Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» اکبر ترکی، در رابطه با ضرورت راه اندازی مرکز تشخیص سرطاندر کشور گفت: با آمدن تکنولوژی‌های جدید و مدرنیته شدن زندگی‌ها بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان شیوع بیشتری پیدا کرد. بنابر این برای مطالعه، تشخیص و درمان این بیماری نیازمند احداث مراکز تخصصی در تهران و مراکز استان‌ها است که خوشبختانه در حال راه اندازی  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس تصریح کرد: احداث مراکز تخصصی سرطان به بیمار کمک می‌کند تا در مراکزی تخصصی و با تیم تخصصی روند درمانی سریع تر و باکیفیت‌تری را سپری کند.

ترکی در رابطه با وضعیت علمی ایران در حوزه شناخت و درمان سرطان گفت: ما در بحث تشخیص و درمان انواع سرطان در سطح برتر و همتراز با کشورهای پیشرفته دنیا هستیم. اگر بتوانیم مراکز تخصصی  وفوق تخصصی برای رسیدگی به این بیماری داشته باشم، بیماران را در مسیر مطلوب مدیریت درمانی قرار دادیم، چرا که نسخه‌نویسی و شناخت تنها ابتدای راه است و نباید بیمار را به حال خود رها کنیم، بنابراین مدیریت درمان بسیار مهم است  که بی تردید با احداث بیمارستان و مراکز تخصصی شناخت و درمان بیماری‌های خاص به بهترین شکل ممکن اجرا خواهد شد.

راه اندازی مراکز تخصصی تشخیص سرطان گامی بلند در مسیر توسعه گردشگری سلامت خواهد بود

ایران از لحاظ پزشکی در منطقه و جهان شناخته شده است و بسیاری از رتبه‌های اول جهان در اختیار پزشکان و دانشمندان ایرانی است، ضمن اینکه از تجهیزات و بیمارستان‌های بسیا باکیفتی برخوردار هستیم، این موارد کافی است تا از لحاظ گردشگری و توریست سلامت در جهان سرآ مد باشیم

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه احداث راه اندازی مراکز تخصصی تشخیص سرطان گامی بلند در مسیر توسعه گردشگری سلامت خواهد بود گفت: با توجه به اینکه ایران از لحاظ پزشکی در منطقه و جهان شناخته شده است و بسیاری از رتبه‌های اول جهان در اختیار پزشکان و دانشمندان ایرانی است، ضمن اینکه از تجهیزات و بیمارستان‌های بسیار باکیفتی برخوردار هستیم، این موارد کافی است تا از لحاظ گردشگری و توریست سلامت در جهان سرآ مد باشیم. اما متاسفانه به دلیل سوء مدیریت دستگاه‌ها متولی حرکت مطلوبی را در این حوزه شاهد نبودیم و اگر فعالیتی هم وجود دارد، پراکنده و جزیره‌ای است.

مشکلات بخش‌های خصوصی و دولتی مانع حرکت و توسعه گردشگری سلامت است

وی اظهار کرد: متاسفانه برای جذب توریست در کشور هیچ راهکار مدونی توسط دستگاه‌های مربوطه ارائه نشده است. کشورهایی که در حوزه درمانی از ما بسیار عقب تر بوده اند با سرمایه گزاری و برنامه‌ریزی به شرایط بسیار خوبی رسیده اند. مشکلاتی که بین بخش‌های خصوصی و دولتی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت امورخارجه، میراث فرهنگی و نظام پزشکی  وجود دارد، مانع از حرکت و توسعه این بخش شده است.

ضرورت توجه به بخش خصوصی برای توسعه گردشگری سلامت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: توریست سلامت نیازمند توسعه و ساماندهی گسترده زیر ساختی است. از این رو باید به بخش‌های خصوصی توجه ویژه‌ای شود، هزینه درمان در کشور ما بسیار پایین و تخصص‌های بسیار بالا است، همین دو عامل مهترین موضوع برای جذب توریست و گسترش توریست درمانی است.

دلال‌ها روند جذب توریست درمانی را مختل کرده اند

وی در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر سوء مدیریت دستگاه‌های متولی، وجود برخی از دلال ها  در روند جذب توریست درمانی و سلامت اخلال ایجاد کرده است. دلال‌ها، افرادی را که با هدف درمان قست ورود به کشور را دارند، شناسایی و با دریافت مبالغ هنگفت به مراکز درمانی نامناسب می‌برند بی تردید حضور دلالان گردشگری سلامت کشور را از بین می‌برد. به عقیده بنده باید به موضوع توریست درمانی توجه بیشتری شود و با یک مدیریت یکپارچه و مدون وضعیت بسیار مطلوبی را برای حوزه گردشگری سلامت در کشور به وجود بیاوریم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ترکی توریست دلال سلامت نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته

سرهنگ خلبان برزو فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته با انجام ۶ پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه و همدان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.

وی افزود: هفته گذشته در پی درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های قصرشیرین، دالاهو و همدان خلبانان این پایگاه طی عملیات مردم یاری با بالگرد در مناطق صعب‌العبور توانستند به ۶ نفر از هموطنان امدادرسانی کنند.

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه تصریح کرد: این مصدومین به علت سوختگی، تصادفات رانندگی، مشکلات تنفسی دچار مصدومیت شدید شده و نیاز فوری به مراقبت‌های ویژه داشتند که در کمترین زمان به بیمارستان‌های کرمانشاه و همدان منتقل شدند.

فرجی با اشاره به تفاهم‌نامه این پایگاه با وزارت بهداشت، بیان کرد: بالگردهای اورژانس هوایی پایگاه هوانیروز کرمانشاه وظیفه انتقال مصدومان و بیماران بدحال در مناطق دور افتاده، صعب‌العبور و… را به مراکز درمانی بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: اورژانس هوایی این پایگاه مجهز به تیم پزشکی اورژانس، دستگاه کمک تنفسی، دستگاه شوک و احیا و جعبه کمک‌های اولیه است.

فرجی خاطر نشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه قرار دارد و در مواقع ضروری بیماران و مصدومین را به مراکز درمانی منتقل می‌کند.

کد خبر 6089398

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته