Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار زنجان از اختصاص رقم قابل توجهی از اعتبارات دولتی بازآفرینی شهری به پروژه سبزه‌میدان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه پروژه سبزه میدان تمام مراحل خود را طی کرده است، اظهار کرد: مسیر پروژه در ابتدای سال با همکاری شورای شهر تغییر کرد تا با هزینه سبک‌تری اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هزینه اجرای طرح قبلی از عهده شهرداری خارج بود، ابراز کرد: طرح قبلی ممکن بود بازار را تحت الشعاع قرار دهد و مهمترین نکته این بود که سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح قبلی وجود نداشت با اینکه طرح فاخری بود.

معاون عمرانی استاندار زنجان با اشاره به اینکه پروژه سبزه میدان با رویکرد جدید اهداف فرهنگی و گردشگری هم دارد، خاطرنشان کرد: طرح جدید براساس ظرفیت‌های طرح تفصیلی مصوب شد اما برای محکم کردن جایگاه این طرح مصوبه کمیسیون ماده ۵ نیز ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه پروژه سبزه میدان از نظر قانونی هیچ مانعی برای اجرا ندارد، گفت: اکنون زمان اجرا با توجه به فصل سرما مناسب نیست و یا ممکن است فرایندهای قانونی انتخاب پیمانکار در شهرداری طی نشده است.

سلطانی با اشاره به کمک‌هایی که قرار است از ستادبازآفرینی شهری به پروژه سبزه میدان کمک شود، افزود: هنوز این امر در ستاد استانی مصوب نشده اما در هفته جاری مصوب خواهد شد یعنی از محل اعتبارات ستادبازآفرینی شهری رقم قابل توجهی به پروژه سبزه میدان اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه این اعتبارات دولتی به عنوان کمک به شهرداری برای تسریع در اجرای این پروژه است، عنوان کرد: از طرف دیگر با اعطای اعتبارات دولتی برخی هزینه‌های بالاسری پروژه نیز به مقدار قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

معاون عمرانی استاندار زنجان تصریح کرد: الته باید توجه داشت که شهرداری نباید منتظر این اعتبارات دولتی بماند یعنی این پروژه یک پروژه شهری بوده که بسیار سبک شده است و این کمک‌های دولتی برای شتاب‌دهی به پروژه خواهد بود.

وی با بیان اینکه مبلغ دقیق اعتبارات دولتی برای اجرای پروژه سبزه میدان مشخص نیست، اظهار کرد: در سال جاری چیزی حدود ۱۸ تا ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی به این پروژه کمک خواهد شد.

سلطانی با اشاره به اینکه زمان بهره‌برداری از پروژه سبزه میدان به آغاز آن بستگی دارد، گفت: به عنوان یک کارشناس اعتقاد دارم که اگر این پروژه در فروردین ماه سال آینده آغاز شود در یک دوره ۲.۵ ساله قابل بهره‌برداری است.

وی در خصوص پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) نیز عنوان کرد: هماهنگی با اعضای شورای شهر و هیئت‌امنای بیمارستان انجام شده است و خوشبختانه یک همدلی اتفاق افتاده و اعضای شورا قول مساعدی برای تسهیل اجرای این پروژه داده‌اند.

معاون عمرانی استاندار زنجان بیان کرد: براساس آخرین صحبت‌هایی که با رئیس شورای شهر زنجان داشتم این پروژه در مسیری قرار گرفته که به زودی مسئله آن در شورا حل و مورد تصویب قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه رایزنی‌ها طوری بوده که هر دو طرف از اجرای این پروژه راضی شوند، خاطرنشان کرد: نتیجه این رایزنی‌ها و هماهنگی‌ها این هفته حاصل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) از اجرای ۱۸ پروژه شاخص در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: خانه تاریخی توکلی در سال جاری به عنوان موزه عاشورا مرمت می‌شود.

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد سازمان بهسازی، نوسازی اطراف حرم در سال ۱۴۰۲ و اجرای ۱۸ پروژه شاخص در کنار دیگر پروژه‌ها، اظهار کرد: بودجه اولیه معاونت بهسازی و نوسازی اطراف حرم در سال گذشته ۱۶ میلیارد تومان با ۱۸ پروژه شاخص بوده که در اصلاحیه به ۵۲ میلیارد تومان رسید.

وی از تأسیس اولین دفتر تسهیلگری در محله دروازه ری خبر داد و افزود: ساخت ۲ دفتر تسهیلگری در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات متعدد با گروهای مختلف، نیرو انتظامی و آموزش و پرورش، ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی و صنایع دستی، کمک به نهادهای تقویت اجتماعی، پیگیری ساخت سرویس بهداشتی و ایجاد سازمان‌های فرهنگی از جمله تجربیات دفتر تسهیلگری در محله دروازه ری بود.

خاکی ادامه داد: تأسیس دفتر تسهیل‌گری در محلاتی همچون دروازه ری علاوه بر پشتیبانی کالبدی نیازمند پشتیبانی اجتماعی نیز است.

وی از اجرای پروژه بهسازی محور مسجد جامع تا میدان کهنه خبر داد و عنوان کرد: این پروژه دارای مقیاس ملی بود با هماهنگی‌های لازم توانستیم این پروژه را زودتر از موعد به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) از کف‌سازی و بهسازی ۱۵۰ متر از پروژه امامزاده سلطان محمد شریف خبر داد و گفت: تهیه طرح جداره سازی چهارراه بازار با مشارکت معاونت شهرسازی و ساماندهی و مرمت سازی با الگوی اصیل یکی از اقدام‌های شاخص در سال گذشته بود.

خاکی در خصوص میدان تره‌بار میدان مطهری افزود: ورود به میدان تره‌بار میدان مطهری از مهم‌ترین پروژه‌های سال ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده که در همین راستا دو میلیارد تومان برای طراحی فضای شهری این محدوده اختصاص یافته است.

وی از تملک شش خانه تاریخی در فرودین سال ۱۴۰۳ خبر داد و تاکید کرد: ساخت خانه تاریخی آیت الله فیض در دستور کار قرار گرفته است و خانه تاریخی توکلی به عنوان موزه عاشورا در سال جاری مرمت می‌شود.

کد خبر 747817

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • آتش‌سوزی در هتل پارسیان کوثر در میدان ولیعصر (فیلم)
  • فیلم | آتش سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • ببینید | اولین تصاویر از آتش‌سوزی در هتل پارسیان کوثر در میدان ولیعصر
  • آتش‌ سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته