Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رهبران دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا از دولت خواستند درباره چرایی لغو تحریم های سه شرکت وابسته به یک فرد مرتبط با کرملین توضیح دهد، درخواستی که نخستین گام برای به چالش کشیدن «دونالد ترامپ» در مسائل مربوط به روسیه محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رهبران هفت کمیته مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته (سه شنبه) از «استیو منوچین» وزیر خزانه داری این کشور خواستند درباره تصمیم کاخ سفید برای لغو تحریم های مربوط به شرکت های مرتبط 'آلگ دریپاسکا' اولیگارش روس توضیح دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این خبرگزاری افزود: این نخستین اقدام دمکرات های تازه راه یافته به کنگره آمریکا برای مداقه در اقدامات ترامپ در ارتباط با روسیه است.
دمکرات ها در نامه ای به منوچین از او خواستند درباره خبر اعلام شده در ماه دسامبر درباره لغو تحریم های شرکت بزرگ تولید آلومینیوم موسوم به «روس آل(Rusal) و دو شرکت مرتبط با دریپاسکا توضیح دهد.
منوچین در زمان اعلام این خبر گفته بود که دریپاسکا به عنوان بخشی از تحریم هایی که تجار بزرگ نزدیک به کرملین را هدف قرار می دهد در فهرست تحریم ها خواهد ماند اما شرکت های مربوطه متعهد شده اند که به شکل قابل توجهی مالکیت او را کاهش داده و کنترل او بر این شرکت ها را قطع کنند.
دمکرات ها در این نامه نوشتند که چنین توافقی به دریپاسکا اجازه می دهد به شکل قابل توجهی مالکیت خود بر یکی از شرکت های مربوطه را حفظ کند.
در این نامه آمده است: ما، به عنوان روسای کمیته هایی که وظیفه دارند بر واکنش آمریکا در قبال تلاش های روسیه در دخالت در انتخابات های ما و دیگر اقدامات تخاصمی این کشور نظارت داشته باشیم، نگرانی های چندی درباره توافق آمریکا با دریپاسکا داریم.
آنها از منوچین خواستند اجرای لغو تحریم این شرکت های روسیه را تا زمان ارائه گزارش کاملی به کنگره درباره «همه ابعاد این توافق، پایان تحریم ها و تاثیر چنین تاثیراتی بر تلاش های آمریکا برای پایان دادن به فعالیت های مخرب روسیه در کشور» به تاخیر بیاندازد.
دمکرات ها تا پایان روز جمعه به منوچین وقت دادند تا در این زمینه پاسخ دهد.
وزارت خزانه داری آمریکا گفته که قصد دارد چنین گزارشی را ارائه دهد و در صورت امکان، بزودی این کار را انجام خواهد داد.
آسوشیتدپرس گزارش داد: کنگره 30 روز مهلت دارد تا مانع هر گونه اقدامی در پایان دادن به این تحریم روسیه شود اما قانونگذاران می گویند روند بررسی به دلیل محدویت زمانی دشوار است.
وزارت خزانه داری آمریکا تصمیم خود را درست قبل از تعطیلی کنگره در ماه دسامبر و قبل از آغاز تعطیلی دولت آمریکا ارائه داد.
مقام های وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده اند که به غیر از «روس آل» تحریم های EN+Group شرکتی که 50 درصد مالکیت روس آل را در اختیار دارد و شرکت برق JSC EuroSibEnergo برداشته خواهد شد.
اعلام لغو تحریم این شرکت ها به دنبال کمپینی که رئیس هیات مدیره شرکت EN+ و «گِرِک بارکر» نماینده محافظه کار مجلس اعیان انگلیس برای متقاعد کردن دولت ترامپ دراره لغو این شرکت ها به راه انداختند، برداشته شد.
برکر که وزیر انرژی سابق انگلیس نیز هستد شرکت آمریکایی «مرکوری ال ال سی» را در ماه مه گذشته استخدام کرد تا از تلاش های خود برای خروج دریپاسکا از هیات مدیره شرکت EN+ و «کاهش مالکیت این شرکت» حمایت کند.
اروپام ** 9158 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا روسيه دمكرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد

وزارت امور خارجه ایران در راستای اجرای قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه، تعدادی از اشخاص و نهادهای آمریکایی را تحریم کرد.

به گزارش مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes): مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • آمریکا شرکت‌های آذربایجانی را به دلیل کمک به روسیه تحریم کرد
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت