Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بهادر‌ عضو انجمن مهندسی پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وضعیت رشته مهندسی‌ پزشکی مطلوب است و متخصصان این رشته همگام با کشورهای پیشرفته کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی خوبی را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه مهندسی پزشکی استارت‌ آپ‌های دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان خوبی راه‌اندازی شده است اما مسئله مهم این است که تهیه مواد اولیه برای تولید تجهیزات در رشته مهندسی پزشکی با مشکلاتی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادر اظهار کرد: به دلیل فقدان صنایع مکمل مواد اولیه، تولید یک محصول استارت آپ‌ دانشگاهی برای فروش و استفاده از آن در مراکز درمانی  با مشکلاتی همراه است اکثر این ابزار وارداتی است.

عضو انجمن مهندسی پزشکی بیان کرد: تولید محصولات مهندسی پزشکی در کشور به دلیل سخت بودن تأمین مواد اولیه  برای تولیدکنندگان‌ دشوار است زیرا بسیاری از قیمت‌های مواد اولیه به روز است و ما نوسانات قیمتی داریم.

راهکار رهایی از مشکل تامین مواد اولیه در حوزه مهندسی پزشکی

وی افزود: باید به سمت استفاده بهینه از صنایع مکمل‌ در کشور پیش برویم یعنی برای تهیه مواد مورد نیاز خود از کشورهای خارجی با قیمتی به روز و منصفانه قرارداد ببندیم تا مشکلی از نظر تأمین مواد اولیه نداشته باشیم.

بهادر ادامه داد: تهیه مواد اولیه به دلیل وجود برخی واسطه‌ها مشکلاتی را برای تولیدکنندگان‌ حوزه مهندسی پزشکی ایجاد کرده است، اگر ما بتوانیم مواد اولیه را بدون واسطه به کشور وارد کنیم با استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در بین نخبگان کشور می‌توانیم محصولات خوب و قابل رقابت با کشورهای خارجی در حوزه مهندسی پزشکی و تجهیزات بیمارستانی تولید کنیم.

عضو انجمن مهندسی پزشکی گفت: دنیا به سمت تولید اجسام مصنوعی مانند قلب، چشم و حتی دست مصنوعی رفته است و ما با رفع مشکلات و حمایت از این تکنولوژی‌ و متخصصان حوزه مهندسی پزشکی می‌توانیم پیشرفت قابل توجهی در حوزه تولید لوازم مصنوعی داشته باشیم، در غیر این صورت باید به سمت واردات تجهیزات بیمارستانی و مصنوعی با قیمت‌های گزاف از کشورهای خارجی باشیم.

پیامد بی‌توجهی به حوزه مهندسی پزشکی

وی افزود: اگر ما نتوانیم کالاهای حوزه مهندسی پزشکی را در داخل کشور تولید کنیم مکمل‌های نامرغوب از کشورهای مختلفی مانند چین وارد می‌شود که این محصول از کیفیت پایینی برخوردار است.

بهادر یادآوری کرد: ایران در حوزه تولیدات مهندسی پزشکی دومین کشور در دنیا محسوب می‌شود و نخبگان کشورمان از ظرفیت‌های علمی خوبی در این حوزه برخوردار هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی