Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@07:44:36 GMT

راهکار‌های درمانی سندرم سر صاف

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۹۹۵۳۴

یک متخصص اطفال درباره راه‌کار‌های درمانی سندرم سر صاف یا پلاژیوسفالی در نوزادان توضیحاتی داد. ناطقان: علی محتشمی متخصص اطفال، درباره سندرم سر صاف یا پلاژیوسفالی در نوزادان، اظهار کرد:  سر نوزاد به هنگام تولد بسیار نرم است؛ گاهی  عبور از کانال زایمانی و یا به دلیل زیاد به پشت بودن، سبب مسطح شدن سر نوزاد می‌شود؛ خوشبختانه برای برطرف شدن آن نیازی به عمل جراحی نیست و با تغییر وضعیت‌های خواب نوزاد می‌توان به بهبود کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص اطفال بیان کرد: خوابیدن نوزاد برای زمان طولانی به پشت و قرار دادن نوزاد در صندلی ماشین، کریر، کالسکه می‌تواند این حالت را تشدید کند؛ یک نوزاد حتی قبل از تولد هم ممکن است به این مشکل دچار شود مخصوصا در دوقلو‌ها که فضای رحم تنگ است و به عضلات گردن جنین فشار وارد شده و باعث فرم گرفتن مسطح سر جنین می‌شود.

علائم و نشانه‌های سندرم سر صاف چیست؟

محتشمی اظهار کرد: نوزادان نارس که مدتی تحت مراقبت و خوابیده به پشت هستند و علاوه بر این سر نرم تری دارند مبتلا به این سندرم هستند؛ نوزادانی که به این سندرم مبتلا هستند قسمت پشت سر یا همان پس سر مسطحی دارند، معمولا در این قسمت موی کمتری وجود دارد.
برای درمان سندرم سر صاف باید چه کرد؟

وی ادامه داد: سندرم سر صاف ممکن است سبب ناهمواری پیشانی نوزاد شود یعنی یک طرف آن متورم باشد که برای درمان باید موقعیت سر کودک را زمانی که می‌خوابد تغییر داد، وقتی کودک به پشت می‌خوابد نوزاد را به آرامی از راست به چپ و برعکس تغییر موقعیت دهید.


این متخصص اطفال با اشاره به اینکه برای درمان سندرم سر صاف کودک را تغییر وضعیت دهید، گفت: اگر نوزاد در گهواره کنار تخت شما سمت چپ می‌خوابد این بار گهواره را سمت راست تخت قرار دهید؛ اگر برای مدت طولانی نوزاد را درون کالسکه، کریر و صندلی اتومبیل می‌گذارید مدتی او را بغل کنید تا وضعیت سر کودک تغییر کند.


وی یادآوری کرد: هرازگاهی نوزاد را روی شکم قرار دهید؛ گاهی پزشک متخصص جهت درمان کلاه مخصوص برای نوزاد تجویز می‌کند، هرگز بدون توصیه پزشک متخصص اقدام به خرید کلاه و بستن سر نوزاد نکنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سندرم سر صاف ، نوزادان ، پلاژیوسفالی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۹۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری و اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان متواری دو راهکار سند تحول برایت سریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آن‌هاست.

به گزارش ایسنا، طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

راهکارهای سند تحول برای تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات فراری بودن آن‌ها

سند تحول قضایی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آن‌ها، ارتقاء «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیندهای زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحدهای قضایی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضایی به صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضایی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحدهای قضایی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌هاست و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌ صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل؛ خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرائم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثناء مواردی که به تشخیص مقام قضایی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

بر اساس گزارش میزان، مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان