Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن کیارستمی درباره ارسال نامه‌ای به سرپرست وزارت بهداشت برای ارائه گزارش روند درمانی عباس کیارستمی گفت: ما اطلاعاتی می‌خواستیم که هنوز به دستمان نرسیده. این گزارش می‌تواند همچنان محرمانه نگه داشته شود ولی در صورتی که در اختیار ما قرار بگیرد، این ما هستیم که باید تصمیم بگیریم با آن چه کنیم، که آن را علنی کنیم یا نه که با توجه به مسیری که این پرونده تا امروز طی کرده دلیلی بر محرمانه نگه داشتن آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزند کیارستمی در پی خبرهای مبنی بر ارسال نامه‌ای به وزارت بهداشت پس از استعفای وزیر بهداشت و انتصاب سرپرست جدید و درخواست مجدد برای ارائه گزارش روند درمانی عباس کیارستمی به این وزارتخانه توضیح داد: یک سال و پنج ماه پیش یعنی تیرماه سال گذشته از وزیر بهداشت درخواست کردیم تا در مراسم سالگرد فوت کیارستمی حضور پیدا کنند و توضیحاتی را درباره روند درمانی او بیان کنند. زیرا تا آن زمان هیچ اطلاعات قابل استنادی درباره پرونده پزشکی و روند درمان به ما داده نشده بود و سازمان‌ نظام پزشکی و پزشکی قانونی تنها احکامی صادر کرده بودند، بدون آن‌که گزارشی از روند درمان داده باشند.

او ادامه داد: در اولین مراسم سالگرد، آقای دکتر پایدار (مسئول رسیدگی به درمان کیارستمی وزارت بهداشت) گزارش نسبتا دقیقی از روند درمان بعد از ورود وزارت بهداشت یعنی بعد از عمل چهارم و وقوع شرایط بحرانی ارائه دادند، از ایشان تشکر می‌کنم که در آن جلسه حضور داشتند و این توضیحات را ارائه کردند. اما در پایان همان جلسه مجددا از آقای هاشمی خواستم تا گزارشی از آن‌چه در ماه اول رخ داده و اتفاقاتی که منجر به چهار عمل جراحی شد نیز ارائه کنند، زیرا می‌دانیم هر آن‌چه در ماه‌های بعد رخ داد از عوارض چهارعمل جراحی ابتدایی بود. آقای دکتر هاشمی هم گفت که با کمک رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه این گزارش را تهیه خواهد کرد.

بهمن کیارستمی با تاکید بر اینکه "این گزارش یک ماه بعد از این جلسه و در تاریخ ۱۸ مرداد ۹۶ تهیه شد" اضافه کرد: گزارشی که به آن اشاره شد توسط دکتر پایدار تهیه و در ۱۸ مرداد سال گذشته به دفتر وزیر تحویل داده شد؛ گزارشی که محرمانه ماند و هرچه برای دسترسی به آن پیگیری کردیم نتیجه‌ای نگرفتیم و دوباره برگشتیم به نقطه اول، یعنی امتناع مقام مسئول از ارائه گزارش و اشاره به احکام صادر شده. 

این مستندساز ادامه داد: این گزارش نوشته و تهیه شده است و به دفتر وزیر پیشین هم رسیده اما نکته اینجاست که آقای هاشمی به دلائلی تصمیم گرفتند این گزارش را به خانواده ارائه نکنند و تصور من این است که براساس همان منطق پیشین این گزارش محرمانه مانده؛ که اگر گزارش به دست خانواده برسد آن را علنی خواهند کرد و این برخلاف موازین نظام پزشکی و پزشکی قانونی‌ست. این را هم اضافه کنم که در حال حاضر هم پیگیری‌های بنده از این جهت نیست که امید داشته باشم سرپرست جدید وزارت بهداشت این گزارش را به ما بدهد، اما به دلیل روندی که پیگیری این پرونده تا امروز طی کرده خودم را مسئول می‌دانم تا برای گرفتن گزارشی که در وزارت بهداشت موجود است از هر سرپرست یا وزیری که مسئولیت این وزارت‌خانه را در دست دارد (یا خواهد داشت) درخواست کنم که گزارش را در اختیارمان بگذارد.

وی در ادامه تاکید کرد: کمیسیون‌های زیادی در طول یک سال این پرونده را بررسی کردند و تنها جوابی که داده شد این بود که دکتر احمد میر ۵ درصد قصور انجام داده و این قصور در پرونده او درج خواهد شد. اما آیا اصلا گفته شد قصور او چه بود؟ آیا اصلا به عوارض اقداماتی که در اعمال جراحی اتفاق افتاد اشاره‌ای شد؟ "پنج درصد" که نمی‌تواند نتیجه رسیدگی به یک پرونده پزشکی باشد! فکر می‌کنم هر فردی هم که جای من بود و کسی را به این شکل از دست داده بود حق داشت گزارش بخواهد و درجریان همه‌ی جزییات قرار بگیرد.

کیارستمی در پایان گفت: ما اطلاعاتی می‌خواستیم که هنوز به دستمان نرسیده و تنها گام موثری که برداشتیم این است که گزارش توسط مسئول تیم رسیدگی به روند درمان تهیه شده و به دفتر وزیر داده شده است. فکر می‌کنم سرپرست جدید هم حتی اگر نمی‌خواهد آن را در اختیار ما بگذارد، ملزم به امانت‌داری و حفظ این گزارش است. این گزارش می‌تواند همچنان محرمانه نگه داشته شود ولی در صورتی که در اختیار ما قرار بگیرد، این ما هستیم که باید تصمیم بگیریم با آن چه کنیم، که آن را علنی کنیم یا نه، که با توجه به مسیری که این پرونده تا امروز طی کرده دلیلی بر محرمانه نگه داشتن آن وجود ندارد.

به گزارش ایسنا در متن این نامه که به سرپرست وزارت بهداشت ارسال شده است، آمده است:

"جناب آقای دکتر نمکی
سرپرست محترم وزارت بهداشت

باسلام

پیرو درخواست اینجانب از وزیر پیشین بهداشت، جناب آقای دکتر هاشمی، مبنی بر ارائه‌ی گزارش ماه اول روند درمان زنده‌یاد عباس کیارستمی، این گزارش توسط تیم کارشناسی وزارت بهداشت تهیه شد و بر اساس استعلام از آقای دکتر پایدار، مسئول تیم رسیدگی به درمان زنده‌یاد عباس کیارستمی، گزارش تهیه شده در تاریخ هجدهم مرداد ۱۳۹۶ به دفتر وزیر بهداشت ارائه گردید. اما با وجود پیگیری‌های مکرر اینجانب، دکتر هاشمی این گزارش را در اختیار خانواده‌ی زنده‌یاد کیارستمی قرار ندادند؛ لذا از جنابعالی درخواست دارم گزارش ارائه شده توسط تیم کارشناسی وزارت بهداشت را در اختیار اینجانب قرار دهید.

با احترام
بهمن کیارستمی

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌

ایسنا/زنجان مدیر امور اجتماعی اداره‎‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی در سال گذشته به ۱۴۵ واحد رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد ۷ درصدی داشت.

سجاد اوجاقلو در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری هستند، اظهار کرد: هم اکنون تعداد کمی از واحدهای تولیدی که مشمول راه‌اندازی خانه بهداشت هستند در استان باقی مانده است که تاسیس خانه بهداشت در آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲۳ هزار و ۵۰۰ کارگر از خدمات خانه‌های بهداشت، ادامه داد: ارائه خدمات رفاهی و استراحتگاهی برای کارگران در شهرهای سیاحی و زیارتی جزو برنامه‌ها قرار دارد، چرا که ارائه خدمات رفاهی جزو نکات مورد تاکید است و در این راستا در سال گذشته به ۲۳۲۰ کارگر و خانواده‌هایشان خدمات ارائه شده است.
 
اوجاقلو با اشاره به ارائه خدمات ورزشی به کارگران نیز خاطرنشان کرد: تعداد خانه‌های فرهنگ کار افزایش داده شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشند. داشتن جامعه کارگری با نشاط و پویا بهره‌وری را افزایش می‌دهد و این نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم