Web Analytics Made Easy - Statcounter

همیشه در محرومیت‌ها و حداقل‌ها این دانش‌آموزان رتبه نخست را کسب می کنند. حداقل‌هایی که روزهای مدرسه را با محرومیت‌هایی همراه کرده است و در این میان گاه مدرسه جان کودکان را می گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سهم این کودکان کمترین‌هاست. حداقل‌هایی که حالا روزهای تحصیل را با سختی‌هایی همراه کرده است و گاه به قیمت جان تمام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کودکان سال‌هاست که در حداقل‌های آموزشی دوران تحصیل را سپری می‌کنند و در اکثر مواقع همین محرومیت‌ها، ترک تحصیل آنها را رقم می‌زند.

حداقل‌های تحصیل برای این دانش‌آموزان فراهم نیست و گاه ساختمان بلااستفاده‌ای در روستاها به مدرسه تبدیل می‌شوند که هیچ امکاناتی ندارند و حتی در بهترین شرایط، مدارس زاهدان به عنوان مرکز استان هم از حداقل‌ها بی‌نصیبند.در حالی بیش از ۹۰ درصد مدارس زاهدان با بخاری نفتی گرم می‌شوند که اگر بخواهیم این آمار را در سطح استان بررسی کنیم قطعا با رقم بالاتری مواجه خواهیم شد.

پس از حادثه آتش‌سوزی بخاری نفتی مدرسه غیردولتی "اسوه" زاهدان و جان باختن ۴ کودک، یکبار دیگر بحث محرومیت استان سیستان وبلوچستان جلوه کرد و موضوع تهدید جان دانش‌آموزان با سیستم گرمایشی غیراستاندارد در فضای رسانه‌ای کشور مطرح شد.

البته سید محمد بطحایی آب پاکی را به روی دست همه منتقدان ریخت و اعتراف کرد" ما از مجلس می‌خواهیم اگر منابعی وجود دارد آن را طی مدت یکی، دو ساله تخصیص دهد تا بتوانیم یکبار برای همیشه این مشکل نگران‌کننده را از محیط‌های آموزشی برطرف کنیم و بخاری و وسایل غیرایمن از مدرسه بیرون رود چرا که با توجه به اعتباری که دولت دارد حذف بخاری از مدارس تا هفت، هشت سال دیگر ممکن نیست".

او از خیران و مردم خواست تا برای حذف بخاری‌های نفتی مدارس کمک کنند تا در مدت زمانی کوتاهتر بساط این بخاری‌ها از مدارس برچیده شود- این صحبت‌ها یکبار دیگر تاکیدی بود به اینکه آموزش‌وپرورش و فراتر از آن دولت، پولی برای هزینه‌کردن در این ماجرا ندارند و یکبار دیگر مردم و خیران باید با ورود به این عرصه جور آنها را بکشند-.

پس از صحبت‌های بطحایی، کمپین " همه برپا " با شعار" کلاس گرم- مدرسه امن " آغاز به فعالیت کرد هدف اصلی این کمپین که از سوی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور راه اندازی شده است این است که مشارکت خیرین و آحاد جامعه را برای تأمین سیستم‌های گرمایشی استاندارد در سطح کشور فراهم کند.

تا به امروز برخی از شخصیت‌های کشور از جمله وزیر آموزش‌وپرورش و برخی وزرای سابق این وزارتخانه، نمایندگان مجلس و خیران مدرسه‌ساز عضو این کمپین شده‌اند.

در بحث راه‌اندازی این کمپین و جلب مشارکت مردم و خیران برای فراهم کردن سیستم گرمایشی استاندارد در مدارس کشور قابل تقدیر است اما در این رابطه باید به چند نکته توجه داشت:

در حادثه زاهدان پس از جان باختن ۴ کودک، سازمان هلال احمر برای تجهیز سیستم گرمایشی دبستان‌های این استان اعلام آمادگی دارد این حس مسئولیت و تعهد هلال احمر قابل تقدیر است اما این سوال مطرح است که چرا این اقدام قبل از وقوع حادثه تلخ سوختن و جان باختن ۴ کودک انجام نشد.

اخیرا نیز استانداری خراسان شمالی، بر جمع آوری بخاری‌های نفتی استان تاکید کرده و گفته است تا ۱۲ بهمن نباید هیچ بخاری در مدارس وجود داشته باشد.

به نظر می‌رسد، استانداران، شهرداری‌ها و سازمان‌های مختلف در هر استان می‌توانند با حمایت از مدارس استان خود نسبت به جمع آوری بخاری‌های نفتی اقدام کنند؛ اگر چه کمک‌های خیران و مردم هم می‌تواند در این زمینه موثر باشد اما نیاز است تا گام اصلی را سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف بردارند و با حمایت آنها بساط بخاری‌های نفتی یکبار برای همیشه از مدارس کشور برچیده شود اگر درصدی از هزینه‌های اضافه دستگاه‌های دولتی کم شود قطعا بساط بخاری‌های نفتی در کوتاه ترین زمان ممکن برچیده خواهد شد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آموزش وپرورش دانش آموزان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است