Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقاد مدیرعامل سابق استقلال از قانون بازنشسته‌ها!

طرفداری- علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال درباره اضافه شدن فرهاد مجیدی به کادرفنی استقلال اظهار داشت این یک فرصت طلایی برای مجیدی است تا بعد از بازی در استقلال، حالا مربیگری در این تیم را هم تجربه کند. او قطعاً می‌خواهد همه چیز را اصولی جلو ببرد و از طرفی هواداران هم بابت این اتفاق خوشحال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فتح‌الله‌زاده در مورد حضور مجیدی در استقلال گفت:

فرهاد یک استقلالی متعصب است و خوشحالم که قرار است به عنوان مربی در این تیم کار کند. شفر هم یک مربی باتجربه است و قطعاً مجیدی می‌تواند از تجربیات این مربی استفاده کند. این یک فرصت طلایی برای مجیدی است تا بعد از بازی در استقلال، حالا مربیگری در این تیم را هم تجربه کند. او قطعاً می‌خواهد همه چیز را اصولی جلو ببرد و از طرفی هواداران هم بابت این اتفاق خوشحال هستند. امیدوارم مجیدی و استقلال به یکدیگر کمک کنند.

به نقل از تسنیم، وی در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال امسال شانس قهرمانی در لیگ برتر را دارد، تأکید کرد:

استقلال هر چه زودتر باید تیمش را تقویت کند. طبیعتاً این تیم نیاز به تقویت دارد تا در کورس قهرمانی باشد و اگر بازیکن نگیرد با مشکل مواجه خواهد شد. امیدوارم که مسئولان باشگاه در این زمینه دست به‌کار شوند و تیم پرقدرتی را برای نیم‌فصل دوم آماده کنند.

فتح‌الله‌زاده همچنین در مورد قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در ورزش گفت:

این قانون در کلیات، قانون خیلی خوب است، ولی ما تا یک چیزی را می‌شنویم و می‌بینم که کلیاتش خوب است، سریع می‌خواهیم به اصطلاح آن را اجرایی کنیم. یکی از ضعف‌های مدیریت کلان کشوری ما این است، هر کسی که یک طرح خوبی را مطرح می‌کند، می‌خواهد طی 10 روز آن را اجرایی کند، در حالی که وقتی شما چنین بحث‌های کلانی را مطرح می‌کنید، نیازمند تفکرات و مکانیزیم‌های خاص خودش است که برود یک پروژه شود، تعریف شود، جامع‌نگری شود و از زاویای مختلفی به آن پرداخته شود. متأسفانه این ضعف در کشور ما وجود دارد که کارهای مهم را ظرف 10 روز اجرایی می‌کنیم و بعد می‌بینیم چه مشکلاتی به وجود می‌آید.

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین خاطر نشان کرد:

من خودم کارمندی دارم که هرجا رفته بیمه‌اش نکرده‌اند. الان 70 ساله است، اما فقط 10 سال سابقه بیمه دارد. او اگر بخواهد 30 سال پرداخت حق بیمه را پر کند، 90 ساله می‌شود. یعنی در 90 سالگی هم ایشان می‌تواند مدیریت کند و شامل بازنشستگی نمی‌شود. برعکس کارمندی دارم که از 20 سالگی بیمه پرداخت کرده است و در 50 سالگی بازنشسته محسوب می‌شود! یعنی یک فرد 50 ساله به دلیل بازنشسته بودن نمی‌تواند کار کند، اما یک آدم 90 ساله بازنشسته نیست و می‌تواند کار کند. اینها نقطه ضعف‌های این قانون است. چه بهتر بود عنوان می‌شد کسی که بازنشسته شده است، اما هنوز به سن 65 سال نرسیده می‌تواند همچنان کار کند و بالای 65 سال نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد. البته به طور مثال 65 سال را می‌گویم، اصلاً بگویند 60 سال یا 70 سال.

وی در ادامه یادآور شد:

یکی از مشکلاتی که الان در کشورمان داریم همین توسعه صندوق بازنشستگی است. ما آدم‌ها را در 50 یا 55 سالگی بازنشسته کرده و یک آدم باتجربه و کاربلد را کنار می‌گذاریم. از آن طرف یک کارمند جدید را استخدام می‌کنیم که هیچ کاری بلد نیست. در حقیقت دولت دو حقوق می‌دهد؛ یکی به آن بازنشسته که متبحر و دارای تخصص است، اما او را از چرخه خارج کرده است. یکی هم کار بلد نیست، اما دارد حقوق می‌گیرد. به‌هرحال یک مقدار باید تفکرات‌مان را بین‌المللی و علمی کنیم یعنی از علم روز دنیا بهرمند شویم تا کار را درست کنیم.

فتح‌الله‌زاده در مورد بازنشسته بودن خودش نیز گفت:

من به خاطر اینکه مدرک دکترا دارم تا 35 سال می‌توانم کارم را ادامه بدهم و بازنشسته نیستم. البته تقاضای بازنشستگی کرده بودم، ولی بعد که اعلام شد کسانی که مدرک بالای فوق لیسانس دارند می‌توانند تا 35 سال به فعالیت خود ادامه دهند، منصرف شدم.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره بحث خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و اینکه آیا عزم جدی برای واگذاری این دو باشگاه وجود دارد یا خیر، عنوان کرد:

اگر این بار این کار را نکنند، دولت لطمه بزرگی می‌خورد، چرا که چند بار این حرف را به مردم زده‌اند، ولی عمل نکرده‌اند. این بار هم اگر این اتفاق بیفتد اعتبار دولت زیر سؤال می‌رود. نباید در مورد خصوصی‌سازی این دو باشگاه مردم را سر کار بگذارند. الان 20 سال است که می‌خواهد این دو باشگاه را خصوصی کنند، ولی هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه جدید دولت درخصوص کالابرگ چیست؟

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

به گزارش ایسنا، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزار تومان یارانه، ۶۲۰ هزار تومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزار تومان، ۵۲۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • رقابت سخت بین حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • لیدر سابق پرسپولیس موثرترین بازیکن این فصل استقلال!
  • برنامه جدید دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • عذرخواهی پیرمرد هوادار طلایی پوشان / سپاهان: فرد توهین‌کننده به بانوان پرسپولیس لیدر ما نیست
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • داداش زاده: عالیشاه پرسپولیس را با اخراج کودکانه خود ۱۰ نفره کرد/استقلال بضاعتی بیش از این ندارد