Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:19:59 GMT

ظرفیت تولید ماهی در لنده 700 تن در دوره است

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۷۹۵۸۸

ظرفیت تولید ماهی در لنده 700 تن در دوره است

یاسوج - ایرنا - فرماندار لنده گفت: ظرفیت تولید ماهی سردآبی در این شهرستان در هر دوره بیش از 700 تن است.

دارا کریمی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون سه مزرعه پرورش ماهی در این شهرستان فعال است.
وی بیان کرد: وجود منابع غنی آب و خاک ،زمینهای کشاورزی حاصلخیز و موقعیت گردشگری کم نظیر شرایط اقتصادی ویژه ای برای پرورش ماهی در منطقه موگرمون شهرستان لنده ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی نژاد تصریح کرد: هم اکنون مرغوبترین ماهی قزل آلای کهگیلویه وبویراحمد در منطقه موگرمون تولید می شود و در عین حال این منطقه به لحاظ وجود منابع غنی آب، استعدادهای گردشگری،دامپروری ،شیلات و کشاورزی به سرزمین گنج ها مشهور است.
وی با اشاره به حمایت از سرمایه گذاران این بخش افزود: با توجه به وجود رودخانه‌های پرآب در این منطقه، احداث مزارع پرورش ماهیان سردآبی و ماهیان خاویاری مقرون به صرفه و دارای مزیت اقتصادی خوبی است.
هم اکنون 2 هزار و 450 نفر در بخش شیلات کهگیلویه و بویراحمد مشغول به کار هستند.
کهگیلویه و بویراحمد حدود 10 درصد منابع آبی کشور با ظرفیت بیش از 10 میلیارد مترمکعب روان آب را در اختیار دارد.
شهرستان 21 هزار نفری لنده با پنج هزارو 560 خانوار، 106 روستا و 41 درصد جمعیت روستایی و 59 درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور است.
7531/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي توليد ماهي شهرستان لنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت