Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین گفت: موضوع تعدیل نیرو در شرکت مه‌نخ و فرنخ استان قزوین مشکل مدیریتی است و باید مدیریت این شرکت اصلاح، فنی و تخصصی شود.

منوچهر حبیبی در گفت‌وگو با ایلنا اظهار کرد: استان قزوین یکی از قطب‌های تولید قطعات خودرو است که بین 150 تا 200 شرکت در حال ساخت قطعات خودرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بین 600 تا 800 قطعه خودرو توسط واحدهای قطعه‌ساز در استان قزوین تامین و تولید می‌شود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین با بیان اینکه تمام واحدهای قطعه‌ساز وابسته به ایران خودرو و یا سایپا هستند و با این دو شرکت کار می‌کنند، ادامه داد: هرگونه اتفاقی که در دو شرکت ایران خودرو و یا سایپا اعم از کاهش یا افزایش تولید اتفاق بیفتد، بر روند تولید قطعه‌سازان تاثیرگذار است.

عدم پرداخت مطالبات قطعه‌سازان

حبیبی اضافه کرد: پرداخت به موقع مطالبات یا تاخیر در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان از سوی شرکت‌های صنایع خودروی مذکور، واحدهای قطعه‌ساز استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه  شرکت مارلیک‌سان که اقدام به تعدیل نیرو کرده از واحدهای قطعه‌ساز استان قزوین است، توضیح داد: واحدهای قطعه‌ساز به دلیل عدم پرداخت مطالبات توسط صنایع خودروساز بزرگ و تولید کافی که وجود ندارد، تحت تاثیر قرار گرفته و موجب شده برخی واحدهای قطعه‌ساز دچار کاهش و تعدیل نیرو شوند.

این مسئول همه موضوعات تعدیل نیرو واحدهای مختلف را منوط به مسائل مالی و بانکی ندانست و افزود: برخی واحدها مسائل مدیریتی دارند که موضوع تعدیل نیرو شرکت مه‌نخ و فرنخ مشکل مدیریتی است و باید مدیریت اصلاح، فنی و تخصصی شود تا به روند فعالیت واحد و نیروی انسانی لطمه وارد نشود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین ادامه داد: به همراه رئیس کل دادگستری استان قزوین و دستگاه‌های اجرایی استان از واحدهایی که تعدیل نیرو کرده‌اند همچون مه‌نخ، فرنخ و مارلیک‌سان بازدید به عمل آورده‌اند.

حبیبی اضافه کرد:در خصوص واحدهای مذکور، تصمیم‌گیری‌هایی در حال أخذ بوده و برنامه‌ریزی‌هایی در حال انجام است که امیدواریم به زودی مشکل این واحدها رفع شود و بتوانیم آن را مجدد به چرخه تولید برگردانیم.

وی با اشاره به سابقه و قدمت شرکت فرنخ و مه‌نخ در استان قزوین خاطرنشان کرد: در کل کشور، صنایع نساجی دچار مشکلاتی هستند که دراستان قزوین هم این صنایع با مشکل مواجه هستند و منجر به روند و کاهش تولید شده که شرکت فرنخ  ومه‌نخ نیز از این امر مستثنا نیستند.

شناسایی واحدهای مشکل‌دار قزوین

این مقام مسئول تصریح کرد: واحدهای مشکل‌دار استان قزوین شناسایی شده‌اند که در اولویت کاری کارگروه ستاد تسهیل و موانع رفع تولید استان قرار گرفته که با مشکلات تامین اجتماعی، مالی، بانکی، مالیاتی و مدیریتی مواجه هستند که تلاش می‌شود مشکلات این واحدها حل و فصل شود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین افزود: مسئولان استان قزوین پیگیر مطالبات واحدهای دارای مشکل هستند و از طریق دستگاه‌های اداری و وزارت‌خانه‌های مربوطه به ویژه ازصنایع خودروساز پیگیر مطالبات قطعه‌ساز استان هستند تا مطالبات پرداخت شود و افرادی که تعدیل شده‌اند به محل کار خود باز‌گردند.

حبیبی ادامه داد: انسجام و همدلی خوبی بین دستگاه‌ قضایی، نظارتی و مجموعه استانداری قزوین و دستگاه‌های اجرایی استان ایجاد شده و برای رفع مشکلات واحدهای مشکل‌دار، جلسات منظم و مستمر برگزار شده و بازدیدهای میدانی هم از واحدها صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: مدیریت استان قزوین بر این است که روند تولید و فعالیت واحدهای تولیدی استان قزوین ادامه یابد و تمام تلاش مسئولان معطوف به حل مشکلات واحدها است.

این مسئول خاطرنشان کرد: تلاش مسئولان استان قزوین این است که نه تنها کاهش نیرو و تولید در واحدهای صنعتی و تولیدی نباشد بلکه پیگیر هستند اشتغال جدید و افزایش تولید صورت گیرد گرچه برخی موضوعات اجتناب‌ناپذیر است و در مقطعی اتفاقاتی برای واحدها رخ می‌دهد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین بیان کرد: در آبان و آذر ماه امسال میزان روند تعدیل نیروها در واحدهای استان قزوین کاهش یافته و به سمت ثبات و حفظ اشتغال سوق یافته که پیگیری‌های مسؤولان بر روند کاهش تعدیل نیروها در واحدها موثر بوده و امیدواریم تا پایان سال این مهم ادامه داشته باشد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها تامین اجتماعی خودرو رئیس کل دادگستری استان سایپا قطعه سازان جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید

  آقای محمدرضا زارع برزشی در گفتگو با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما فعال کردن تعاونی‌ها و مجموعه‌های صادراتی را بهترین روش برای مشارکت‌پذیری مردم در تولید عنوان کرد.    وی مشارکت مردم در تولید را منوط به فراهم شدن اقتصاد شفاف، شرایط مساعد و امنیت اقتصادی دانست و افزود: برای تحقق این امر مردم بایستی فضای امن کسب و کار را به طور ملموس حس کنند و بدانند در صورت ورود به اقتصاد سرمایه‌ی خود را از دست نمی‌دهند.    بُرزشی به وظیفه مرکز صنایع خلاق و فرش ایران برای تحقق شعار سال اشاره کرد و ادامه داد: فعالیت‌های مهمی با رویکرد افزایش مشارکت مردم و اشتغال و در نتیجه جهش تولید در سال ۱۴۰۳ در این مرکز هدفگذاری شده است.    وی با اشاره به لزوم بهره مندی از خلاقیت و نوآوری در پیشبرد صنایع گفت: عنصر خلاقیت در جهت تقویت صنایع و ایجاد کسب کار و تولید محصولات نوین با استفاده حداکثری از علم و دانش، افزایش تولید، ایجاد اشتغال و خلق ثروت همچون جوامع صنعتی دیگر جز در سایه تعامل جدی و موثر دستگاه‌های مربوطه اعم از دانشگاه ها، مراکز علمی، واحد‌های صنعتی و دانش بنیان و دستگاه‌های متولی سیاستگذاری و حمایت کننده و قانون گذار میسر نخواهد بود.   رونمایی از برنامه راهبردی هنرصنعت فرش دستباف به زودی    ­سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران به اقدامات و برنامه‌های دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی در حوزه تخصصی اسباب بازی و سرگرمی، برنامه راهبردی در حوزه تخصصی طلا، نقره و جواهر و برنامه راهبردی در حوزه تخصصی البسه و تجهیزات ورزشی با برگزاری جلسات و اخذ نظرات کارشناسان مرتبط در بخش دولتی، خصوصی و انجمن‌ها سال گذشته تدوین شد و برنامه راهبردی هنر صنعت فرش دستباف نیز به زودی رونمایی خواهد شد.   وی همچنین به برنامه‌ها و اقدامات این مرکز در سال ۱۴۰۳ برای رشد تولید و مبارزه با کالای تقلبی و قاچاق در حوزه اسباب‌بازی، فلزات گرانبها و جواهرات، تجهیزات و البسه ورزشی و فرش دستباف اشاره کرد و افزود: ساماندهی کد تعرفه و آیسیک (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) این مرکز در رشته فعالیت‌های تعریف شده، پیگیری جدی طرح درج کد شناسه و رهگیری بر روی محصولات، کنترل صادرات و واردات به وسیله وضع قوانین تشویقی در کشور برنامه ریزی شده است.    براساس اعلام سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش ایران؛ آمار واحد‌های تولیدی در رشته فعالیت‌های مختلف این مرکز در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال قبل از آن افزایش داشته است که براین اساس در رشته فعالیت طلا، نقره، جواهر و بدلیجات با ۷ درصد افزایش، اسباب بازی و سرگرمی ۱۰ درصد افزایش، در رشته فعالیت تجهیزات و البسه ورزشی در سه بخش تجهیزات ورزشی ۷ درصد افزایش، توپ‌های ورزشی ۱۱ درصد افزایش و چمن مصنوعی ۵۰ درصد افزایش و در حوزه فرش دستباف با ۱۱ درصد رشد تولید روبرو بوده ایم.

دیگر خبرها

  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی