Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@13:19:09 GMT

سیستم شارژ 40 واتی فوق سریع چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۰۰۰۹۳

به گزارش پارس نیوز، 

​تصور کنید به خانه رسیده‌اید، گوشیتان را به شارژ می‌زنید، شامتان را آماده می‌کنید و از حالا 30 دقیقه زمان دارید تا خود را برای مهمانی شب آماده کنید. اما ناگهان سراغ گوشیتان می‌روید و متوجه می‌شوید در تمام این مدت به شارژر وصل نبوده است! حالا شما گوشی‌ دارید که تنها 22درصد شارژ دارد آن هم برای مهمانی پیش‌رو که از قرار معلوم حداقل 6 ساعت به طول خواهد انجامید و قرار است کلی چت آنلاین داشته باشید، در اینستاگرام فعال باشید و کلی عکس ردوبدل کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این وضعیت می تواند برای بسیاری از افراد یک کابوس باشد اما برای دارندگان HUAWEI Mate 20 Pro موقعیتی بغرنج به شمار نمی آید، چرا که این گوشی به سیستم سوپرشارژر 40 واتی مجهز شده است.

از زمانی‌که گوشی‌های هوشمند به بازار آمده‌اند، «عمر باتری» مشکلی حل‌نشدنی بوده است.بی شک همه ما  باتری‌های بزرگ و حجیمی که نصب آن ها بر روی گوشی باعث سنگین شدن تلفن همراهمان می شد را به یاد داریم. با پیشرفت تکنولوژی گوشی‌های هوشمند، این مشکل به مراتب بدتر شد و عمر باتری‌ها به یکی از مهم ترین فاکتور های خرید گوشی‌ برای کاربران تبدیل شد. اغلب ما افرادی را در مهمانی ها می‌بینیم که به‌دنبال پریزی هستند تا بتوانند گوشی‌شان را شارژ کنند. این اتفاق در حالی می‌افتد که ارتباطات بی‌سیم روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شوند و مردم بیش از گذشته می‌خواهند در اینترنت گذشت‌وگذار کنند و ویدئو تماشا کنند.

به همین دلیل هوآوی به‌شدت روی تحقیق‌وتوسعه درباره این موضوع سرمایه‌گذاری کرده تا نه تنها از قدرتمند بودن باتری‌ محصولات خود مانند HUAWEI Mate 20 Pro اطمینان حاصل کند بلکه محصولات خود را تا حد ممکن ظریف و باریک تولید کند و در عین حال نسبت به هر گوشی دیگری در جهان ظرفیت شارژ سریع‌تری را داشته باشند. این شرکت با عرضه سری گوشی‌های جدید خود از سیستم شارژ جدیدی به نام Huawei 40W  SuperCharge رونمایی کرد تا نشان  دهد دغدغه کاربران تا چه برایش حائز اهمیت است.

از سری Mate 8، هوآوی تغییرات عظیمی روی تکنولوژی‌های شارژ سریع انجام داده است که به عنوان مثال می توان به توسعه سریع‌ترین شارژر 10واتی بی‌سیم دنیا با استاندارد TÜV اشاره کرد. کاربران در حال‌حاضر از وجود این مزایا آگاه هستند ؛ اما به نظر می رسد هوآوی چیزی بیش از این‌ها در آستین دارد.

سیستم سوپرشارژ 40 واتی هوآوی اجازه می‌دهند گوشی در سریع‌ترین حالت ممکن شارژ شود. این تکنولوژی بدون هیچ گونه ‌خطر و در محیطی ایمن، باتری گوشیتان را شارژ می‌کند.

 

به‌لطف این تکنولوژی، HUAWEI Mate 20 Pro قادر است سریع‌تر از رقبای موجود در بازار شارژ شود و در عین حال امنیت کاربران را نیز تضمین می کند.  -  HUAWEI 40W Super Charge در یک سیستم ایمنی چند مرحله‌ای ساخته شده وگواهینامه تایید امنیت را از کمپانی TÜV آلمان دریافت کرده است.

در آخر و با توجه به نکات اشاره شده در بالا، اگر تنها نیم ساعت زمان دارید جایی برای نگرانی وجود ندارد. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که  HUAWEI Mate 20 Pro را به شارژ بزنید تا در عرض مدت زمان کم از صفر تا 70درصد شارژ شود. تازه باتوجه به قابلیت بهینه‌سازی باتری به‌وسیله هوش‌ مصنوعی، بیشتر از حد معمول می‌توانید از مهمانی پیش‌رو لذت ببرید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استاندارد باتری تلفن جهان گوشی های هوشمند پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • تیگو ۹ مدل ۲۰۲۴ رسما رونمایی شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • تصاویری جذاب از معرفی تسلا مدل ٣ پرفورمنس ٢٠٢۴