Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فواد ایزدی، کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به تعطیلی دولت آمریکا اظهار داشت: با توجه به انتخابات سال ۲۰۲۰ و همچنین نظر به اینکه کنگره جدید با اکثریت دموکرات کار خودش را از ابتدای هفته جاری آغاز کرده است؛ ترامپ در تلاش است که به شعار‌های انتخاباتی که داده است، عمل کند و در نهایت این یک بهانه‌ای برای انتخاب شدن برای دوره دوم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به یکی از شعار‌های اصلی ترامپ مبنی بر مدیریت موضوع مهاجرت اشاره کرد و گفت: ترامپ در آمریکا سه کار اصلی داشت؛ اولین کار، بحث‌های تجاری و ایده‌ای که وی در حوزه تجاری مطرح می‌کرد که در این قضیه سر آمریکا کلاه رفته است و دومین بحث خروج نیرو‌های آمریکایی از جنگ‌های بی پایان بود و سومین آن بحث و موضوع مهاجرت بود که در قالب ساخت دیوار برای وی معنا پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: ریشه‌های تعطیلی دولت آمریکا

کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: ترامپ با توجه به این که احساس می‌کرد مجلس نمایندگانی که دست دموکرات‌ها است با وی راه نمی‌آیند، خواست از همین انتهای کنگره قبلی بیاید و در بحث گرفتن بودجه حرف اول و آخرش را بزند و طرف مقابل هم در سنا نیاز داشت که تعدادی از دموکرات‌ها هم همراه شوند که نشدند، به همین جهت دولت آمریکا تعطیل شده است.

ایزدی در پاسخ به این سوال که "علت اصلی ساخت دیوار مرزی چیست؟ " گفت: دلیل واقعی ندارد، چون بحث مهاجرت معکوس داریم، یعنی در حقیقت مهاجرانی که از آمریکا به سمت مکزیک مهاجرت می‌کنند تعدادشان از نفراتی که از مکزیک به آمریکا می‌روند بیش‌تر است و در واقع بیش‌تر مردم از آمریکا خارج می‌شوند.

وی افزود: بحث مدیریت مهاجرت یک ابزار سیاسی انتخاباتی در دست ترامپ است و با توجه به اینکه یک قشری از مردم آمریکا گرایش نژاد پرستی دارند و اتفاقاً همین قشر هم به ترامپ رای دادند، بر همین اساس ترامپ برای جذب رای این قشر از جامعه بحث‌های مهاجرتی را بررسی کرد و در نهایت دیوار را نماد آن بحث‌های تبلیغاتی خودش کرد.

کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به این سوال که "آیا سیاست ترامپ شدنی هست یا خیر؟ " گفت": بله اگه ترامپ پول داشته باشد می‌تواند دیوار را بسازد؛ کارشناسان معتقدند که ساخت دیوار مرزی سبک خوبی برای مدیریت مهاجرت نیست.

ایزدی افزود: اگر مردم آمریکا بخواهند از این کشور جهت مهاجرت خارج شوند، برای خروج دیوار را دور می‌زنند یا تونل می‌زنند و روش‌های متعددی برای خروج وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: دیوار هم هزینه بسیار بالایی دارد و همچنین کارکرد جدی و تاثیر گذاری هم ندارد، به همین دلیل دموکرات‌ها حاضر نیستند در کنار دعوا‌های سیاسی که باهم دارند به ترامپ پول بدهند، از طرفی هم دعوای کارشناسی هم دارند که در نهایت به نظر می‌رسد بحث متوقف کردن مهاجرت غیر قانونی حل نخواهد کرد.

کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "تعطیلی‌های آمریکا تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ " گفت: معلوم نیست تعطیلی دولت آمریکا چه زمانی تمام می‌شود، کنگره جدیدی که کارش را از ابتدای هفته آغاز کرده است، احتمالاً یک راهکاری برای بازکردن دوباره دولت پیدا خواهد کرد.

ایزدی عنوان کرد: آمریکا تعطیلی ۱۷ روزه دولت را هم تجربه داشته است و گاهی این تعطیلات طول می‌کشد.

وی اظهار داشت: دولت آمریکا هم یک نامه‌ای به مسئولین و کارمندان دولت که حقوق نمی‌گیرند ارسال کرد که شما می‌توانید برای اجاره بهای آخر ماه به صاحبان خانه هایتان مراجعه کنید و بگویید در ازای اجاره بها برای صاحب خانه کاری انجام دهید؛ در حقیقت به قدری وضعیت دولت آمریکا بحرانی هست که به کارمندان خود می‌گوید بروید برای صاحب خانه خود کار کنید.

ایزدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "ارزیابی شما از روند تعطیلی دولت آمریکا چیست؟ " گفت: قبلاً هم بسته شدن دولت آمریکا را داشتیم؛ با توجه به اینکه اگر دولت همینطور تعطیل باشد، نیاز است دوباره بازگشایی شود و مثل دفعه قبل به سرانجام خواهد رسید، اما این تعطیلی چند روز طولی می‌کشد معلوم نیست و مدت زمان تعطیلی را نمی‌توان پیش بینی کرد.

وی افزود: قاعدتاً دولت آمریکا نمی‌تواند به مدت مزیدی بسته بماند، در آخر هم یک مانور‌های سیاسی می‌دهند و به نحوی از مواضع خود کوتاه می‌آیند.

کارشناس مسائل بین الملل مطرح کرد: مشکلی در قانون اساسی آمریکا وجود دارد، این است که قوه مقننه و مجریه هم سطح هستند و یک قوه نمی‌تواند قوه دیگر را زور کند که فلان کار را انجام دهد یا ندهد.

ایزدی اظهار داشت: بر همین اساس این تعطیلی‌ها منجر به قفل شدن سیستم می‌شود و در دولت آمریکا نهادی وجود ندارد که حرف آخر را بزند، البته دادگاه عالی وجود دارد، ولی در این حوزه‌ها ورود نمی‌کند.

منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

یک مقام وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرد که ایالات متحده با تخصیص بودجه اضافی برای کمک نظامی به اوکراین، در واقع می‌تواند پایگاه صنایع دفاعی خود را با این هزینه تقویت کند و این واقعیتی است که قبلاً وزارت خارجه روسیه به آن اشاره کرده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بیل لاپلانت، معاون وزیر دفاع آمریکا در زمینه خرید و تامین فنی و لجستیکی در نشستی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن، اعلام کرد که تخصیص بودجه برای ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا پایگاه صنعتی دفاعی خود، از جمله در عرصه افزایش تولید مهمات را به طور قابل توجهی گسترش دهد.

لاپلانت سرعت فشرده بازسازی پایگاه صنایع نظامی ایالات متحده با کمک بودجه اختصاص داده شده برای کمک به اوکراین را مورد توجه قرار داده و افزود: «اکنون کارخانه‌های تولید مهمات در سراسر کشور، به عنوان مثال در تگزاس، بودجه لازم را دارند تا فعالیت خود را گسترش دهند و این در سایه بودجه مضاعفی است که ما توانستیم از کنگره برای اوکراین بدست آوریم.»

به گفته معاون وزیر دفاع آمریکا هم اکنون از 30 هزار تا 40 هزار مهمات 155 میلی متری در ماه تولید می‌کند. او همچنین یادآور شد که لایحه امضا شده توسط جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای تخصیص بودجه اضافی برای کمک به کی‌یف، تولیدکنندگان سلاح آمریکایی را قادر می سازد تا به نرخ تولید حدود 100 هزار مهمات در ماه برسند.

شب گذشته جیک سالیوان، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی گفت که پول اختصاص داده شده توسط کنگره به مبلغ 61 میلیارد دلار برای حمایت از کی‌یف تا پایان سال کافی خواهد بود. 

روز سه شنبه مجلس سنای آمریکا لایحه های مربوط به ارائه کمک به اوکراین و اسرائیل که ماه‌ها موضوع بحث‌های داخلی در ایالات متحده بود، را تصویب کرد. 79 نفر به این پروژه رای داده و 18 نفر مخالف بودند. این اسناد بلافاصله توسط جو بایدن امضا شد. 

پیش از این ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در خصوص تخصیص کمک‌های جدید برای اوکراین گفته بود، از دید حزب دموکرات، بدین ترتیب ارتش اوکراین حداقل می‌تواند تا انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، بدون تخریب  وجهه جو بایدن مقاومت کند. به گفته او،  جمهوریخواهان نیز منافع خود را در مشارکت بیشتر در درگیری اوکراین دارند. در واقع آنها به نفع صنایع نظامی بزرگ آمریکا لابی می‌کنند، که سهم بزرگی از بودجه اختصاص یافته برای اوکراین به جیب آنها سرازیر خواهد شد.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیستتحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • نظر دولت در مورد روز تعطیلی جدید/ معاون رئیسی: پنجشنبه‌ها عملا تعطیل است، نمی‌دانم چه شده که عده‌ای می‌گویند شنبه تعطیل باشد
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • نظر دولت در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد