Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، تشکل جامعه اسلامی پردیس فاطمه الزهرای دانشگاه فرهنگیان اصفهان طی بیانیه‌ای خصوصی‌سازی آموزش و پرورش را مورد انتقاد قرار داد.

در متن این بیانیه آمده است:

آموزش و پرورش وزارتخانه‌ای است که همواره در بخش بودجه مورد بی‌مهری و کم‌توجه‌ی دولتی‌ها قرار گرفته است، این درحالی است که آموزش و پرورش هر کشور یکی از مهم‌ترین ارکان هر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش‌ها، اندیشه‌ها، فرهنگ و هویت، دانش و اخلاق علاوه بر خانواده از طریق مدرسه انتقال پیدا می‌کند و حتی در جایی که خانواده کوتاهی می‌کند مدرسه باید در جبران آن کوشش کند.

عاقلان جهان به این اصل اعتقاد دارند که هرچه در آموزش و پرورش هزینه شود، در آینده از هزینه‌های پزشکی و بهداشتی، زندان‌ها و امور بزهکاری، بیکاری و... کم می‌شود اما گویا هنوز مسؤولان به این نتیجه نرسیده‌اند.

معلمان همواره در بحث حقوق از دیگر دستگاه‌ها به بهانه‌های مختلف کمتر حقوق گرفته‌اند و در بحث معیشت با مشکل روبرو بوده‌اند اما عاشقانه و خالصانه در راه ارتقا و تعالی فرزندان این سرزمین کوشش کرده‌اند.

حال صحبت بر سر دانش‌آموزانی است که مانند لوح پاک و نانوشته‌ای هستند که به فرمایش امام صادق (ع) باید آنان را آموزش دهیم قبل از اینکه دشمنانمان این لوح پاک را در دست بگیرند و سیاهه‌ای بر آن بنویسند که به راحتی قابل پاک شدن نباشد.

اکنون صحبت از خصوصی‌سازی مدارس است. آیا دولت تضمینی دارد که ما به ازای هزینه‌ای که به فرد متقاضی اداره مدرسه می‌پردازد، فرد مورد نظر به میزانی که باید و شاید به خدمات‌رسانی به دانش آموزان بپردازد؟ و یا آن شخص در فکر این است که با حداکثر صرفه‌جویی پول بیشتری را در جیب خود قرار دهد؟

 اشکال دوم این است که اگر قبول کنیم که بخش خصوصی به حداقل سود خود از این راه قناعت کند که البته چنین چیزی بعید به نظر می‌رسد و تمام امکانات رفاهی را برای دانش آموزان مهیا کند، دولت چه نظارتی می‌تواند بر آموزش داخل این مدارس داشته باشد؟ در حالی که حادثه مدرسه غرب تهران به ما نشان داد که در مدارس غیر دولتی می‌تواند چنین فجایعی رخ دهد، همین که معلم بخش فرهنگی و هویتی و دینی آموزش را کنار بگذارد و فقط به بخش علمی اکتفا کند خود ضربه بزرگی است.

حالا فکر کنید اگر مواردی آموزش داده شود که در جهت تحقق مطامع دشمن باشد چه کسی متوجه خواهد شد؟ آیا می‌خواهید در تمام کلاس‌ها دوربین بگذارید؟ اینکه هزینه‌ای جدید است و اصل صرفه‌جویی را در کار شما زیر سؤال می‌برد! آیا برای گزارش آموزش اشتباه یک سامانه می‌گذارید؟ از کجا معلوم که دانش‌آموز زیر 18 سال راست بگوید؟ غیر از معلم و دانش‌آموز که در کلاس کسی نیست!

البته همه این‌ها گوشه‌ای است از آنچه می‌خواهیم بگوییم. در سازمان‌های ما همواره جاسوسانی از بیگانگان نفوذ کرده‌اند. در همین اواخر، جاسوسانی از محیط‌زیست دستگیر شدند. پس اینکه دشمن در پروژه نفوذ جدی است جای هیچ شک و تردیدی باقی نمی‌ماند. حالا خصوصی‌سازی مدارس به دشمنان ما لبخند می‌زند.

 آن‌ها که به دنبال تصویب و اجرای سند 2030 بودند یک راه آسان‌تر برایشان باز شده است. فقط کافی است افراد خود را در قالب متقاضیان بخش خصوصی به سراغ مدارس بفرستند و با پول دولت سند 2030 را در نبود امکان نظارت کافی، اجرا کنند. همان‌هایی که نفوذی‌ها را تا بالاترین مراتب و پست‌ها جا دادند چرا نباید در قالب بخش خصوصی که برایشان مانند آب خوردن است اقدام کنند؟

همانطور که نظرسنجی تلویزیونی هم نشان داد 84% مردم با خصوصی‌سازی مدارس مخالف‌اند. از نمایندگان مجلس و دولت خواهشمندیم که به جای صرفه‌جویی در آموزش و پرورش و به خطر انداختن این نهاد مهم و باز کردن راه برای نفوذ دشمن، از ریخت ‌و پاش‌های دولت در حقوق‌های نجومی جلوگیری کرده و شفافیت لازم را به وجود آورند، همچنین در حذف یارانه پردرآمدها از مرحله حرف بگذرند و آن را عملیاتی کنند و به نظر مردمی که آن‌ها را انتخاب کرده‌اند نیز احترام بگذارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش اصفهان خانواده خصوصی سازی مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۳۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت

معاون وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان اظهار کرد: ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از 19 اردیبهشت آغاز می‌شود و والدین باید برای پیش ثبت‌نام الکترونیک به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir مراجعه کنند.

وی افزود: ابتدا پیش ثبت‌نام به صورت الکترونیک انجام می‌شود پس از آن خانواده‌ها بر اساس اطلاعات ثبت شده، مستندات لازم را به مدرسه برده و به صورت حضوری ثبت‌نام می‌کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: برای ثبت‌‌نام دانش‌آموزان در پایه اول دبستان باید سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی انجام شود و شرط ثبت‌نام است.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

ستادهای ثبت‌نام برای محدوده‌بندی مدارس باید همراهی کنند

وی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی و ایجاد مشکلاتی در فصل ثبت‌نام به دلیل محدوده‌بندی مدارس بیان کرد: محدوده بندی جغرافیایی در بسیاری از مناظق کشور مشکل چندانی ایجاد نمی‌کند برای برخی مدارس خاص که در مرز بین مناطق آموزشی قرار دارند طی هماهنگی با استان‌ها مقرر شد که همراهی لازم با خانواده‌ها انجام شود و تا یک شعاع خاصی از مدرسه امکان ثبت‌نام خارج از محدوده وجود داشته باشد.

ثبت‌نام سایر پایه‌های تحصیلی پس از پایان امتحانات

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در دستورالعمل ثبت‌نام که به استان‌ها ابلاغ شده است، تسهیلگری درباره محدوده جغرافیایی به صورت شعاعی از مدرسه تأکید شده است.

 وی در پایان گفت: ثبت‌نام از دانش آموزانی که والدین آنان هردو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، بلامانع است و  ثبت‌نام دانش‌آموزان سایر پایه‌های تحصیلی دوره ابتدایی بعد از پایان امتحانات نوبت دوم و دریافت کارنامه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت