Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری همایش مدیران و کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: تامین حقوق بیمار و نظارت بر حقوق شهروندی بیماران، یکی از اصلی‌ترین مسئولیت‌ها و رسالت‌های ما در وزارت بهداشت است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان سعید نمکی در حاشیه همایش مدیران و کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار داشت: از جدیت و پشتکار زیاد دکتر هاشمی در اجرای طرح تحول سلامت در وزارت بهداشت تشکر می‌کنیم و هدف ما این است که این طرح که متعلق به رییس جمهور است را با قوت و شدت ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش هزینه‌های کمرشکن بیماران، توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت، تامین دارو‌های اساسی برای بیماران خاص و صعب العلاج، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم کشور، از برنامه‌های بسیار مهم طرح تحول سلامت است که امیدواریم با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

وی تصریح کرد: از اولویت‌های ما، تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای بیماران سرپایی در کشور است و به بیماری‌های غیر واگیر که امروز بر دوش نظام سلامت، سنگینی می‌کنند، توجه ویژه‌ای داریم. از سوی دیگر، تامین سلامت روان مردم و ادغام این اقدامات در نظام سلامت و همچنین رسیدگی به سالمندان با توجه به افزایش تعداد سالمندان، از اولویت‌های ما محسوب می‌شود.

سرپرست وزارت بهداشت تاکید کرد: با توجه به اینکه ۳۰ سال است که هیچ بازنگری در شبکه بهداشتی و درمانی و ساختار نظام سلامت انجام نداده ایم، اصلاح این ساختار‌ها در دستور کار قرار گرفته است. از تکالیف قانونی برجای مانده برنامه پنجم و ششم توسعه برای وزارت بهداشت می‌توان به توسعه پزشکی خانواده، استقرار نظام ارجاع، تکمیل پرونده الکترونیک سلامت و تدوین و اجرای راهنما‌های بالینی اشاره کرد که باید به آن‌ها توجه کنیم و خوشبختانه همکاران ما در وزارت بهداشت، پیشرفت‌های خوبی در این زمینه‌ها داشته اند که باید از آن‌ها حمایت بیشتری کنیم تا به نتیجه برسد.

نمکی درخصوص برنامه‌های وزارت بهداشت برای جلوگیری از مشکلات حوزه دارو گفت: روز گذشته معاون جدید و رییس سازمان غذا و دارو معرفی شد و تکالیفی برای وی تعیین کردم. اولین تکلیف این بود که وی باید تلاش کند که دارو‌های اساسی مردم با توجه به شرایط تحریم کشور، حتی یک روز هم معطل نماند. البته خوشبختانه ذخیره دارویی کشور مناسب است و منابع خوبی از طریق سازمان برنامه و بودجه به صنعت دارو تزریق کرده ایم و در مورد کمبود دارو در ماه‌ها و سال آینده نگرانی نداریم.

سرپرست وزارت بهداشت، اضافه کرد: رییس سازمان غذا و دارو را مکلف کردم که از صنعت دارویی داخلی حمایت کند و نباید صنایع دارویی کشور، فدای واردات شود. البته برخی از دارو‌های های تک هستند که باید به کشور وارد شوند، چون تکنولوژی ساخت آن‌ها را نداریم و باید تلاش کنیم تا صنایع دارویی کشور که یکی از صنایع بسیار پویا در منطقه است، بتواند با بزرگان تکنولوژی دنیا پیوند برقرار کند و دارو‌های های تک را به همت تولیدکنندگان داخلی و انتقال تکنولوژی از خارج، در داخل کشور تولید کنیم.

وی درخصوص مشکلات پرستاران گفت: پرستاران به عنوان مدافعین خط مقدم جبهه سلامت در درمان بستری و غیر بستری حضور دارند و بسیار مورد احترام هستند. قبل از اینکه برای قبول مسئولیت به وزارت بهداشت بیایم، در مورد نیاز‌های حوزه سلامت و تخت‌های بیمارستانی جدید، برآورد‌هایی کردیم که سال ۹۸ و ۹۹ بتوانیم حداقل ۱۹ هزار نیروی جدید را در حوزه پرستاری جذب کنیم، البته از همکارانم خواسته ام که بررسی کنند که از ظرفیت پرستاران در نظام سلامت می‌توان چه استفاده‌هایی کرد و اعتقاد داریم که پرستاران، بهترین نیرو‌ها برای کارکرد در نظام سلامت به ویژه در حوزه پیشگیری و در مراکز بهداشتی و درمانی، پایگاه‌های سلامت و مراکز سلامت هستند.

نمکی درخصوص تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو به حوزه سلامت و سازمان بیمه سلامت ایران نیز، گفت: توزیع این ۵۰۰ میلیون یورو آغاز شده و در استان‌ها توزیع شده و بخش دیگر این مبلغ در روز‌های آینده از طریق خزانه برای رفع کمبود‌ها به استان‌ها تخصیص می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهداشت درمان دیابت نمکی خزانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر داروهایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشورهای اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد + جزئیات

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عددهای این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

کد خبر 848170 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها خبر مهم کالا برگ (کوپن) یارانه

دیگر خبرها

  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین خبرها از دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور