Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@02:57:50 GMT

ساختمان های ‌آینده از نگاه سی ان ان +عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۰۳۲۴۱

ساختمان های ‌آینده از نگاه سی ان ان +عکس

شبکه خبری سی ان ان به ساختمان های آینده پرداخته است که به اعتقادش این ساختمان ها آینده صنعت ساختمان سازی را شکل می دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان  ، شبکه سی ان ان در گزارشی تصویری به ساختمان هایی اشاره کرده است که آینده صنعت ساختمان سازی در دنیا را شکل می دهد. به گفته این شبکه ساختمان های ساخته شده در سال ۲۰۱۹ اساس آینده این صنعت را تشکیل می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

به گفته این شبکه ساختمان های زیر الگو و نماد پیشرفت در صنعت ساختمان سازی است که به طور مختصر به معرفی آنها پرداخته ایم: 

 

ساختمان خیابان هادسون شهر نیویورک 

 

ساختمان زیر آب Lidnesnes  در کشور نروژ 

 

ساختمان لئوناردو در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی 

 

فرودگاه بین المللی پکن در چین 

 

ساختمان نورا تورنن در شهر استکهلم سوئد 

 

 

 

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: استاد پرورش استاد علی اکبر پرورش اردبیل خبرگزاری شبستان کانون های مساجد آیت الله سید حاتمی مجلس ارشاد مراجع و علماء مراجع ساختمان معماری مساجد معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسنعلی اخلاقی امیری» از حوزه انتخابیه مشهد و کلات به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

به نظر من مجلس شورای اسلامی به سمت گرایش‌های مستقل پیش می‌رود و از جناح‌های سیاسی کم کم فاصله می‌گیرد؛ در دوره دوازدهم احساس می‌کنم هر چند لیست‌های متعدد توانستند رأی مردم را به دست بیاورند اما برآیند مجلس دوازدهم به نظر من، نگاه خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در مجلس آینده به نظر من برای رفع مشکلات متعدد در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی، نیازمند به باور مردم هستیم؛ نماینده باید به ظرفیت و توانمندی مردم در قانون گذاری باور داشته باشد. اینکه رهبر انقلاب در شعار سال می‌فرمایند جهش تولید با مشارکت مردم، یعنی مردم در همه عرصه‌ها اگر خود ورود کنند مشکلات را برطرف خواهند کرد، مجلس شورای اسلامی به عنوان عصاره ملت، باید زمینه مشارکت مردم را در زمینه‌های مختلف ایجاد کند.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اولویت من کمیسیون فرهنگی با شعار محوریت فرهنگ در همه عرصه‌ها، کمیسیون اجتماعی با شعار تقویت نهاد خانواده پیشران رفع آسیب‌های اجتماعی و کمیسیون آموزش با شعار اهمیت و جایگاه والای آموزش پرورش و آموزش عالی است.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

استان در حوزه زیر ساخت‌ها و بودجه عمرانی ضعف شدیدی دارد که باید جبران شود؛ ظرفیت خراسان در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، معدن و گردشگری بسیار بالاست که متأسفانه نگاه جامع ملی به این ظرفیت‌ها نشده است، اگر چنین نگاهی را نماینده مجلس بتواند در بین مدیران با وجود آورد به نظرم استان می‌تواند جهش در رشد و ارتقا و ثروت آفرینی پیدا کند.

کد خبر 6080723

دیگر خبرها

  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • نگاه مجلس آینده باید به منافع و مصالح ملی باشد
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • اهمیت معلم از نگاه امام خمینی: شغل شما آدم سازی است
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است