Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، «رو خانا» از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که طرحی را در خصوص توقف صادرات تسلیحات به عربستان سعودی به موجب جنگ یمن و قتل جمال خاشقجی آماده کرده با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: این تهوع آور است در حالی که عربستان سعودی کودکان یمنی را بمباران می کند و جمال خاشقجی را به قتل می رساند، ما به ریاض تسلیحات بیشتری می فروشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس نمایندگان باید فورا پمپئو (مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا) را فراخوانده و از او بخواهد تا به مردم آمریکا توضیح دهد چرا فروش سلاح به عربستان ادامه دارد.

روز گذشته رسانه ها اعلام کردند که به رغم خشم کنگره آمریکا از نقش عربستان سعودی در قتل جمال خاشقجی، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده با فروش ۱۹۵ میلیون دلار سلاح به منظور به روزرسانی سامانه های موشکی عربستان موافق کرده است.

عربستان از سال ۱۹۹۱ بر روی سامانه پاتریوت سرمایه گذاری کرده اما در سال های اخیر موشک های اسکاد یمنی بارها به اهداف سعودی اصابت کرده است. المانیتور نوشت است که با آغاز تجاوز به یمن، ۱۳۳ گزارش در مورد رهگیری موشک های شلیک شده از یمن ارائه شده است.

«فرانک روز» دستیار سابق وزارت خارجه آمریکا در امور کنترل، راستی آزمایی و تعهدات تسلیحاتی به المانیتور گفت که پاتریوت می تواند از تاسیسات کوچک مانند چاه های نفتی حفاظت کند اما نمی تواند شهرهای بزرگی مانند ریاض را پوشش دهد.

کد خبر 4507081 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا عربستان سعودی فروش سلاح مجلس نمایندگان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است

کودکان بومی اوکراین همیشه حاضر نیستند اوکراین را دوست داشته باشند، حتی در آن سوی اقیانوس. ویکتوریا اسپارتز، تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره ایالات متحده که در اوکراین به دنیا آمده است، با تخصیص کمک به کی یف مخالفت کرد. 

آسوشیتدپرس با استناد به منابع خود گزارش داد این نماینده کنگره از همکارانش خواست که به جای عملیات خارجی، کنترل بهتری بر سرمایه‌های آمریکایی داشته باشند. اکنون هر دو بخش کنگره آمریکا (سنا و مجلس نمایندگان) بیشتر مشغول آماده سازی و واگذاری بسته کمکی که اخیرا برای اوکراین تصویب شده، هستند.

اسپارتز برای تأکید بر تمرکز خود بر مسائل آمریکا اخیراً اظهار داشت که برای محافظت از مردم آمریکا احساس "مسئولیت" می‌کند. این سیاستمدار در تفسیر خود درباره وضعیت کنونی تاکید می‌کند که امنیت مرز‌های خارجی باید اولویت بالاتری برای کنگره باشد.

او اخیرا گفته ظاهراً باید همیشه از اوکراین حمایت کند. اما این درست نیست، زیرا او معتقد است که ۶۱ میلیارد دلار اختصاص داده شده به اوکراین هدر خواهد رفت.

قانونگذاران واشنگتن به تازگی بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند. ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند ایالات متحده در حال آماده سازی یک بسته کمک نظامی به ارزش یک میلیارد دلار برای اوکراین است. این بسته کمک‌های نظامی نخستین بخش از لایحه کمک‌های تخصیص یافته از سوی کنگره به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به کی یف است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه