Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری به سنین بحرانی دختران حاضر در اینستاگرام و ایجاد صفحاتی برای اثبات خودشان اشاره و گفت: عدم ایجاد فضای دوستانه در خانواده‌ها دختران را به این فضا می‌کشاند و پست‌ها، لایوها و استوری‌هایی که از عکس‌های شخصیشان منتشر می‌شود، راه را برای سوءاستفاده‌کننده‌ها باز می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مرتضی عسگری رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: بسیاری از تهدیدات در فضای مجازی به علت عدم اطلاعات صحیح در این حوزه و آگاهی کافی در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه جرایم رخ داده در فضای مجازی در دو بحث کلاهبرداری‌های مالی و جرایم مربوط به مباحث خانوادگی و عاطفی هستند افزود: در این بین جرایم مالی بیشتر است و این موضوع در تلگرام بیشتر به چشم می‌خورد، اما متاسفانه اخیرا جرایم در اینستاگرام هم افزایش یافته و در رقابت نزدیکی با تلگرام قرار دارد و می‌توان گفت در آینده‌ای نزدیک گوی سبقت را از تلگرام خواهد ربود.

عسگری با تاکید بر اینکه فضای کلاهبرداری‌های مالی مانند یک بازار است و کلاهبرداران مشتری‌های خود را از بین اقشار خاصی انتخاب می‌کنند، اضافه کرد: این کلاهبرداری‌ها با عناوین مختلفی چون صیغه‌یاب، همدم‌یاب، هک وای فای، افزایش‌دهنده فالوور اینستاگرام و... قربانیان خود را به دام می‌اندازند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در اینستاگرام بیان داشت: متاسفانه اخیرا شاهدیم که اینستاگرام تلفات بالایی می‌گیرد و این موضوع در مورد خانم‌ها بیشتر صدق می‌کند.

پیج خصوصی تا ابد خصوصی نمی‌ماند

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری به سنین بحرانی دختران حاضر در اینستاگرام و ایجاد صفحاتی برای اثبات خودشان اشاره و گفت: عدم ایجاد فضای دوستانه در خانواده‌ها دختران را به این فضا می‌کشاند و پست‌ها، لایوها و استوری‌هایی که از عکس‌های شخصیشان منتشر می‌شود، راه را برای سوءاستفاده‌کننده‌ها باز می‌کند.

وی ادامه داد: مشکلات و سوءاستفاده‌های خانوادگی و عاطفی در اینستاگرام بیش از کلاهبرداری‌های مالی است و علت آن اعتماد بی‌جهت در این فضا است.

عسگری با اشاره به انتشار کلیپی از آزاد و اذیت دختر نوجوان در فضای مجازی تاکید کرد: برخی تصور می‌کنند انتشار این کلیپ شایعه بوده اما اگر این چنین بود خبرنگاران حتما موضوع را متوجه و خبررسانی می‌کردند و باید بگویم این تنها نمونه‌ای از صدها بداخلاقی‌ است که در فضای مجازی رخ می‌دهد.

وی بیان داشت: کاربران اینستاگرامی این نکته را در نظر داشته باشند که پیج خصوصی تا ابد خصوصی نمی‌ماند و اعتماد بی‌جا به فالوورها تا به امروز قربانیان بسیاری گرفته است.

افزایش ۸۰ درصدی جرایم فضای مجازی در چهارمحال و بختیاری

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پلیس با اسکرین شات از هر محتوایی اگر شکل تهدید و سوءاستفاده به خود بگیرد برخورد می‌کند افزود: حریم خصوصی کاربران خط قرمز پلیس است و قربانیانی که بالای سن ۱۸ سال هستند بعد از مراجعه به پلیس می‌توانند ماموران را امین خود دانسته و مطمئن باشند موضوع به خانواده آن‌ها اطلاع داده نخواهد شد.

وی از افزیش ۷۰ تا ۸۰ درصدی جرایم فضای مجازی در این استان خبر داد و گفت: هتک حرمت و حیثیت کاربران و سوءاستفاده‌های خانوادگی در این استان کم است و یکی از علل آن را می‌توان پایبندی به اصول خانواده ساکنان استان دانست.

عسگری تاکید کرد: خانواده‌ها با فرزندانشان دوست باشند و اجازه ندهند مهر و محبت را در خارج از خانواده جستجو کنند.

رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری از آمادگی این پلیس برای برگزاری دوره‌های آموزشی به خانواده‌ها و جوانان خبر داد و یادآور شد: نباید به صورت جزیره‌ای عمل کنیم بلکه باید همه دست به دست هم داده و در جهت آگاه‌سازی گام برداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن گفت: پایگاه گدار کبک و پایگاه نگین جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن ۱۴ اردیبهشت و به دنبال فعالیت سامانه بارشی در استان روز پرکاری را داشتند.
کیانی افزود: تیم عملیاتی گدار کبک در ساعت ۱۵:۳۰ پس از کسب خبری مبنی بر گرفتار شدن یک خانواده در حوالی چشمه زینل بلافاصله به منطقه اعزام شده و خانواده گرفتار در گل و لای را به مکان امن انتقال داد.
وی ادامه داد: تیم پایگاه نگین در ساعت ۲۰:۳۰ برای کمک به خانواده ای گرفتار به دشت کوثر حوالی گردنه حلوایی اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن گفت: در ساعت ۲۱:۱۸ تیم گدار کبک برای کمک به دو خانواده عشایری گرفتار در سیلاب به منطقه شمس آباد اعزام شد.
کیانی افزود: تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان بروجن تا پایان ۱۴ اردیبهشت ماه به ۱۶ نفر امداد رسانی کردند.
وی ادامه داد: در این عملیات ها ۳ دستگاه آمبولانس، به همراه ۱۰ نفر نجاتگر حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل