Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@23:21:55 GMT

حمله شبانه به مدافع حقوق حیوانات در تبریز

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۰۱۳۱۱

حمله شبانه به مدافع حقوق حیوانات در تبریز

صبح امروز خبری مبنی بر حمله شبانه به مدافع حقوق حیوانات در تبریز در فضای مجازی منتشر شد که برای بررسی صحت و سقم و علت حادثه با فردی که مورد حمله واقع شده گفت‌وگو کردیم.
ژیلا پورایرانی، مدیر پناهگاه حیوانات پردیس تبریز در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی در تشریح جزئیات حادثه مدعی شد: ساعت 24 شب گذشته با تماس تلفنی به بهانه‌ی رسیدگی به بیمار بدحال، بنده را به درب خانه کشاندند که در این حین با سه جوان قمه به دست مواجه شدم، آن‌ها به سمت خانواده‌ام حمله کردند و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند، این افراد به صورت وحشیانه عربده می‌کشیدند، به سختی به پلیس اطلاع دادم اما دو دقیقه قبل از رسیدن پلیس، این افراد از محل متواری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     وی با بیان این‌که حدود یک ماه گذشته با دریافت گزارشی مبنی بر شکنجه‌ی یک قلاده سگ توسط صاحبش با اتو، بستگان این فرد با هماهنگی بنده، سگ را به کلینیک درمانی اعزام کردند، گفت: علی رغم انجام اقدامات درمانی روی سگ، حیوان تلف و گواهی فوت آن نیز صادر شد.     مدیر پناهگاه حیوانات پردیس تبریز با بیان این‌که صاحب این سگ، بنده را به دلیل حمایت از حیوانات به اسید پاشی تهدید ‌کرد، گفت: بنده مطمئن هستم که افراد حمله کننده به بنده، همان صاحب سگ بودند و بنده تمامی اطلاعات و جزئیات این جریانات را به پلیس توضیح داده‌ام و اکنون نیز وکیل انجمن، شکوایه ای را آماده می‌کند تا هر چه  سریع‌تراقدامات قانونی برای آن انجام شود.     وی با گلایه ازعدم علاقمندی همسایگان نسبت به فعالیتش در حوزه‌ی حیوانات، افزود: بنده چرا به دلیل حیوان دوستی چنین تاوان سنگینی را باید پرداخت کنم، آیا بنده با عمل به وظیفه‌ی شهروندی‌ام کار اشتباهی انجام داده‌ام؟ با حمایت از هر حیوان بیماری هر کسی انگشت اتهام را به سمت بنده نشانه می‌رود.
پورایرانی با بیان این‌که کسی از ما به عنوان سازمان مردم نهاد حمایت نمی‌کند، گفت: بنده با حمایت از حیوانات هیچ کارخلاف اخلاقی انجام نمی‌دهم و از دادستان تبریز خواهش می‌کنم از افراد حامی حقوق حیوانات حمایت کند، ما خودمان مخالف سگ گردانی و نگهداری حیوانات در داخل خانه هستیم، دستگاه قضایی باید از توله کشی برخی از دامپزشکان جلوگیری کند و با چنین افراد روانی که با حیوانات وحشیانه رفتار می‌کنند، به صورت ریشه‌ای برخورد کند.     وی ادامه داد: در حمله‌ی دیشب قلب مادر بنده از شدت ناراحتی دچار مشکل شده و کمر پدرم نیز به دلیل شدت ضرب و شتم  مشکل پیدا کرده است، والدین بنده چه گناهی دارند که چنین جریانی را باید تجربه کنند؟.     
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها حقوق دستگاه قضایی ضرب و شتم فوت والدین جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، این مطالعه که در مجله JNeurosci منتشر شده است، یکی از اولین مطالعاتی است که به طور تجربی دلایل کندی حرکت را در میان بزرگسالان بالای ۶۵ سال بررسی کرده است. محققان دریافتند که افراد مسن ممکن است تا حدودی کندتر حرکت کنند، زیرا برای آنها برای حرکت کردن باید انرژی بیشتری نسبت به افراد جوان صرف کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه در پیری جوان شویم؟

علا احمد(Alaa Ahmed)، یکی از نویسندگان این مطالعه، استاد دانشکده مهندسی مکانیک پاول‌ ام رادی می‌گوید: نحوه حرکت ما، از حرکات چشم گرفته تا راه رفتن و صحبت کردن، دریچه‌ای به روی پیری و پارکینسون می‌گشاید. ما در تلاشیم تا اساس عصبی آن را درک کنیم.

برای این مطالعه، محققان از شرکت کنندگانی در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۵ و ۶۶ تا ۸۷ سال خواستند تا یک کار ساده را انجام دهند: دستیابی به یک هدف روی صفحه نمایش که شبیه به انجام یک بازی ویدیویی بود. با تجزیه و تحلیل الگوهای این دستیابی‌ها، محققان کشف کردند که به نظر می‌رسد افراد مسن‌تر حرکات خود را تحت شرایط خاصی تغییر می‌دهند تا منابع انرژی محدودتر خود را حفظ کنند.

دکتر اریک سامرساید(Erik Summerside)، سرپرست تیم تحقیقاتی، که دکترای خود را در زمینه یکپارچه‌سازی دریافت کرده است، می‌گوید: همه ما، چه جوان و چه پیر، ذاتا به دنبال دریافت بیشترین پاداش از محیط خود و در عین حال به حداقل رساندن میزان تلاش برای انجام این کار هستیم.

این مطالعه دو فرضیه را در مورد این که چرا سالمندان کندتر حرکت می‌کنند، بررسی کرد.

اولین مورد نشان می‌دهد که عضلات افراد مسن ممکن است با کارایی کمتری کار کنند و کالری بیشتری بسوزانند در حالی که وظایف مشابه جوانان را انجام می‌دهند. مورد دوم پیشنهاد می‌کند که پیری ممکن است مدار پاداش در مغز انسان را تغییر دهد، زیرا افراد دوپامین کمتری تولید می‌کنند که یک ماده شیمیایی در مغز است که مسئول ایجاد احساس رضایت پس از انجام یک کار به شمار می‌رود.

در طول این آزمایش، شرکت کنندگان از یک بازوی رباتیک برای حرکت مکان‌نما به سمت هدفی روی صفحه رایانه استفاده کردند. اگر موفق می‌شدند، پاداش کوچکی مانند انفجار هدف و پخش صدای «بینگ بینگ» دریافت می‌کردند. هر دو گروه سنی زمانی که فهمیدند این صدا را خواهند شنید زودتر به هدف خود رسیدند، اما به روش‌های مختلف به این هدف رسیدند. بزرگسالان جوان‌تر دست‌های خود را سریع‌تر به سمت پاداش حرکت می‌دهند، در حالی که بزرگسالان مسن‌تر عمدتا زمان واکنش خود را بهبود می‌بخشند.

هنگامی که محققان وزنه‌ای هشت پوندی را به بازوی رباتیک شرکت کنندگان جوان اضافه کردند، تفاوت بین دو گروه سنی ناپدید شد که توجه محققان را برانگیخت.

دکتر رابرت کورتر(Robert Courter)، سرپرست تیم تحقیق، توضیح می‌دهد: به نظر می‌رسد که مغز می‌تواند تغییرات بسیار کوچکی را در میزان انرژی که بدن مصرف می‌کند تشخیص دهد و حرکات ما را بر اساس آن تنظیم می‌کند. حتی زمانی که فقط با چند پوند اضافی حرکت می‌کنید، واکنش سریع‌تر به گزینه‌ای ارزان‌تر برای رسیدن به پاداش تبدیل شد، بنابراین جوانان روشی مشابه افراد مسن را تقلید کردند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که به نظر می‌رسد هزینه‌های تلاش برای رسیدن، عامل تعیین‌کننده در کاهش حرکت افراد مسن است. در حالی که این مطالعه نمی‌تواند به طور کامل مراکز پاداش مغز را به عنوان مقصر رد کند، اما اگر دانشمندان بتوانند مکان و نحوه ظهور این تغییرات از بدن را شناسایی کنند، ممکن است بتوانند درمان‌هایی را برای کاهش تلفات پیری و بیماری ایجاد کنند.

احمد می‌گوید: با کنار هم گذاشتن همه این موارد، نتایج ما نشان می‌دهد که هزینه‌های تلاش برای رسیدن به هدف، حرکت افراد مسن‌تر را کُند می‌کند.

این تحقیق به طور بالقوه می‌تواند ابزارهای جدیدی را برای تشخیص طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله بیماری پارکینسون، ام‌اس، افسردگی و اسکیزوفرنی در اختیار پزشکان قرار دهد. همانطور که ما به کشف رازهای پیری و حرکت ادامه می‌دهیم، مطالعاتی مانند این ما را یک گام به درک و پرداختن به چالش‌های ناشی از افزایش سن نزدیک‌تر می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228542 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • حمله‌های شبانه ارتش رژیم صهیونیستی به رفح
  • حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • استمرار فعالیت خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز