Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@02:47:21 GMT

پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی تقدیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۸۹۰۵۵

پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی تقدیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن اعلام اسامی نویسندگان، داوران، پژوهشگران و فناوران برتر سال ۹۷، با اهدای لوح، از آنان تقدیر کرد.

کتاب «مصاحبه ساختار یافته بالینی برای ارزیابی DSM-۵» به نویسندگی دکتر پروانه محمدخانی و کتاب «پسر دیرآموز من» به نویسندگی مهوش کیان ارثی، کتب برتر به لحاظ محتوای فاخر و فروش بالا، و نویسندگان آنها به عنوان نویسندگان برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین فصلنامه های «سالمند»، «توانبخشی» و «رفاه اجتماعی» به عنوان مجلات برتر دانشگاه معرفی شدند. داوران برتر انتشارات و همچنین داوران برتر و فعال مجلات دانشگاه علوم بهزیستی در سال ۹۷ نیز اعلام شدند.

داوران برتر انتشارات (به لحاظ همکاری و پاسخگو بودن، داوری در بازه زمانی تعریف شده): دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر فیروزه ساجدی، دکتر نازیلا اکبرفهیمی و دکتر حسین فکرآزاد. 

داوران برتر و فعال مجلات (به لحاظ همکاری و پاسخگو بودن، داوری در بازه زمانی تعریف شده):

فصلنامه سلامت در حوادث و فوریت های پزشکی: دکتر خسرو شاکری «داور برتر» و دکتر یوسف اکبری شهرستانکی، دکتر حسام قیاسوند و سیده نگار پوروخشوری به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه IRJ : دکتر ایمانه عباسی «داور برتر» و دکتر علی فرهودیان، دکتر مونا دلاوریان، دکتر کیانوش عبدی، دکتر سیدمحمد صادق حسینی به عنوان «داوران فعال» شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.

فصلنامه روانشناسی بالینی: دکتر ایمانه عباسی «داور برتر» و دکتر پروانه محمدخانی، دکتر مرجان پشت مشهدی، دکتر محمدابراهیم سایچلو و دکتر حمید خانی پور به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه رفاه اجتماعی: دکتر مهدی باسخا «داور برتر» و دکتر حمیرا سجادی، دکتر سیدحسین محققی کمال، دکتر فردین علیپور و دکتر حسام قیاسوند به عنوان «داوران فعال» این فصلنامه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

فصلنامه فیزیوتراپی: دکتر آیلین طلیم خانی «داور برتر» و دکتر حجت رادین مهر، دکتر محسن عابدی، دکتر رضا اسدی، و دکتر نیما جمشیدی به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه سالمند: دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز «داور برتر» و دکتر نازیلا اکبرفهیمی، دکتر عاطفه طالبی، دکتر وحیدرضا برهانی، و دکتر وحید راشدی به عنوان «داوران فعال» این فصلنامه معرفی و تقدیر شدند.

فصلنامه توانبخشی: دکتر فاطمه ترابی «داور برتر» و دکتر محمدعلی مردانی، دکتر علی اخوان بهبهانی، دکتر مرتضی فرازی و دکتر سیدصادق حسینی به عنوان «داوران فعال» معرفی و تقدیر شدند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی همچنین ضمن معرفی مراکز تحقیقاتی سلامت در حوادث و بلایا»، ژنتیک، مدیریت رفاه اجتماعی و توانبخشی اعصاب اطفال به عنوان مراکز برتر این دانشگاه، اسامی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه را اعلام کرد.

پژوهشگران برتر (براساس شاخص مقالات مورد تایید وزارت بهداشت): دکتر حمیدرضا خانکه، دکتر حسین نجم‌آبادی، دکتر مهدی نوروزی، دکتر مینا اوحدی، دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر مختار عراض پور، دکتر محمدعلی محسنی بندپی، دکتر کیمیا کهریزی، دکتر مهشید فروغان، دکتر احمد دلبری. 

پژوهشگران برتر غیر هیئت علمی (براساس شاخص مقالات مورد تایید وزارت بهداشت): دکتر امید مساح، دکتر محمدحسن فرهادی، دکتر ربابه تیموری، سوسن بنی هاشمی، دکتر شهرزاد پاکچویی، فاطمه آقاخانی مقدم و مرضیه محسنی.

پژوهشگران برتر هیئت علمی (براساس شاخص همکاری پژوهشی): دکتر فرحناز محمدی شاهبلاغی، دکتر حمیدرضا خانکه، دکتر عنایت الله بخشی، دکتر سیدعلی حسینی و دکتر اکبر بیگلریان.

اعضای هیئت علمی (براساس دستاورد ویژه پژوهشی):

دکتر رضا نیلی پور به لحاظ همکاری در تالیف کتاب The Oxford Handbook Of Persian Linguistics  

دکتر حبیب الله کواری برای تالیف کتاب مقدمه ای بر مدیریت اورژانس پیش بیمارستانی در صحنه عملیات امداد و نجات (مدیریت توانبخشی)

دکتر گیتا موللی به جهت برگزاری سمینارهای ملی و بین المللی مربوط به کمیته ناشنوایی/ کم شنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال

پژوهشگران برگزیده جوان: دکتر مهدی نوروزی، دکتر نسیبه زنجری و دکتر غلامرضا قائدامینی. 

فناوران برتر: دکتر امیرسالار جعفرپیشه، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه، دکتر فرخنده بهجتی و رضا وهاب کاشانی. 

دانشجویان برگزیده کمیته تحقیقات دانشجویی: سینا احمدی، مرضیه تکفلی، دکتر زهرا جرجران شوشتری (دانش آموخته برتر)، ونوس وطنخواه، نرگس برزگر طرقبه و زهرا جیریایی

دانشجویان فناور برتر: معصومه حیدری فیض آبادی و عاطفه ابوترابی دانشجویان برتر بخش فناوری

کد خبر 4507275

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگر برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • تبریک معاون شمس‌آذر به داوران فینال زیر ۲۳ سال آسیا
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • ریسک ممنوع، افشاریان باتجربه‌هایش را به‌خط کرد