Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسین زارع روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از سال 1357 و بعد از انقلاب اسلامی مرکز پخش خون تنها در زایشگاه بنت الهدی در بجنورد مستقر بوده است که فرآورده های خونی نیز از مشهد دریافت می شد و خونگیری در موارد بسیار خاص و اندک انجام می گرفت.
وی افزود: شاخص اهدای خون استان هم اکنون 69 درصد، اهدای خون بانوان 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

13 درصد، اهدای مستمر73 درصد و شاخص جذب 16 درصد است.
وی گفت: از سال92 تاکنون 47 هزار و 709 واحد خون و پلاسما هم که مازاد بوده به سایر استان ها ارسال شده است.
مدیرکل پایگاه انتقال خون خراسان شمالی گفت: در سال 75 مرکز خونگیری و پخش در بیمارستان امام رضا (ع) راه اندازی شد که خونگیری و آزمایش ها در همان مرکز انجام می گرفت که این اقدام برای بیمارانی که به دلیل بعد مسافت و دریافت خون از مشهد جان خود را از دست می دادند بسیار موثر بود.
زارع اظهار داشت: از سال 78 پایگاه خونگیری بجنورد به صورت یکی از پایگاه های اقماری مشهد شروع به کار کرد و در سال 83 همزمان با استان شدن تبدیل به پایگاه منطقه ای شد و در سال 91 به اداره کل انتقال خون استان تغییر وضعیت داد.
وی افزود: در سال 94 نیز مرکز خونگیری شیروان شروع به کار کرد و اقدامات لازم برای ساخت مرکز خونگیری اسفراین نیز صورت گرفته است.
وی گفت: بهبود شاخص های فنی نظیر تعداد مراجعه کننده ها، تعداد خونگیری، تولید فرآورده های خونی، ساماندهی و بهینه سازی مصرف خون و فرآورده های خونی در بیمارستان های سطح استان، نصب و راه اندازی سردخانه زیر صفر و بالای صفر، خرید و تجهیز اتوبوس خونگیری، برقراری و اجرا سیستم جامعه مدیریت کیفیت جهت اخذ گواهینامه ایزو، راه اندازی و تجهیز واحدهای کنترل کیفی، راه اندازی واحد سرولوژی اختصاصی و ساخت سردخانه جدید در ابعاد بزرگتر منطبق با شرایط استاندارد از جمله فعالیت های این مرکز است.
زارع افزود: جذب 38 نفر نیرو، نصب و راه اندازی سیستم سرمایشی اتومات برای تهیه فرآورده های پلاسمای، ساخت، تجهیز و راه اندازی واحد آفرزیس و تولید پلاکت به روش فرزیس و جلوگیری از اعزام بیماران به مشهد و سایر مراکز، تشکیل کمپین های بزرگ اهدای خون دسته جمعی، تعمیر و بازسازی اداره کل انتقال خون مطابق با استانداردهای جهانی، موفقیت در بازرسی خارجی (وزارت بهداشت اتریش و آلمان ) و کسب مجوز ارسال پلاسمای تولیدی مازاد به شرکت های پالایشگر خارجی از جمله دستاورد های این مرکز در این مدت است.
مدیرکل پایگاه انتقال خون خراسان شمالی گفت: تشکیل باشگاه o منفی به منظور دسترسی سریع و آسان به افراد با این گروه خونی، تجهیز ناوگان حمل و نقل با خرید خودروهای جدید حمل خون، اجرای موفق طرح بزرگ کشوری گرفتن فقط نمونه از اهداکنندگان بار اول از دیگر دستاوردهای این مرکز در بعد از پیروز انقلاب اسلامی است.
زارع اظهار داشت: اجرای طرح کشوری واکسیناسیون علیه هپاتیت B برای اهداکنندگان مستمر، اختصاص زمینی در اسفراین برای ساخت ساختمان خونگیری، ساخت محل واحد کنترل کیفی در اداره کل، ساخت پایگاه خونگیری شیروان، جداسازی خونگیری خواهران و برادران، جداسازی پذیرایی اهداکنندگان از خونگیری، خریداری یک دستگاه خودروی جک برای تیم های سیاری و خرید تجهیزات واحد فرآورده نیز از دیگر فعالیت های این سازمان در این مدت است.
خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد.
3007/ 6042
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها بیمارستان خراسان شمالی شاخص ناوگان حمل و نقل وزارت بهداشت جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۰۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • نیاز ضرروی ۱۰۰رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند