Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان با حضور مسئولان افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان با حضور محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، استاندار لرستان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستان افتتاح شد.

علی نادر، دهقانی رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در این رابطه گفت: با توجه به آمار بالای ناباروری در استان ما، لازم است همه ساختار دست به کار شوند و تدبیری اتخاذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه با توجه به پشتوانه علمی جهاد دانشگاهی و وجود پژوهشگاه رویان، اقدام در این حوزه از سوی جهاد دانشگاهی لرستان آغاز شد، تصریح کرد: بنیاد برکت و استانداری لرستان هم کمک خیلی خوبی کردند و در نهایت امروز مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان افتتاح شد.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با تاکید بر اینکه این مرکز ناباروری از مراکز درجه یک کشور است و در آینده نزدیک به یکی از برند‌های کشور تبدیل خواهد شد، افزود: می‌توانیم حجم عظیمی از زوج‌های نابارور را در این مرکز پذیرش کنیم، حتی از استان‌های ایلام، خوزستان، همدان و دیگر استان‌های همجوار نیز ظرفیت پذیرش داریم.

دهقانی با اشاره به اینکه به روز‌ترین تجهیزات و نیروی انسانی با تجربه و تحصیلکرده را در این مرکز در اختیار داریم، ادامه داد: قرار بود زودتر این مرکز را راه اندازی کنیم، اما گرانی‌ها کار ما را به تعویق انداخت و از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

وی یادآور شد: ۱۱ میلیارد تومان اعتبار صرف ایجاد مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز درمان ناباروری درمان ناباروری درمان نازایی مرکز درمان ناباروری لرستان جهاد دانشگاهی لرستان علی نادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش تابناک، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

 
آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد