Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بسیاری از دانشجویان روزھای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می پردازند و تصور می کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می توان بازده فکری را افزایش داد.

تغذیه ی مناسب می تواند تمام فعالیت های ما را تحت تاثیر خود قرار دهد. امتحان نیز مانند ورزش و مسابقات ورزشی می باشد و فرد باید از لحاظ تغذیه نیز آماده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن آمادگی کافی برای امتحان، به میزان قابل توجهی از استرس و اضطراب مذکور را کاهش می دهد. هر کس شیوه‌ای برای آماده شدن برای امتحانات دارد و برخی هم توجهی به تغذیه شب امتحان و این ایام نمی کنند.

روز های امتحان آغاز شده و دانشجویان برای رسیدن به جلسه امتحان و بالا بردن زمان مطالعه شب امتحان توجه زیادی به تغذیه شان نمی کنند.

تغذیه می تواند در بهبود عملکرد مغزی مفید باشد و باعث شود تا دانشجویان با پرهیز و رعایت نکات در امتحانات موفق شوند.

استفاده از مولتی ویتامین

یشتر دانشجویان و دانش‌آموزان رژیم غذایی سالم و متعادلی ندارند. حتی وقتی از پیتزا، هله هوله، نوشابه و قهوه جان سالم به در ببرید، بدن‌تان با کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنیِ ضروری مواجه می‌شود. در چنین وضعیتی مولتی‌ویتامین می‌تواند به دادتان برسد.

ویتامین‌های گروه B در بهبود عملکرد مغزتان نقش مهمی دارند. آهن، کلسیم و روی قدرت جسمی‌تان را برای مقابله با استرس افزایش می‌دهند.

تنقلات مقوی

در بعضی از امتحانات طولانی مدت مثل کنکور که اجازه دارید با خودتان خوراکی به همراه داشته باشید، خوراکی‌های سالمی مانند پروتئین بار، انرژی بار، گرانولا بار، آجیل، بادام، گردو یا میوه با خود ببرید تا بتوانید تجدید قوا کنید.

به یاد داشته باشد انرژیِ کاذبی که از شکلات و شیرینی حاصل می‌شود به سرعت افت می‌کند و در حین امتحان ناگهان انرژی‌تان به شدت کاهش می‌یابد.

ممنوعیت های خوراکی

پیش از امتحان مصرف غذاهایی که از آرد سفید درست شده‌اند مانند بیسکویت، کیک و کلوچه توصیه نمی شود. زیرا به زمان و انرژی زیادی برای هضم شدن احتیاج است. همچنین خوراکی‌هایی که قندِ فراوان دارند مانند شکلات، شیرینی و دسر توصیه نمی شود.

شب امتحان مصرف گوشت اشتباه است، گوشت حاوی نوعی آمینواسید ضروری به نام ال‌تریپتوفان است که شما را خواب‌آلود می‌کند. همچنین از مصرف برخی ترکیبات غذایی مانند پروتئین و نشاسته در کنار هم خودداری کنید. این مواد هنگامی که با هم مصرف می‌شوند به زمان بیشتری برای هضم شدن نیاز دارند.

کربوهیدرات‌ها زمانی که به تنهایی صرف شوند بیشتر خاصیت آرامبخش دارند تا هشیار‌کننده. بنابراین برای شب امتحان انتخاب خوبی هستند اما برای روز امتحان مناسب نیستند. به علاوه مصرف میزان زیادی از کربوهیدرات‌هایی مانند برنج و سیب‌زمینی شما را سنگین و خواب‌آلود می‌کند.

از مواد غذایی بسیار شیرین مانند شکلات، شیرینی و دسر اجتناب کنید، زیرا آنها با کاهش و افزایش قندخون تعادل شما را در طول امتحان مختل می‌کنند.

در زمان کار یا مطالعه خوردن غذا باعث می شود تا آرامش و تمرکز برهم بخورد به همین خاطر بهتر است دانشجویان زمان مناسبی را برای مصرف خوراکی ها درنظر بگیرند.

28 / 167 دانشگاه دانشجو خوراکی تغذیه نکات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو خوراکی تغذیه نکات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشانه‌های کمبود ویتامین K

آفتاب‌‌نیوز :

کمبود این ویتامین در بزرگسالان نادر است، اما ممکن است در افرادی که دارو‌هایی مصرف می‌کنند که با این ویتامین تداخل دارند (نظیر آنتی بیوتیک ها، دارو‌های ضدتشنج مثل فنی توئین و دارو‌هایی که از جذب چربی جلوگیری می‌کنند مثل اورلیستات) و یا شرایطی که فرد دچار سوءجذب باشد (مثل افراد مبتلا به سندرم روده کوتاه، فیبروز سیستیک، بیماری سلیاک یا کولیت اولسراتیو)، رخ دهد.

کمبود ویتامین کا در نوزادان تازه متولد شده نیز ممکن است، مشاهده شود، زیرا این ویتامین از جفت عبور نمی‌کند و شیر مادر حاوی مقدار اندک از این ویتامین است. مقدار محدود پروتئین‌های لخته‌کننده خون در بدو تولد، در صورت عدم مصرف مکمل‌های ویتامین K، خطر خونریزی را در نوزادان افزایش می‌دهد.

شایع‌ترین علائم کمبود این ویتامین عبارت است از:

- طولانی‌تر شدن زمان لازم جهت لخته شدن خون

- خونریزی

- کاهش تراکم استخوانی و یا پوکی استخوان

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زده تخم‌مرغ
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • تولید سالانه هزار تن قارچ در شهرستان بستان آباد
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس
  • رویش گیاه ریواس در دشت‌های زیرکوه