Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن زید، وزیر جوانان و ورزش یمن به شکست تیم ملی فوتبال این کشور در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ برابر ایران واکنش نشان داد. ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷ ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزارت جوانان و ورزش یمن پس از شکست سنگین 5 بر صفر تیم ملی فوتبال این کشور در بازی نخست گروه D جام ملت‌های آسیا برابر ایران اعلام کرد این نهاد نمی‌تواند دخالتی در امور فدراسیون‌ها داشته باشد و فقط می‌تواند پشتیبانی‌های اداری و مالی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زید، وزیر جوانان و ورزش یمن در صنعا نیز گفت: ما با فدراسیون‌های ورزشی برای حمایت‌های عملی و مالی در ارتباط نزدیک هستیم اما با فدراسیون فوتبال که به ریاست العیسی در شهر عدن مستقر است هیچ‌گونه ارتباطی نداریم. او به تنهایی کادر فنی و محل اردوهای تیم ملی فوتبال یمن را انتخاب کرد. او برای شرکت تیم ملی فوتبال یمن در جام ملت‌های آسیا تمام ارتباط‌های خود را با ما در صنعا قطع کرد. علت قطع ارتباط‌ها هم روشن است. تیم ملی فوتبال یمن را برای برپایی اردوهای آماده‌سازی به کشورهای عربستان و امارات بردند. 2 کشوری که روزانه مرتکب قتل عام مردم یمن، محاصره زمینی، هوایی و دریایی و تخریب زیرساخت‌ها و نقض حاکمیت ما و شهروندان استان‌های جنوبی یمن می‌شوند. هر مشارکت ورزشی در این کشورها به معنای چراغ سبزی برای ادامه تجاوزهای این 2 دشمن شرور مردم یمن است و نشان می‌دهد ما تسلیم اشغالگری عربستان و امارات هستیم.

وی افزود: بدون شک احساس تلخی پس از شکست تیم ملی فوتبال یمن برابر ایران داشتیم. هر کسی که تیم ملی کشورش را تشویق نکند، بیمار است و درگیر نفرت می‌شود. هر تیمی با وجود تجاوزگری و محاصره ما را نمایندگی نمی‌کند زیرا ما اعراب یمنی هستیم.

صمد مرفاوی: دل‌مان را به برد مقابل یمن خوش نکنیم

انتهای پیام/

R7858/P/S3,27,1410/CT10 واژه های کاربردی مرتبط جام ملت‌های آسیا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جام ملت های آسیا جام ملت های آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۱۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • ادامه سیاست ادواردز؛ آرنه اسلوت قدرت نقل و انتقالاتی ندارد
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟
  • دلیل رد سرمربی‌گری تراکتور از سوی فرهاد مجیدی
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • تساوی الوحده در حضور نوراللهی
  • تصمیم مهم مهدی قایدی برای فصل آینده
  • عملیات وعده صادق نماد صلابت هر ایرانی
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏ + جزئیات قرارداد
  • فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!
  • غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان