Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه علم و فناوری CES 2019 قرار است در تاریخ ۸ تا ۱۱ ژانویه سال جاری میلادی در شهر لاس وگاس ایالات متحده آمریکا برگزار شود که میزبان شرکت‌های بزرگ و غول های تکنولوژی متعددی در جهان خواهد بود تا از جدیدترین محصولات خود رونمایی و پرده‌برداری کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت کوالکام بعنوان بزرگترین شرکت تراشه سازی در جهان در جریان نمایشگاه لاس وگاس به تازگی اعلام کرده است که بالغ بر ۳۰ دستگاه مبتنی بر فناوری نسل پنجم اینترنت همراه 5G در سال ۲۰۱۹ میلادی عرضه و ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این غول تراشه‌سازی همچنین خاطرنشان کرده است که سال ۲۰۱۹ سال اینترنت 5G خواهد بود و دستگاه‌های متعددی در سال جاری میلادی عرضه می‌شوند که همگی به این فناوری تجهیز شده‌اند.

بر اساس گفته‌های کوالکام، این شرکت توانسته است تقریبا تمامی قراردادهای تراشه مربوط به فناوری اینترنت ۵5G در سال ۲۰۱۹ را با موفقیت به امضا برساند.

اینتل بعنوان بزرگترین رقیب شرکت کوالکام، نیز پیشتر از ساخت و تولید مودم های اینترنت ۵G سخن گفته بود که حالا اخیرا در کنفرانس خود از افزایش تلاش های خود در خصوص توسعه این فناوری خبر داده است.

بر اساس گزارش وب سایت venturebeat، با توجه به آنکه کارشناسان و تحلیلگران قبل از آغاز بکار نمایشگاه CES2019 نیز پیش بینی کرده بودند که اینترنت ۵G یکی از محورهای اصلی و کلیدی معرفی محصولات شرکت های مختلف در جریان این نمایشگاه خواهد بود، بنابراین به نظر می‌رسد که ادعای کوالکام نیز بی‌اساس نبوده و دستگاه‌های مذکور که قرار است از فناوری شبکه 5G پشتیبانی کنند، از تراشه و مودم های کوالکام استفاده خواهند کرد.

البته این در حالیست که سامسونگ نیز پیشتر اعلام کرده بود که تراشه و مودم های اختصاصی 5G خود را توسعه داده است که البته گفته می شود تراشه و سخت افزارهای مودم ۵G توسعه داده شده توسط کوالکام سازگاری و تناسب بهتری با شبکه نسل پنجم اینترنت همراه در ایالات متحده آمریکا داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کوالکوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است