟ گفت: یکی از وظایف مهم سازمان بنادر و دریانوردی تامین ایمنی دریانوردی در راستای معاهده‌نامه‌های دریانوردی است. طبیعتا اطمینان از موارد ایمنی دریانوردی در ناوگان تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران و کشتی‌هایی که در آب‌های ایران تردد می کنند از وظایف ذاتی سازمان است. همیشه درس آموزی از حوادثی که رخ داده در دستور کار سازمان بنادر بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بعد از بررسی‌های انجام شده در مورد حادثه سانچی، پیشنهادهایی که از سوی کمیته سوانح خطاب به سازمان بین‌المللی دریانوردی داده شده مورد توجه قرار گرفته است. بهرحال در کنار وظایف، مسئولیت ها و اقداماتی که انجام شده باید این واقعیت را نیز بپذیریم که حوادث در دریا، به طورکلی قابل پیش‌بینی نیست و مانند سایر شقوق حمل و نقل اجتناب ناپذیر است. آنچه مهم است این است که اعمال مقررات و نظارت و کنترل بر اجرای بهینه مقررات سبب می‌شود تا ما شاهد به حداقل رسیدن بروز سوانح دریایی باشیم.

راستاد یادآور شد: سازمان بنادر و دریانوردی در محدوده آب‌های تحت‌مسئولیت ایران اقدامات گسترده‌ای را برای ایمنی دریانوردی و همچنین واکنش در شرایط اضطراری انجام داده است. سالانه حداقل حدود ۵۰۰ نفر از دریانوردان در سوانح مختلف در آب‌های تحت‌مسئولیت ایران، توسط ناوگان جستجو و نجات سازمان بنادر از حوادث دریایی نجات می‌یابند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ ای طراحی، اجرا و مدیریت شود تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود، از ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش تین نیوز از اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان قاسم عسکری نسب در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی چابهار گفت: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت این بندر به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابه‌جایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

عسکری نسب با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی‌الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان نیز ضمن اشاره به سرعت بالای اجرای پروژه ۶۸۲ کیلومتری ریل چابهار به زاهدان گفت: پروژه خط ریلی استان در حوزه شهرستان خاش به مرحله بهره‌برداری رسیده و در حوزه ایرانشهر، سرباز و چابهار با پیشرفت بسیار خوبی در حال اجرا است.

هادی مؤمنی اضافه کرد: مطالعات شبکه ریلی بندر شهید بهشتی با رویکرد ریل پایه نمودن بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی آغاز شده است و مطابق زمان‌بندی تا پایان امسال تکمیل و پس از تصویب وارد فاز اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمام خدمه کشتی پرتغالی توقیف‌شده در سلامت کامل هستند
  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه
  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف‌شده MCS Aries اعلام شد
  • تمام خدمه کشتی پرتقالی توقیف‌شده MCS در سلامت کامل هستند
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • خدمه کشتی پرتغالی در سلامت کامل هستند
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی/ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده «MCS Aries» در سلامت کامل هستند