Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@10:40:03 GMT

قوه مقننه مسئول دیوار کشی اطراف مجلس نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۰۱۹۴۶

قوه مقننه مسئول دیوار کشی اطراف مجلس نیست

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت نهادهای امنیتی متولی دیوارکشی اطراف مجلس هستند.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، بهروز نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز(چهارشنبه 19 دی) با حضور در جمع خبرنگاران درباره هزینه‌های بالای دیوارکشی اطراف مجلس گفت: این موضوع اصلا صحت ندارد، اسناد آن موجود است و منتقدان این موضوع  می توانند آن را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجلس قبلاً دارای شرایط حفاظتی و حساس بود هم اکنون این تبدیل به شرایط حیاتی شده است، دیوار کشی اطراف مجلس در اختیار مجلس نیست  بلکه نهادهای امنیتی و ستاد کل فرماندهی معظم کل قوا و دستگاه هایی که در این زمینه مجری هستند شرایط را تعیین می کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: بعد از اتفاقی که برای مجلس افتاد شرایط عوض شد و این موضوع عادی است و اگر دوستان خواستند نسبت به موضوعات مالی این موضوع بررسی کنند اسناد آن وجود دارد و ما می توانیم در اختیارشان بگذاریم. در این موضوع مجلس کاره ای نیست و نقشی ندارد و نهادهای امنیتی پیگیر موضوع هستند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره گفت وگوی روز گذشته یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس در مورد این که علی ضیا مجری برنامه فرمول یک به مجلس فراخوانده شده است، اضافه کرد: اگر قرار است اخبار جلسات هیئت رئیسه به بیرون بیاید حتما سخنگو این اخبار را اعلام می کند، ما جلساتمان با مسئولان معمولا همیشگی است ما با معاونان رئیس جمهور، صدا و سیما همیشه جلسه داریم و در این جلسه مسائل مختلفی مطرح می شود.

نعمتی تصریح کرد: در جلسه ای که با رئیس سازمان صدا و سیما و معاونانش داشتیم، موارد مختلفی مطرح شد از جمله با توجه به فضای اقتصادی کشور، توقع رئیس مجلس بر این بود که صدا و سیما به سمتی برود که به عنوان پشتیبان و یاور تولید وقت بیشتری بگذارد و همپوشانی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در آن جلسه در مورد اعتبارات صدا و سیما، نوع روابط با مجلس نیز مباحثی مطرح شد در حاشیه این جلسه مباحثی در مورد گله مندی برخی نمایندگان از نوع رفتار برخی ها در صدا و سیما مطرح شد اصلا هیچ مجری احضار نشده است، ما به خودمان اجازه نمی دهیم کسی را احضار کنیم و چنین موضوعاتی مطرح نشده است.اینکه چرا برخی ها به این موضوع دامن می زنند جای سوال دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس در واکنش به مصاحبه پژمان فر عضو کمیسیون فرهنگی درباره اینکه هیئت رئیسه نمایندگان منتقد را با خود به سفر نمی برد و همچنین هزینه های درمان آنان را قطع می کند، اضافه کرد:نوع بیمه نمایندگان مشخص است اگر فردی از ارگانی حقوق نمی گیرد و مجلس حقوق وی را پرداخت می کند که بیمه وی تامین اجتماعی است که بیمه وی دست هیئت رئیسه نیست افراد دیگر که حقوق بگیران ادارات هستند و به مجلس مامور شدند که آنان هم حقوق و بیمه خود را دارند و تکمیل تر ما بیمه تکمیلی داریم که برای همه نمایندگان و خانواده هایشان صادر شده است و تا الان ما چنین  محدودیتی این موضوع نه در شان ما و نه در شان دوستانی است که مطرح کردند.

نعمتی افزود:سفرهای رئیس مشخص است ما هم گله مند هستیم که چرا در سفرها معمولا دوستان منتقد را با خود همراه می کنند اما سایر سفرها هم توضیح دادم سفرها بر مبنای فراکسیون و کمسیسیون یا به همراه دولت است،کمیسیون فرهنگی جزو کمیسیون هایی است که در این دوره بیشترین سفرها را داشته است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بهروز نعمتی دیوارکشی اطراف مجلس رئیس قوه مقننه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه پارس آباد،اصلاندوز، بیله سوار هم‌مان با سراسر کشور در استان اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل هم‌زمان با سراسر کشور در یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در پنج حوزه انتخابیه استان برگزار شد و با اعلام نتایج رسمی منتخبان مردم در چهار حوزه انتخابیه استان به‌صورت رسمی و قطعی مشخص شد و فقط در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله سوار با کسب نکردن حد نصاب توسط نامزدهای انتخاباتی این دوره انتخابات به دور دوم کشیده شد.

در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله‌سوار، ابراهیم فهیمی گیگلو با کسب ۱۸ هزار و ۴۷۲ رأی و امیدعلی رعنایی با کسب ۱۷ هزار و ۶۳۲ رأی در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم‌زمان با دیگر نقاط کشور به رقابت خواهند پرداخت.

امیدعلی رعنایی متولد سال ۱۳۴۶ بیله‌سوار و پاسدار بازنشسته با ۲۵ درصد جانبازی از سال ۱۳۶۰ با عضویت در بسیج و سپاه، از رزمندگان دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود.

وی که دانش‌آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی است، سه جلد کتاب تألیف کرده و در دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه فرهنگیان و پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی اردبیل و چند مرکز آموزش عالی سابقه تدریس دارد، مربی عقیدتی و هادی سیاسی سپاه استان در تدریس دروس سیاسی و تاریخ معاصر ایران و تحلیل سیاسی بوده و به عنوان کارشناس سیاسی و جنگ نرم در مرکز فرهنگی قفقاز فعالیت داشته است.

رعنایی، مسئول فرهنگی و اجتماعی سپاه بیله‌سوار، مسئول امور مربیان عقیدتی سیاسی سپاه کرج، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اردبیل، مسئول تأیید محتوای و نظارت بر امور فرهنگی سپاه استان، مسئول سیاسی تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) سپاه استان، سردبیر ماهنامه سبلان سپاه استان و دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل هم بوده است.

ابراهیم فهیمی گیگلو متولد ۱۳۴۴ در شهرستان اصلاندوز دانش آموخته مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی و علوم پایه و مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی است.

وی از اعضای حزب جمهوری اسلامی ایران و حزب موتلفه اسلامی، قائم مقام شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی مناطق ۹ و ۱۴ تهران، عضو شورا و مسئول هماهنگی و سرناظر حوزه‌های انتخابیه مناطق تهران در شورای نگهبان بوده و فعالیت مستمر در بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور داوطلبانه در جبهه داشته است.

فهیمی گیگلو عضو فعال در انجمن اسلامی آموزش و پرورش استان تهران و اتحادیه انجمن‌های اسلامی آذربایجان شرقی و اردبیل بوده و فعالیت در بسیج دانشجویی، تشکل‌های جامعه اسلامی دانشگاه‌ها و بسیج عشایری را در سابقه خود دارد.

وی پیش از این، مدیر حقوقی اداره کل هماهنگی و نظارت بر هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و شهرداری‌های استان تهران، رئیس گروه هیأت تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شهرداری تهران، مدیر دفتر وزیر آموزش پرورش در دولت نهم، مدیر هماهنگی امور هیأت‌های امنای وزارت آموزش و پرورش، مشاور نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی سنوات متمادی و مدیر راه اندازی شرکت‌های تولید کشاورزی و دامپروری، عمرانی، بازرگانی بوده است.

به گزارش ایمنا، هیچ‌کدام از این دو نامزد انتخاباتی سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را نداشته است.

کد خبر 750695

دیگر خبرها

  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • هیئت مذاکره‌کننده حماس در قاهره، امشب عازم دوحه می‌شود
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود