Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – یکی از فناوری های جدیدی که در نمایشگاه CES سال 2019 از آن رونمایی شد، کیبورد Nemeio است که با استفاده از فناوری جوهر الکترونیکی، امکان تعیین ترتیب کلیدها را برای کاربر فراهم می کند.

به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری سی نت، نمایشگاه Consumer Electronics Show که هر سال در ماه ژانویه در لاس وگاس آمریکا برگزار می شود، محل گردهمایی بزرگترین شرکت ‌های فناوری جهان است تا جدیدترین محصولات خود را در این نمایشگاه معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ساعات اولیه نمایشگاه از صفحه کلید Nemeio رونمایی شد که با استفاده از فناوری جوهر الکترونیکی، امکان تعیین ترتیب کلیدها را برای کاربر فراهم می کند.
این صفحه کلید در برگیرنده 81 کلید مکانیکی است که هریک از آن ها دارای یک نمایشگر از نوع کاغذ الکترونیکی هستند. این کلیدها دارای نور پس زمینه هستند و می توان میزان درخشش آن ها را تنظیم کرد.
این صفحه کلید قابلیت اتصال به کامپیوتر، گوشی هوشمند یا حتی تلویزیون های هوشمند را با استفاده از فناوری بلوتوث دارد و تنظیمات، چیدمان کلیدها و زبان ورودی آن توسط یک برنامه نرم افزاری ذخیره می شود. این برنامه امکان فعال سازی دستی یا خودکار چیدمان های مختلف صفحه کلید را بر اساس نرم افزار مورد استفاده کاربر در اختیار می گذارد.
باتری درونی این صفحه کلید با استفاده از یک پورت USB شارژ می شود. همچنین امکان اتصال صفحه کلید به سایر تجهیزات با استفاده از پورت USB نیز وجود دارد.
ابعاد این صفحه کلید 304 در 179 در 11 میلی متر است و وزن آن به 600 گرم می رسد.
این صفحه کلید توسط یک استارتاپ فرانسوی موسوم به LDLC Group طراحی و ساخته شده و قرار است پس از برگزاری یک کمپین عمومی در ماه های آینده به طور انبوه تولید و عرضه عمومی شود.
علمی (6)**9259**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟

امروزه با شکل دیگری از جرائم روبرو هستیم که با استفاده از اینترنت و تکنولوژی به وقوع می‌پیوندد. یکی از جرایمی که امروزه بسیار شایع شده و افراد زیادی سرمایه خود را بر اثر آن از دست داده‌اند، جرم کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر می‌باشد. در کلاهبرداری به این روش، سارقان حرفه‌ای یک بخش جدیدی را به عابربانک یا دستگاه کارت‌خوان خود متصل می کنند و از همین طریق اقدام به کپی‌برداری از اطلاعات کارت بانکی کرده و با تخلیه اطلاعات حساب افراد، سرقت‌های میلیونی انجام می‌دهند.

به زبان ساده‌تر باید بگویم که اسکیمینگ یعنی کپی‌برداری غیرقانونی از اطلاعات کارت بانکی فرد بر روی یک کارت بانکی دیگر که از این طریق، این مجرمان خطرناک می‌توانند حساب بانکی فرد را در زمان کوتاهی خالی کنند. در حال حاضر اکثر مردم با استفاده از کارت‌های عابربانک خود اقدام به خرید از فروشگاه‌ها، کارت به کارت و... می‌کنند، افزایش این کارها در فضای حقیقی و مجازی باعث شده تا عده‌ای از افراد سودجو با ابداع روش‌های جدیدی مثل اسکیمر و فیشینگ دست به کلاهبرداری‌های میلیونی و غیرقابل جبران بزنند.

روش سارقان در کلاهبرداری به روش اسکیمر

معمولا در اسکیمر سارقان دو روش را جهت دست‌یابی به اطلاعات کارت‌های بانکی شما استفاده می‌کنند، در روش اول این سارقان حرفه‌ای دوربینی را در کنار جایی که شما کارت خود را وارد دستگاه می‌کنید، قرار می‌دهند تا از این طریق رمز کارت شما را بدست بیاورند و در روش دوم سارقان بر روی کیبورد اصلی عابربانک‌ها، یک کیبورد دیگر نصب می کنند که این کیبورد جعلی عین کیبورد اصلی می‌باشد، به‌طوری که این کیبورد جعلی وظیفه دارد تمامی اطلاعاتی که شما وارد می‌کنید را ذخیره کند و از این طریق مجرمان حساب بانکی شما را خالی می‌کنند. اسکیمر و فیشینگ یک تهدید بسیار خطرناک و جدی برای بانک‌ها و مردم در جامعه امروزی می‌باشد؛ چرا که امروزه کاربران فضای مجازی افزایش زیادی پیدا کرده است.

قانون چه مجازاتی برای این جرم در نظر گرفته است؟

مطابق با قانون این دست از کلاهبرداری‌ها و سرقت‌های اینترنتی جرم بوده و مجازات سنگینی هم دارد، چنان که قانونگذار ما این دست از جرائم را در قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸ پیش‌بینی کرده است و در ماده ۱ این قانون به صراحت بیان شده است: هرکس به طور غیرمجاز به داده ‌ها یا سیستم‌های رایانه‌‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

قانونگذار ما در خصوص سرقت‌های اینترنتی هم به این سارقان حرفه‌ای مطابق با ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه ای می‌گوید: هرکس به طور غیرمجاز داده‌ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • معرفی چری تیگو ۹ پلاگین هیبرید در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • تازه ترین شماره‌ی ماهنامه جرجان بیست شد
  • مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد