Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان گفت: تقوا پیشه کنید تا به لذت معنوی دست پیدا کنید و آن را فریاد بزنید تا جوان امروز بداند عمر خود را روی چه چیزی باید سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا پناهیان» استاد حوزه و دانشگاه شامگاه سه‌شنبه (18دی) در جلسه هفتگی هیات میثاق با شهدا که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، اظهار کرد: امام صادق(ع) از گوش فرا دادن به قرائت قرآن بسیار لذت می‌بردند ما نیز باید درباره کسب لذت معنوی تمرین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیرینی لذت معنوی بسیار فراتر از لذت حرام است و باید گفت اصلا قابل قیاس نیست، اگرچه ذکر الهی برای مومنان لذت‌بخش است اما لذت‌بخش‌تر از آن ترک گناه در همه ابعاد رفتار، اخلاق، کردار و حتی فکر و خیال است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اهل‌بیت(ع) از زندگی سالم به دور از گناه و همراه با اطاعت از خداوند بسیار لذت می‌بردند و این لذت بردن خود را هم مخفی نمی‌کردند، گفت: هر کس دنبال کسب لذت معنوی نباشد عمر خود را بیهوده از دست داده است.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان درباره نماز آیت‌الله بهجت، ابراز کرد: ایشان چنان در نماز لذت معنوی داشتند که اگر کسی پشت سر ایشان نماز می‌خواند تازه متوجه می‌شد که نماز چه عالمی دارد.

وی افزود: باید لذت‌های معنوی در اثر ترک گناه، ذکر، انجام طاعت الهی، رفتارهای ایثارگرانه، مطالعه زندگی شهدا، حکمت مطالعه تاریخ، مطالعه قرآن و احادیث ائمه معصومین(ع)، شب بیداری و بسیاری اعمال نیک دیگر فریاد زده شود تا جوان بداند که باید عمر خود را روی این مسائل سرمایه‌گذاری کند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ضرورت تبین لذت معنوی برای دیگران شاید جزو مصادیق بیان نعمت الهی باشد، اظهار کرد: انسان برای رسیدن به چنین لذت‌هایی باید تلخی را تحمل کرده و وقت خود را برای کسب لذت‌های کم هدر ندهد.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه هر کدام از شما در قلب خود چشمه‌های جوشان از معنویت دارید، تصریح کرد: برای جاری شدن این چشمه‌ها مضطرانه به خداوند التماس و تمنا کنید، سجده و تمنا از جمله احساسات معنوی بسیار زیبایی هستند که انسان را غرق لذت معنوی می‌کند.

وی افزود: قرآن را با حزن بخوانید زیرا با حزن نازل شده است، قرائت قرآن همراه با حزن یا گریه سر نماز اثر بسیار خوبی برای کسب لذت معنوی انسان دارد.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در دوران دفاع مقدس رزمندگان از مناجات، رنج، سختی بسیار لذت می‌بردند و هنگامی که می‌خواستند به شهر بازگردند سریع دلشان برای جبهه تنگ می‌شد، شاید برخی از تیر و ترکش می‌ترسیدند اما نمی‌توانستند از لذات معنوی موجود در جبهه دست بکشند.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در پایان خاطرنشان کرد: تقوا پیشه کنید که به لذات معنوی دست پیدا کنید.

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل خبرگزاری شبستان استاد پرورش استاد علی اکبر پرورش مجلس استان گلستان کانون های مساجد آیت الله سید حاتمی مراجع و علماء شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود


به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی شیرازی پیش از ظهر دوشنبه در همایش حکمت مطهر و تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین اظهار کرد: قزوین برگ برنده هایی دارد که در کمتر استانی وجود دارد و برخی از آنها در هیچ استانی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اگر همه هستی خود را پای این شهدا بریزیم کم است، افزود: شهید لشگری شهید وارسته ای است که دوران بسیار سختی را گذراند و بیشترین دوران اسارت را طی کرد اما هرگز از هدف و آرمان خود دست برنداشت.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع اظهار کرد: اگر با شهدا زندگی کنیم حیات داریم. مکتب ما مکتب شهادت است و مربی ما شهدا هستند.

وی تاکید کرد: اگر آنچه را که امامین انقلاب ترسیم کردند در همان مسیر قدم به قدم پشت سر ولایت حرکت می کردیم امروز قله ها را بسیار جلوتر فتح کرده بودیم هر چند نیروهای مسلح به این وظیفه به خوبی عمل کردند.

حجت الاسلام شیرازی با بیان اینکه افتخار نیروهای مسلح ما این است که تدابیر ولایت را عمل می کنند، اضافه کرد: در بحث موشک و ساخت و بُرد موشک و در تجهیز موشک نقطه زن گام به گام مسیر ولایت را طی کردیم تا به این نقطه رسیدیم.

وی اضافه کرد: امروز موشک شهاب قدیمی شده و موشک های دقیقی همچون خرمشهر و حاج قاسم سلیمانی داریم اما در جنگ اسراییل به کار نبردیم بلکه آنچه به کار برده شد بخش کوچکی از استعداد و توان نظامی ما بود.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع افزود: هر جا در مسیر مکتب ولایت حرکت کردیم به نتیجه رسیدیم. امروز در کشور در شرایطی از امنیت به سر می بریم که نگرانی بابت این مولفه مهم وجود ندارد چرا که خداوند چنان صحنه سازی کرد که ما برای انتقام از آنچه در کنسولگری ایران در سوریه اتفاقاً افتاد و برای انتقام از حرکت احمقانه دشمن، موشک ها را بر سر اسرائیل سرازیر کردیم.

حجت الاسلام شیرازی یادآور شد: امروز خیابان های اروپا صحنه حضور میلیونی مردم در مقابله با استکبار جهانی است و این تصمیم خداست و هرجا با خدا بودیم خدا ما را یاری کرد.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در ادامه با اشاره به روز عقیدتی، معلم و روز شهید مطهری تصریح کرد: معلمی شغل اولیا و انبیا و شهداست. همه شهدا تربیت کننده جامعه هستند و مسیر اتصال به خدا را نشان می دهند.

وی در ادامه راه شهدا را یک وظیفه همگانی عنوان کرد و گفت: اگر شهدا نبودند امروز نظام و اسلام وجود نداشت و مشخص نبود امروز تحت چه پرچمی حرکت می کردیم. لذا باید ببینیم چقدر با شهدا مانوس هستیم.

کد خبر 6092246

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است