Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: برای ارتباط آسان‌تر بازرگانان و همچنین سرعت بخشیدن به صادرات، پیشنهاد راه‌اندازی خط هوایی اهواز-بندرعباس-قطر یا قطر-عمان-اهواز به استانداری خوزستان داده‌شده که امیدواریم هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود. ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهلا عموری، امروز در نشست خبری که در محل اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، با اشاره به اینکه در خوزستان انواع صنایع‌دستی تولید می‌شود، اظهار داشت: متأسفانه هیچ‌گونه برندی در زمینه صنایع‌دستی خوزستان وجود ندارد؛ با چند شرکت داخلی در این خصوص رایزنی شده و موفق به ترغیب آن‌ها برای برند سازی در زمینه صنایع‌دستی شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که به‌عنوان گردشگر به استان مراجعه می‌کنند باید با اعتماد به یک یا چند برند مطرح، اجناس و وسایل موردنیاز خود را خریداری کنند.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز درباره وظیفه و تعهدات این اتاق به بازرگانان گفت: اتاق بازرگانی به‌عنوان مادر تشکل‌ها، انجمن‌ها و واحدهای تولیدی، به مجموعه‌های تحت عضویت خود خدمات ارائه می‌دهد اما اتاق بازرگانی در اهواز علاوه بر این به افرادی که کار تولیدی می‌کنند و در این اتاق نیز عضویت ندارند خدمات ارائه می‌کند.

عموی ادامه داد: اتاق بازرگانی اهواز با عضویت در کارگروه توسعه صادرات توانست بسیاری از مشکلات صادرکنندگان را در آن مطرح و در صورت نیاز به پیگیری بیشتر در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی عنوان کند.

وی درباره افزایش ارتباط بازرگانان با کشورهای همسایه و حوزه خلیج‌فارس به‌ویژه عراق، بیان داشت: ترانزیت کالا به عراق موجب رونق اشتغال، کارآفرینی و ارزآوری می‌شود؛ در حال حاضر کشور عراق مقصد نخست بازرگانان خوزستانی است و در حال انجام کارهای زیرساختی برای فعالیت بازرگانان در کشورهای قطر و عمان هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز بابیان اینکه کشور قطر حدود 2 میلیون نفر جمعیت دارد، افزود: کشور قطر مانند سایر کشورهای حوزه خلیج‌فارس بیشتر نیازهای اساسی خود را از خارج وارد می‌کند که البته استان‌های فارس، بوشهر و بندرعباس در بحث بازرگانی با کشور قطر بسیار از ما جلوتر هستند.

عموری ادامه داد: برای ارتباط آسان‌تر بازرگانان و همچنین سرعت بخشیدن به صادرات، پیشنهاد راه‌اندازی خط هوایی اهواز-بندرعباس-قطر یا قطر-عمان-اهواز به استانداری خوزستان داده‌شده که امیدواریم هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

وی تصریح کرد: خوزستان به دلیل اشتراکات زبانی و فرهنگی با مردم کشورهای قطر و عمان به‌سرعت می‌تواند بخش قابل‌توجهی از بازارهای این دو کشور را به دست آورد.

بازرگانان خوزستانی فرصت تجارت با قطر را از دست ندهندکرمانشاه| همسایه‌ها در تحریم‌ها بهترین طرف تجاری بوده‌اند؛ توسعه تجارت با عراق پاسخ بی‌ادبی‌های ترامپ استهیئت تجاری اندونزی به استان خوزستان سفر می‌کند

شب خوابی کامیون داران در مرز چذابه

رئیس اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به گذشت 14 سال از عمر مرز چذابه، گفت: عدم زیرساخت‌های مناسب در مرز چذابه مشکلات جدی را برای صادرات و واردات به وجود آورده است.

وی بابیان اینکه عدم توسعه زیرساخت‌ها سبب بروز خسارت به صادرکنندگان شده، افزود: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته به‌منظور اضافه کردن یک دروازه برای روان شدن تردد کامیون‌ها در مرز متأسفانه تاکنون این مورد محقق نشده و این مسئله شب خوابی کامیون داران در مرز را بعضاً تا 5 روز افزایش داده است.

عموری تأکید کرد: اتاق بازرگانی اهواز همواره در بحث مشکلات مالیاتی از فعالان اقتصادی حمایت کرده و تلاش بر این بوده که برای رفع موانع در کنار بخش خصوصی باشد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز ادامه داد: توانستیم با عملکرد قوی مجموعه اتاق بازرگانی اهواز و همکاری اتاق‌های بازرگانی آبادان و خرمشهر، علاوه بر کسب کرسی مسئولیت اتاق مشترک ایران و عراق، مسئولیت اتاق بازگانی عمان و قطر را نیز کسب کنیم.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط مستمر با عراق، عمان و قطر، افتتاح خط کشتیرانی بندر خرمشهر به بندر صحار و ارائه ویزای فرودگاهی در عمان از مهم‌ترین دستاوردهای اتاق بازرگانی اهواز بشمار می‌رود.

انتهای پیام/ن

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکارآرانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای اجتماعی استان تهران در سال جاری، از بررسی راه‌اندازی و توسعه مراکز «سراج» در سطح استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران خبر داد.

خدمتکارآرانی گفت: مراکز «سراج» یا به عبارتی مراکز سلامت روانی اجتماعی، جزو پروژه‌هایی است که از سال گذشته به صورت مشترک بین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه هدف گذاری این پروژه در فاز اول راه اندازی ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور بوده است، گفت: سهم استان تهران در این پروژه ۱۸ مرکز بود که تا امروز و گزارشات واصله از سه دانشگاه علوم پزشکی استان، ۱۲ مرکز به صورت قطعی راه اندازی شده است.

وی در تشریح جزئیات بیشتر این طرح، از راه اندازی هفت مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهرستان‌های شرق استان تهران از جمله پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: چهار مرکز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در اسلامشهر، شهرری و شهر تهران و یک مرکز هم توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان راه‌اندازی شده است که مجموعاً ۱۲ مرکز از ۱۸ مرکز هدف محقق و الباقی نیز تا نیمه سال جاری در دست تمهید مقدمات و تجهیز و راه اندازی است.

خدمتکارآرانی بیان کرد: امیدوار هستیم که با محوریت و حمایت فرمانداری‌ها بتوانیم تعهدات مورد نظر در اجرای این طرح را در سطح استان تهران محقق کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، هدف از ایجاد این مراکز را ارتقای کمی و کیفی خدمات روانی و اجتماعی به عموم افراد و به خصوص افرادی که دارای اختلالات روانی، فکری و رفتاری هستند عنوان کرد و گفت: این افراد از طرق مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش و اورژانس اجتماعی بهزیستی به مراکز «سراج» ارجاع و بر اساس پروتکل‌ها، مورد حمایت‌های روانپزشکی و درمانی که منتج به بهبودی و توانمندی آنها شود قرار می‌گیرند.

وی در ادامه در خصوص فعالیت مراکز «اتاق فرار» نیز اظهار کرد: این مراکز جزو بازی‌های فکری و سرگرمی‌هایی است که طی سالیان اخیر تعداد آنها رشد قابل توجه داشته و نیازمند بررسی دقیق هستند و در این جلسه مقرر شد که بر آنها نظارت‌های لازم وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تشدید نظارت‌ها بر برنامه‌ها و محتوای مراکز «اتاق فرار» و نوع مجوزهای این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مربوطه مثل اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، سازمان اطلاعات و فراجا و سایر دستگاه‌ها، استانداردها و دستورالعمل‌های لازم را مورد بازخوانی و بازتعریف و به روزرسانی قرار دهد و ساز و کارهای نظارت بیشتر بر عملکرد این مراکز و برخورد با مراکز غیر قانونی انجام شود.

کد خبر 6097589

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا