Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، پیروز حنا‌چی در حاشیه مراسم امضای قرارداد خرید ۳۷۶ واگن مترو از کنسرسیوم واگن پارس و یک شرکت چینی، در جمع خبرنگاران گفت: این تفاهم‌نا‌مه به منظور ساخت ۳۷۶ واگن مترو (معادل ۴۷ قطار کامل) برای مترو امضا شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو و نیم میلیون سفر با مترو انجام می‌شود، اظهار داشت: هدف ما این است که سفرهای مترو را تا هفت میلیون سفر افزایش دهیم و برای این کار، راهی جز بهره‌برداری کامل از خطوط مترو وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران افزود: برای کاهش فاصله قطارها به چهار دقیقه نیازمند دو هزار واگن هستیم که اقدامات و توافقنامه‌های آتی در جهت تأمین همین دو هزار واگن است. در شرایط اقتصادی فعلی منابع مالی این واگن‌ها از طریق فاینانس و با حمایت دولت تأمین می‌شود.

حناچی با بیان اینکه ساخت این واگن‌ها با ۳۰ درصد تولید داخل انجام می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد واگن‌ها تولید داخل است و نقطه هدف ما این است که ۵۰ درصد آنها تولید داخل شود. 

وی ادامه داد: بزرگترین کمک دولت به راه‌‌آهن شهری فاینانس بوده است. 

شهردار تهران در پاسخ به این سوال که در جلسه مشترک شهرداران پس از انقلاب که ظهر امروز برگزار شد چه گذشت؟ اظهار داشت: از ۱۳ شهردار بعد از انقلاب که یکی از آنها فوت کرده است، ۹ نفر در این جلسه شرکت کردند و موضوع انتقال تجربیات به بحث گذاشته شد.

حناچی ادامه داد: ما برای آنکه بتوانیم کار‌های خود را پیش ببریم، نیازمند سرمایه‌های اجتماعی بیشتری هستیم و تفاوت عمده اکنون با شرایط گذشته در همین نکته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا قالیباف و کرباسچی به عنوان شهردارانی که بیشترین سال‌های تصدی شهرداری را برعهده داشتند، غیبت کردند؟ تصریح کرد: این جلسه دوستانه بود. آقای قالیباف به دلیل مراسم ازدواج پسرش و آقای کرباسچی به دلیل تداخل با جلسه دیگری نتوانست حاضر شود و آقای احمدی‌‌‌نژاد هم اطلاع ندادند که چرا به جلسه نیامده‌اند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد

به گزارش همشهری آنلاین، ۱۶ روز مانده به پایان مهلت قانونی تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، میز خدمت تبدیل مجوزها از امروز (نهم اردیبهشت ۱۴۰۳) تا روز ۲۵ اردیبهشت که آخرین روز از مهلت قانونی تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا است در بازار بزرگ تهران و ۱۰ ایستگاه مترو دایر شده است.

طبق اعلام مرکز بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد، میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در ایستگاه‌های مترو تجریش، شهید بهشتی، هفت‌تیر، امام خمینی (ره)، ۱۵ خرداد، امام حسین (ع)، میدان ولی‌عصر (عج)، میدان آزادی، میدان انقلاب و صادقیه دایر است.

این میزها در قالب مرحله دوم کارزار تبدیل مجوزها به راه افتاده و متولیان امر در تلاش هستند بیشترین امکانات را برای دارندگان مجوزهای کاغذی فراهم آورند تا در مهلت قانونی، مجوز خود را به شناسه یکتا تبدیل کنند.

تبدیل حدود ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هشتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۶۷ هزار و ۹۱۹ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۳۹ هزار و ۴۶۰ مجوز است.

در میان استان‌ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان‌های مذکور به ترتیب ۱۲.۹ درصد، ۱۲.۹ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۹ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۲۲ هزار و ۷۵۱ مجوز، ۳۲ هزار و ۵۲۸ مجوز، ۱۰ هزار و ۳۳۵ مجوز و ۶ هزار ۹۴۸ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است. کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان‌های خوزستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

در میان دستگاه‌ها نیز سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی در صدر جدول کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۴.۵ درصد، ۱۸.۲ درصد، ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

طبق قانون از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و یا با مراجعه به میزهای خدمت فقط با ورود ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت و رایگان مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 848192 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شاخص کسب و کار وزارت امور اقتصاد و دارایی

دیگر خبرها

  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو