Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد حشمتی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات که منجر به جان باختن 10 نفر و مجروحیت چندین نفر شد، اظهار داشت: در ارتباط با پرونده حادثه واژگونی این اتوبوس، شعبه تخصصی در دادسرا تشکیل شده و موضوع در دست رسیدگی و بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در دادستانی کل کشور گفت: پرونده هنوز در ابتدای کار است و گروه های کارشناسی در حال بررسی و جمع بندی نظرات خود هستند و بعد هم نظرات خود را به بازپرس پرونده می دهند تا تصمیم لازم اتخاذ شود.

حشمتی در پاسخ به این سوال که پیگیری های دادستانی کل به کجا رسیده است، افزود: ما پیگیری جمعی موضوع را با حضور مقامات دادستانی داشتیم و به اتفاق دادستان کل کشور از محل حادثه بازدید کردیم. جلساتی هم در دادستانی کل با حضور مقامات دانشگاه آزاد و چند نهاد دیگر برگزار کردیم که در این جلسات حادثه مرور و نقطه نظرات رئیس دانشگاه آزاد و افرادی که مسئولیت داشتند، استماع شد.

معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه در پاسخ به این سوال که آیا می توان گفت در این حادثه قصوری متوجه مسئولان دانشگاه آزاد است یا خیر افزود: بله. قاعدتاً این طور است. به هر حال واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، مجموعه بزرگی است و 10 تا 11 دانشکده در ارتفاعات ساخته شده و حدود 50 هزار دانشجو و کارمند و ... در این مکان تردد دارند. جاده دانشگاه نیز نسبتاً کوهستانی است و تدابیر خاصی را می طلبد؛ بنابراین باید پیش بینی های لازم اتخاذ و وسایل نقلیه مطمئن را بکارگیرند.

وی تصریح کرد: همچنین اینکه اتوبوس واژگون شده، از نظر فنی نقایصی داشته و جاده هم طوری بوده که باید احتیاط ها و مراقبت های لازم صورت می گرفت؛ بنابراین کوتاهی هایی وجود دارد و کاملاً هم واضح است؛ البته میزان آن باید در رسیدگی های قضایی روشن شود.
چهارم دی امسال در ساعت 12 و 20 دقیقه، اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات به دلیل نقص فنی و بریده شدن ترمز، از مسیر خارج و واژگون شد که طی این حادثه 10 نفر کشته و 25 نفر زخمی شدند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حیدر آسیابی» در جلسه ای که امروز با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور در گرگان برگزار شد اظهار کرد: دادستان های استان با انگیزه و حضور میدانی که در حوزه های قضایی دارند پای کار توسعه و برقراری امنیت در استان هستند.
 
به گفته وی؛ با اتخاذ رویه واحد در دادسراهای سراسر استان کیفیت خدمات قضایی به مردم نیز افزایش یافته است.
 
رئیس کل دادگستری استان گلستان پیشگیری از دست اندازی به عرصه های ملی و منابع طبیعی را از اقدامات شاخص استان در ۳ سال گذشته دانست و گفت: نمونه بارز آن، توقف ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه زیارت گرگان است به طوری که امروز مغازه های مصالح فروشی در این منطقه به کارهای مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی مشغول شده اند.
 
وی ادامه داد: یکی از قوی ترین قضات استان از حیث مدیریتی و علمی را به عنوان دادستان مرکز استان انتخاب کردیم که در نتیجه اقدامات وی امروز شاهد رویه واحد در رسیدگی به پرونده ها در بخش دادستانی هستیم  که همین موضوع سرعت پاسخگویی به مردم ، رسیدگی به پرونده ها را بیشتر و کیفیت ارائه خدمات به مراجعان را بهتر کرده است.
 
به گفته وی؛ در اغتشاشات 1401، دادستان ها و قضات دادسراهای ما در کنار ضابطین در میدان حضور داشتند و کنترل و نظارت می کردند.
 
آسیابی با اشاره به اهتمام ویژه دادستان های استان در حوزه حقوق عامه، اظهار کرد: شاخص ترین اقدام در این حوزه توقف ورود خودرو به جنگل «النگدره» با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال با کسب نظر کارشناسان حوزه محیط زیست بود.
 
وی افزود: رونق تولید در  110 واحد تولیدی تعطیل یا در استانه تعطیلی استان طی سال گذشته کار بزرگی بود که در نتیجه ارتباط مستمر و میزان شناخت دستگاه قضایی از مشکلات  تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اتفاق افتاد.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۳ نفر در تصادف یک اتوبوس کشته شدند
  • دریافت سهمیه جام جهانی بانوی ووشو کار کیش
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • دادستان های استان گلستان جوانانی توانمند و انقلابی هستند
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان