Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - با پایان یافتن مهلت 54 روزه دانشجویان برای ارسال نشریات به یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی، بیش از 28 هزار اثر به این دبیرخانه ارسال شد.

محمد صادق میرعلی مسئول دبیرخانه تیتر11 روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، اظهار کرد: تعداد 28 هزار و 249 اثر و نشریه در چهار بخش رقابتی شامل نشریات برتر، آثار برتر، فضای مجازی و بخش ویژه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**آمار نشریات ارسال شده به دبیرخانه
وی با اشاره به ارسال این نشریات در بخش های مختلف جشنواره، گفت: در نشریات برتر، سه هزار و 279 نشریه، در آثار برتر 20 هزار و 627 اثر، در فضای مجازی 302 نشریه و در بخش ویژه، یک هزار و 569 اثر ثبت شد.
میرعلی تعداد آثار ثبت شده در بخش نویسندگان برتر را 2 هزار و 472 اثر اعلام کرد و افزود: در بخش نشریات برتر، رسته فرهنگی با تعداد 475 نشریه و در آثار برتر، رسته تیتر با سه هزار و 342 اثر بیشترین مشارکت را دارد.
به گفته میرعلی، بخش ویژه دارای چهار محور با چهار موضوع مخلتف بود که دانشگاه ها و حل مسائل ملی با 601 اثر بیشترین حجم آثار ارسالی را به خود اختصاص داد. دانشجویان برای سایر موضوعات مانند کالایی ایرانی چرایی حمایت، شکاف طبقاتی، نارضایتی های اجتماعی، سیاستی و اقتصادی اخلاق حرفه ای آثاری تهیه کردند.

** فعالترین دانشگاه ها
مسئول دبیرخانه جشنواره تیتر11 در ادامه به سه دانشگاه پرنشریه اشاره کرد و افزود: از مجموع دانشگاه های شرکت کننده در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی، دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان با سه هزار و 189 اثر در رده نخست، علوم پزشکی تبریز با یک هزار و 888 اثر در رتبه دوم و دانشگاه شیراز با یک هزار و 834 اثر در رتبه سوم قرار دارند.

**دانشگاه ها چند اثر ارسال کردند
وی با ارائه آماری از دانشگاه های شرکت کننده در این جشنواره، گفت: از کل آثار دریافتی، 13 هزار و 872 اثر مربوط به دانشگاه های وزارت علوم، 13 هزار و 375 اثر مربوط به دانشگاه های وزارت بهداشت و یک هزار و 2 اثر متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.
میرعلی در این مورد خاطرنشان کرد: دانشگاه های دولتی زیر نظر وزارت علوم نیز 12 هزار و 634 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

**نشریات خاص به جشنواره آمدند
مسئول دبیرخانه جشنواره تیتر11، ادامه داد: در میان آثار دریافت شده، نشریات زبان های محلی،نشریات سیاسی و نشریات فارسی دانشجویان غیرانی هم دیده می شود.
وی گفت: دانشجویان همچنین آثاری در رسته های تیتر، خبر، سرمقاله و یادداشت، مقالات ادبی، اقتصادی، دینی، اجتماعی، سیاسی، صنفی و چند رسته دیگر ارسال کردند.

** زمان داوری آثار
میرعلی در مورد زمان آغاز داوری آثار، توضیح داد: تا پایان هفته جاری، کارشناسان دانشگاه ها مهلت تایید آثار را دارند. پس از آن، غربالگری آثار به منظور تطبیق اثر ارسال شده با صاحب آن به مدت دو هفته انجام می شود.
وی ادامه داد: با دعوت از پیشکسوتان عرصه مطبوعات، داوری آثار ارسال شده تا یک ماه دیگر آغاز و زمان برگزاری یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی بعد از پایان مهلت داوری، اعلام می شود.
یادآور می شود: یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی با شعار آگاهی،شفافیت، مسئولیت توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است.
**9492**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي جشنواره نشريات دانشجويي داوري آثار دانشگاه هاي علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

"الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، افزود: الف‌تا رویدادی است که با شناسایی و به‌اشتراک‌گذاری تجربیات خلاقانه و الهام‌بخش، زمینه تعامل و هم‌افزایی میان معلمان، مدیران و عوامل تربیتی و آموزشی مدارس سراسر کشور را فراهم می‌سازد.
وی، با بیان اینکه این رویداد شامل دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه می‌باشد، گفت:در بخـش اول مدارس پیشتاز تحول، تجــارب و اقدامات تحـــول‌آفرینـــی ثبــت می‌شوند که از سوی مجموعه معلمان، مربیان، مدیر، عوامل آموزشی و تربیتی یک مدرسه انجام و باعث ایجاد تحول در «کل مدرسه» شده است.
محمد جمالی آرند، افزود:در بخش دوم هم که شامل تک تجربه‌ها است، تک‌اقدامات تحول‌آفرینی ثبت می‌شوند که از سوی معلمان، مربیان، مدیران، معاونان آموزشی و پرورشی، هنرآموزان و عوامل آموزشی و تربیتی یک مدرسه انجام و موجب ایجاد تحول در «بخشی از مدرسه» شده است.
وی، آخرین مهلت بارگذاری آثار برای شرکت در این رویداد علمی را ۲۰ اردیبهشت ماه اعلام کرد و، گفت:مخاطبان رویداد می‌توانند با ورود به وبگاه رویداد به آدرس www.alefta.ir در بخش «عضویت»، حساب کاربری (پروفایل) خود را ایجاد و نسبت به تکمیل اطلاعات هویتی و پرسنلی خود اقدام نمایند. سپس برای ارسال تجربیات خود باید گزینه ثبت تجربیات را انتخاب و در مرحله بعد با انتخاب یکی از گزینۀ‌های «ثبت تجربه در بخش تک‌تجربه‌ها» و «ثبت تجربیات در بخش مدارس پیشتاز تحول» وارد فرآیند ثبت تجربه و اثر خود در بخش انتخابی شوند و تجربیات خود را با تکمیل فرم‌ها و ارسال مستندات شامل فیلم، صوت، عکس و … ارسال نمایند. در ادامه شیوۀ ارسال اثر در هریک از بخش‌ها توضیح داده شده است.

دیگر خبرها

  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • یادواره شهدای مدافع حرم و امنیت بزرگترین رویداد فرهنگی مردمی است
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد