Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@00:19:57 GMT

دهمین نمایشگاه صنعت سیمان آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۸۹۸۲۸

دهمین نمایشگاه صنعت سیمان آغاز به کار کرد

تهران- ایرنا- دهمین نمایشگاه صنعت سیمان و گرامیداشت 85 سالگی این صنعت امروز سه شنبه با حضور معاون امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل نمایشگاه های بوستان گفت و گو افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این نمایشگاه 2 روزه انواع تجهیزات و قطعات مربوط به کارخانجات آسفالت، دستگاه سرند، دستگاه مرکزی بتن ثابت، سنگ شکن های مخروطی، لوله و متعلقات برای عملیات بتن ریزی فونداسیون ها در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فعالان صنعت، همچنین تجهیزاتی چون دیوارهای برشی و سقف ها، جک بتن شکن، جک ملات شکن، اره برش مغز بتن، انواع قالب بتن، عمل آوری بتن، میز ویبره، اره برش مستقیم خاک، چکش تراکم، الک های دانه بندی، لرزاننده و اولتراسونیک بتن، تجهیزات آزمایشگاه مجهز بتن، تجهیزات کامل آزمایش برش، انواع تجهیزات و ابزار عایق نسوز ها و فیلتراسیون را به نمایش درآورده اند.
این نمایشگاه شامل 30 غرفه در مساحت 2 هزار متر مربع است که امروز و فردا از ساعت 10 تا 18 آماده بازدید علاقه مندان و متخصصان صنعت سیمان است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان ایران درباره برپایی این نمایشگاه اظهار داشت: صنعت سیمان از جمله صنایع کلیدی و مادر کشور است که سهم مهمی در توسعه پایدار کشور داشته است.
عبدالرضا شیخان با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت 85 سالگی صنعت سیمان ایران خاطرنشان کرد: همایش تخصصی با حضور اکثریت شرکت‌های سیمان مناطق مختلف کشور و برخی از صنایع پایین دستی و و ارائه دهندگان خدمات برگزار می شود.
برپایه این گزارش، همزمان با برگزاری این نمایشگاه تخصصی ده‌ها شرکت تولیدی و واحدهای تحقیقاتی دانشگاهی و پژوهشی جدیدترین فناوری های ساخت و تولید بتن پیشرفت های صورت گرفته این حوزه ی و جدیدترین تجهیزات صنعت سیمان و صنایع وابسته را ارائه می کنند.
اقتصام 3065*2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نمايشگاه سيمان صنعت بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی آیت‌الله رئیسی با مردم
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی